Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 29, 12:10)
Aš dabar vėl pradėjau sukt triūbeles dažu apipinti didelę dežę  smile.gif

sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 29, 19:06)

dėkui dėkui bigsmile.gif
bet kažkokios nebetokios kaip anksčiau jos man gaunasi.. g.gif kažkokios per daug storėjančios g.gif reiks ant virbalo nebesukt, eisiu medinių pagaliukų pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 30, 11:22)
dėkui dėkui  bigsmile.gif
bet kažkokios nebetokios kaip anksčiau jos man gaunasi..  g.gif  kažkokios per daug storėjančios  g.gif reiks ant virbalo nebesukt, eisiu medinių pagaliukų pirkt  smile.gif

A6 vienai forumietei patariau sukant virbalą ar (kt.) dėti smailesniu kampu. Parašė, kad gerai gavosi. Pabandyk.
Papildyta:
user posted image
Apatinę reiks perdažyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 30, 14:33)
A6 vienai forumietei patariau sukant virbalą ar (kt.) dėti smailesniu kampu. Parašė, kad gerai gavosi. Pabandyk.
Papildyta:

Apatinę reiks perdažyti cool.gif

oho kokios gražios bigsmile.gif wub.gif
bandysiu mirksiukas.gif

! 
Necituoti nuotraukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 spalio 2008 - 17:02
olia lia thumbup.gif pmociute kaip visada thumbup.gif
happy..... saunus darbelis thumbup.gif neblogai,laukiam dar 4u.gif
pasidariau dezute nuotraukom susidet ax.gif blush2.gif truputi nekaip gavosi,bet bus gerai irnesakyk.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
UI AR NE PER DIDELES TIK FOTKES,O TAI GAUSIU I KAILI NUO MODERATORIU doh.gif g.gif ohmy.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 30, 16:31)
olia lia thumbup.gif  pmociute kaip visada thumbup.gif
happy.....  saunus darbelis thumbup.gif neblogai,laukiam dar 4u.gif
pasidariau dezute nuotraukom susidet ax.gif  blush2.gif truputi nekaip gavosi,bet bus gerai irnesakyk.gif

...

UI AR NE PER DIDELES TIK FOTKES,O TAI GAUSIU I KAILI NUO MODERATORIU doh.gif  g.gif  ohmy.gif  box.gif

kokia graži bigsmile.gif
neperdidelės, puslapio juk netampo biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien nusipirkau klijų šautuvą va tokį ir papildymų iš kart prigriebiau va. Tai šiandien bandysiu pieštukinei indelius susiklijuot wink.gif Dabar dar lekiu lipalo užsipirkt, nes pasibaigė jau...
Atsakyti
kaskada seniai esu rasius apie tai, as pati bandziau, taip klijuoti, labai didele iseiga kliju gaunasi, na kiekviena juostele turejau tepti ir klijuoti, greitai stengsta tai kaip ir nelabai patogu buvo, bet tu pabandyk, gal tau geriau seksis nei man ax.gif ,gaila neturiu nusifotkinus to daigto, o dabar jau turiu lekti, tai gal veliau kada pasirodysiu, sekmes ekspermentuojant, gal koki patarima gausiu gera bigsmile.gif
Atsakyti
as ir turiu maziuka pistoleta,klijavau su pistoletu tokius rutuliukus,tuoletiniui popieriui dezute dariau,tai tikrai daug kliju isejo,LINUTUKE drinks_cheers.gif ,su lipalu taupiau
P.S.bet kartais jis mirk plysk reikalingas,geras daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 30 spalio 2008 - 16:57
QUOTE(laurechka @ 2008 10 30, 16:38)
O aš šiandien nusipirkau klijų šautuvą va tokį ir papildymų iš kart prigriebiau va. Tai šiandien bandysiu pieštukinei indelius susiklijuot wink.gif Dabar dar lekiu lipalo užsipirkt, nes pasibaigė jau...

Nu, rimtą "ginklą" įsitaisei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 30 spalio 2008 - 18:14
Na, aš tą pistoletą naudosiu ne kiekvienai vytelei klijuot wink.gif O tik ten, kur reik, kad stipriai laikytųsi... Va, darysiu pieštukinę, tai reik 3 dėžutes suklijuot. Lipalas nelaikys...
Atsakyti
Myliuvasara, nu, jau nesikuklink. Visai graži, tvarkinga dėžutė gavosi mirksiukas.gif
Dėkoju už maniškių įvertinimą :bigsmile:Dabar, gal, greitai nieko naujo nenupinsiu - reik Kalėdoms atvirukų prigaminti. Nors nelabai man prie dūšios šis darbelis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 30, 14:24)
oho kokios gražios  bigsmile.gif  wub.gif
bandysiu  mirksiukas.gif

Necituoti nuotraukų

Ačiū, saulele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 30 spalio 2008 - 18:22