Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Sveikos, darbštuolės 4u.gif
LINUTUKE, šauniai!
Seku temą ir sugalvojau atsidėkoti už darbus, idėjas, vaizdus patarimu. Maža ką, gal kuriai pravers ax.gif
Pats ekonomiškiausias būdas dažams, beicams, yra toks:
balti dažai plius pigmentai lygu pastelinių spalvų dažai;
lakas arba dažų bazė C plius pigmentai lygu skaidrių spalvų (ne balzganų) dažai;
bespalvis beicas plius pigmentai - norimos spalvos beicas.
Taigi, pigmentai tinka tie patys visais atvejais plius balti dažai plius lakas ir bespalvis beicas. Daug, įvairu, ilgam, pigu. Tinka daugeliui technikų.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 19:23)
Aha pasiemiau storesni iesmeli ir jau nemazai prisukiau vyteliu, tik dar ojojo kiek ju reiks doh.gif  o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu? nes mano deze tai tokia nemaza, kaip siuntinius didelius siuncia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir dar skau, gal dugna kartonini daryt? g.gif

5 pusl. yra mano didelė dėžė. Jai dugną prišaudžiau kabėmis iš senos spintos lentynos ir prie jo dar prisukau ratukus. Patogu.
Atsakyti
Pabandziau nudazyti kalio permaganato tirpalu ir stai kaip gavosi..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 vasario 2009 - 11:25
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 26, 11:10)

Labai dailią pintinėlę nupynei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif Vilma.j Daili labai tavo pintinė ir nerinukai taip dera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 26, 13:10)

pintinele puiki o tie nerinukai ja taip pagyvina man primena vaikyste pas mociute siltas pienas sviezios braskes ir peciuje kepta duona wub.gif oi kaip jauku ir miela
tikrai labai grazu super thumbup.gif supers
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 26, 11:10)

Tikrai labai grazi ir nerinukai thumbup.gif
As pradejau pinti savo didele deze, 2 vakarus dugna dariau, nes visa pinu, tai jau man jis taip nusibodo, niekaip nepabaigiu. Mesdavau ir vel pradedavau toliau pint doh.gif sonai tikiuosi lengviau eisis ax.gif
Atsakyti
gal kas pasiulytu ideja kaip prisitvirtinti dangti prie dezutes ir kaip medziaga, tarkim ant dangcio dungno, ar su kabemis pritvirtinate, ar klijuojate?
Atsakyti
vilma.j thumbup.gif tik nelaikyk pintineles ant saulutes,nes kalio permanganatas isbluks mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif Dekoju visoms uz pagirimus.
Atsakyti
[quote=vilma.j,2009 02 26, 12:10]

Šiluma ir jaukumu dvelkianti dėžutė. Gražu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 26, 14:46)
vilma.j  thumbup.gif  tik nelaikyk pintineles ant saulutes,nes kalio permanganatas isbluks mirksiukas.gif

o-pa-pa, o kaži ar lakas neapsaugotų nuo išblukimo?
Atsakyti
sveikos visos, tema vis paskaitinejau kas naujo, bet pynimas buvo sustojes. Taigi nupyniau pirma savo apvalia dezute, nes pirma tik staciakampes bandziau. Man kazkaip lengviau su apvalia pasirode, tik suki ir greit kyla i virsu. Liko tik nudazyti, kada bus rezultatas baigtas pasirodysiu. Sekmes visoms !
Atsakyti