dzuke sakyk kanors
Nu ką ką konkurencija kokia
QUOTE(dzūkė @ 2009 02 24, 12:39)
o as galvoju ko tu cia tas akis taip vartai susirupinusi
Galvoju nupinti didele deze, bet ne apvalia, noreciau tokios stabilesnes kaip manot, geriausia butu pasidaryti karkasa?
Kokie dailus krepsiai visu Saunuoles
LINUTUKĖ kaip graziai atrodo tie krepsiukai ir nesusiplojusios tuteles .
Kitos taip pat sauniai pasidarbavote
Kitos taip pat sauniai pasidarbavote
QUOTE(kabarksta @ 2009 02 24, 09:58)
Taip, taip- virusas pavojingai plinta, o dar paleistas per masines informacijos priemones Mane irgi užpuolė- pirmas ligos požymis:
labai saunus gavosi , ir sorry uz ta virusa QUOTE(dzūkė @ 2009 02 24, 10:39)
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 13:23)
Galvoju nupinti didele deze, bet ne apvalia, noreciau tokios stabilesnes kaip manot, geriausia butu pasidaryti karkasa?
, tai daryk kaip pmociute, ji tiesiog deze kartonine apipina, ir gaunasi , ir as taip dariau, bet man apvalus labiau patinka QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 24, 13:33)
LINUTUKĖ kaip graziai atrodo tie krepsiukai ir nesusiplojusios tuteles .
aciu QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 13:54)
tai daryk kaip pmociute, ji tiesiog deze kartonine apipina, ir gaunasi , ir as taip dariau, bet man apvalus labiau patinka aciu
tai vat ir galvoju, kad taip ir reik daryt, pasiemiau didziausia deze ir db suku vyteles jauciu ilgai darysiu, kol ja pabaigsiu
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 14:13)
tai vat ir galvoju, kad taip ir reik daryt, pasiemiau didziausia deze ir db suku vyteles jauciu ilgai darysiu, kol ja pabaigsiu
biškį storesnes vyteles suk ir iškarto suklijuok kelias - sparčiau pint bus
QUOTE(dzūkė @ 2009 02 24, 15:23)
biškį storesnes vyteles suk ir iškarto suklijuok kelias - sparčiau pint bus
Aha pasiemiau storesni iesmeli ir jau nemazai prisukiau vyteliu, tik dar ojojo kiek ju reiks o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu? nes mano deze tai tokia nemaza, kaip siuntinius didelius siuncia
Ir dar skau, gal dugna kartonini daryt?
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 18:23)
o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu?
Vieną į kitą, ten vienas galas vosvos platesnis gaunasi, tai siauresnį ir įkišt.
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 19:23)
Aha pasiemiau storesni iesmeli ir jau nemazai prisukiau vyteliu, tik dar ojojo kiek ju reiks o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu? nes mano deze tai tokia nemaza, kaip siuntinius didelius siuncia
Labutis, pynejos . Jeigu imsi pinti apie deze, tai dugnas juk jau bus (dezes)! O prie dezes dugno priklijuosi vertikalias vyteles ( kad galetum pinti) ir kad ju nesimatytu galesi uzklijuoti vel kokiu kartonu . Sekmes