Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

nu bet galiu pasakyt kad dailiai nupint tai ne taip ir lengva karsta.gif pirmas blynas nu toks svelniai tariant pobaisis gavosi doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 22, 17:31)
nu bet galiu pasakyt kad dailiai nupint tai ne taip ir lengva karsta.gif pirmas blynas nu toks svelniai tariant pobaisis gavosi doh.gif  doh.gif  biggrin.gif
nu tik be panikos, mano pirmi irgi baisus buvo, su kokiu treciu jau pajausi kaip pinti ir eisis kaip is pypkes drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jus pindamos triubeles suplokstenat?na,kai sustumiat prie krasto?man kitaip neiseina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 22, 18:31)
nu bet galiu pasakyt kad dailiai nupint tai ne taip ir lengva karsta.gif pirmas blynas nu toks svelniai tariant pobaisis gavosi doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Sveika, prisijungus 4u.gif . O rankeles islaves dirbant mirksiukas.gif . Kuo daugiau pinsi, tuo graziau gausis thumbup.gif . Svarbiausia, kad butu noras smile.gif. Bet papuosalu pasauly tai turbut esi "nepralenkiama" mirksiukas.gif . Gal ir karaliene dziaugtusi , gavusi ka nors dovanu is tavo kolekcijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif. Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
beje,as pyniau is zurnalu-daug tvirtesnis darbas ir sutempti labiau iseina cool.gif o dazau su purskiamais dazais thumbup.gif viskas gerai gavosi,lygiai nusipurskia ir laiko daug maziau uzima.cia matyt nuo dazu priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 18:38)
o jus pindamos triubeles suplokstenat?na,kai sustumiat prie krasto?man kitaip neiseina... unsure.gif

prie kurio krasto? virsaus? jas reikia vis pastumti i apacia, kai pini, kad kuo glotniau gultu viena prie kitos. tada baigus darbeli nebus tarpu tarp "eiliu" ir graziau atrodys. kazin, ar supratai g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 18:44)
beje,as pyniau is zurnalu-daug tvirtesnis darbas ir sutempti labiau iseina  cool.gif  o dazau su purskiamais dazais  thumbup.gif  viskas gerai gavosi,lygiai nusipurskia ir laiko daug maziau uzima.cia matyt nuo dazu priklauso  g.gif

saunuole, gerai sugalvojai 4u.gif As daziau beicu, tai labai sunkiai zurnalines vyteles dazesi doh.gif . O kurias norejau dazyti baltais akriliniais, tai gal 3 kartus teko tepliot, kol viskas uzsidaze doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 18:38)

doh.gif doh.gif gal turi galvoje : suplojam vyteles? Man tai graziau kai jos apvalios, as stengiuosi, kad ju nesuplociau. O galima ir suploti, visaip panos daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 22, 19:35)
nu tik be panikos, mano pirmi irgi baisus buvo, su kokiu treciu jau pajausi kaip pinti ir eisis kaip is pypkes

nu tikrai galvojau kad viskas dauk paprasciau biggrin.gif tikrai kad igudziu truksta blush2.gif bet klaidas jau ir po pirmo pamaciau biggrin.gif .Jei naujokems pades,tai is tos pirmos patirties galiu pasakytkad,pirmiausia tai reiktu ismokti grazias lygias vyteles daryti . Kai jas sukau,tarode kad viskas thumbup.gif bet kai pradejau pinti,tai gavosi viena vytele storesne kita plonesne,trecia isvis kazkokia plokscia doh.gif biggrin.gif ir kazkodel man pastovejusios vyteles kaikuriu platesnis galas atpalaiduoja unsure.gif nors sukau taip standziai kad vos virbala galedavau istraukti doh.gif Tai nezinau ar gerai darau,bet sekanciu vyteliu abu galus tepu klijais unsure.gif
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 22, 19:42)
Sveika, prisijungus  . O rankeles islaves dirbant mirksiukas.gif . Kuo daugiau pinsi, tuo graziau gausis thumbup.gif . Svarbiausia, kad butu noras smile.gif. Bet papuosalu pasauly tai turbut esi "nepralenkiama" . Gal ir karaliene dziaugtusi , gavusi ka nors dovanu is tavo kolekcijos Saunuole r

Aciu uz priemima 4u.gif noro tai pas mane su kaupu,nes labai megstu pintas dezutes visur biggrin.gif o pirkti vytelines tai kaip ir pobrangiai gaunasi blush2.gif,nes visokiu smulkmenu smulkmeneliu namie, o cia tokia visai nebloga alternatyva thumbup.gif ir kas dar maloniai nustebino,kad sios dezeles tai visai tokios potvirtes ,isivaizduoju kad nulakuotos dar tvirtesnes
aciu labai blush2.gif
Atsakyti
merginos,papasakokit(o gal parodyt galetumet) kaip padaryti dangteli kvadratinei dezutei??? g.gif dariau dariau,sugadinau kalna lazdeliu ir nieko neisejo.... doh.gif baisiai susinervinu kai kas neiseina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 22:01)
merginos,papasakokit(o gal parodyt galetumet) kaip padaryti dangteli kvadratinei dezutei??? g.gif  dariau dariau,sugadinau kalna lazdeliu ir nieko neisejo.... doh.gif  baisiai susinervinu kai kas neiseina  unsure.gif
gal bandyk tvirtesnes vielos karkasa pasidaryti g.gif , arba kaip nors ant kartono gabalo g.gif , atrodo busiu silpna patareja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 23, 10:21)
gal bandyk tvirtesnes vielos karkasa pasidaryti g.gif , arba kaip nors ant kartono gabalo g.gif , atrodo busiu silpna patareja ax.gif

as apie pacia schema kalbu.ar aplink pinti,ar viena prie kitos delioti kol isgauni norima forma?neabejoju kad kazkuri yra dariusi rolleyes.gif butu saunu kad patartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 23, 10:03)
as apie pacia schema kalbu.ar aplink pinti,ar viena prie kitos delioti kol isgauni norima forma?neabejoju kad kazkuri yra dariusi  rolleyes.gif  butu saunu kad patartu  4u.gif

Peržvelk temą - turėtų būti pavyzdėlių mirksiukas.gif o šiaip tai pynimo principas panašus kaip ir pynime iš vytelių mirksiukas.gif
Atsakyti