Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

dzuke sakyk kanors biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką ką unsure.gif konkurencija kokia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 02 24, 12:39)
Nu ką ką unsure.gif  konkurencija kokia blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as galvoju ko tu cia tas akis taip vartai susirupinusi biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju nupinti didele deze, bet ne apvalia, noreciau tokios stabilesnes ax.gif kaip manot, geriausia butu pasidaryti karkasa? bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie dailus krepsiai visu 4u.gif Saunuoles
Atsakyti
LINUTUKĖ kaip graziai atrodo tie krepsiukai ir nesusiplojusios tuteles thumbup.gif .
Kitos taip pat sauniai pasidarbavote
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2009 02 24, 09:58)
Taip, taip- virusas pavojingai plinta, o dar paleistas per masines informacijos priemones doh.gif  Mane irgi užpuolė- pirmas ligos požymis:
labai saunus gavosi thumbup.gif , ir sorry uz ta virusa lotuliukas.gif
QUOTE(dzūkė @ 2009 02 24, 10:39)
Nu ką ką unsure.gif  konkurencija kokia blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 13:23)
Galvoju nupinti didele deze, bet ne apvalia, noreciau tokios stabilesnes ax.gif  kaip manot, geriausia butu pasidaryti karkasa?  bigsmile.gif
, tai daryk kaip pmociute, ji tiesiog deze kartonine apipina, ir gaunasi thumbup.gif , ir as taip dariau, bet man apvalus labiau patinka ax.gif
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 24, 13:33)
LINUTUKĖ kaip graziai atrodo tie krepsiukai ir nesusiplojusios tuteles thumbup.gif .
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 13:54)
tai daryk kaip pmociute, ji tiesiog deze kartonine apipina, ir gaunasi  thumbup.gif , ir as taip dariau, bet man apvalus labiau patinka ax.gif aciu 4u.gif

tai vat ir galvoju, kad taip ir reik daryt, pasiemiau didziausia deze ir db suku vyteles bigsmile.gif jauciu ilgai darysiu, kol ja pabaigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 14:13)
tai vat ir galvoju, kad taip ir reik daryt, pasiemiau didziausia deze ir db suku vyteles bigsmile.gif  jauciu ilgai darysiu, kol ja pabaigsiu lotuliukas.gif

biškį storesnes vyteles suk rolleyes.gif ir iškarto suklijuok kelias - sparčiau pint bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 02 24, 15:23)
biškį storesnes vyteles suk rolleyes.gif  ir iškarto suklijuok kelias - sparčiau pint bus mirksiukas.gif

Aha pasiemiau storesni iesmeli ir jau nemazai prisukiau vyteliu, tik dar ojojo kiek ju reiks doh.gif o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu? nes mano deze tai tokia nemaza, kaip siuntinius didelius siuncia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir dar skau, gal dugna kartonini daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 18:23)
o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu?

Vieną į kitą, ten vienas galas vosvos platesnis gaunasi, tai siauresnį ir įkišt.
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 24, 19:23)
Aha pasiemiau storesni iesmeli ir jau nemazai prisukiau vyteliu, tik dar ojojo kiek ju reiks doh.gif  o kaip suklijuot, viena salia kitos ar viena i kita ilgiu? nes mano deze tai tokia nemaza, kaip siuntinius didelius siuncia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir dar skau, gal dugna kartonini daryt? g.gif

Labutis, pynejos mirksiukas.gif . Jeigu imsi pinti apie deze, tai dugnas juk jau bus (dezes)! O prie dezes dugno priklijuosi vertikalias vyteles ( kad galetum pinti) ir kad ju nesimatytu galesi uzklijuoti vel kokiu kartonu . Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti