nu bet galiu pasakyt kad dailiai nupint tai ne taip ir lengva pirmas blynas nu toks svelniai tariant pobaisis gavosi
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 22, 17:31)
nu bet galiu pasakyt kad dailiai nupint tai ne taip ir lengva pirmas blynas nu toks svelniai tariant pobaisis gavosi
nu tik be panikos, mano pirmi irgi baisus buvo, su kokiu treciu jau pajausi kaip pinti ir eisis kaip is pypkes
o jus pindamos triubeles suplokstenat?na,kai sustumiat prie krasto?man kitaip neiseina...
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 22, 18:31)
Sveika, prisijungus . O rankeles islaves dirbant . Kuo daugiau pinsi, tuo graziau gausis . Svarbiausia, kad butu noras . Bet papuosalu pasauly tai turbut esi "nepralenkiama" . Gal ir karaliene dziaugtusi , gavusi ka nors dovanu is tavo kolekcijos . Saunuole
beje,as pyniau is zurnalu-daug tvirtesnis darbas ir sutempti labiau iseina o dazau su purskiamais dazais viskas gerai gavosi,lygiai nusipurskia ir laiko daug maziau uzima.cia matyt nuo dazu priklauso
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 18:38)
o jus pindamos triubeles suplokstenat?na,kai sustumiat prie krasto?man kitaip neiseina...
prie kurio krasto? virsaus? jas reikia vis pastumti i apacia, kai pini, kad kuo glotniau gultu viena prie kitos. tada baigus darbeli nebus tarpu tarp "eiliu" ir graziau atrodys. kazin, ar supratai ?
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 18:44)
beje,as pyniau is zurnalu-daug tvirtesnis darbas ir sutempti labiau iseina o dazau su purskiamais dazais viskas gerai gavosi,lygiai nusipurskia ir laiko daug maziau uzima.cia matyt nuo dazu priklauso
saunuole, gerai sugalvojai As daziau beicu, tai labai sunkiai zurnalines vyteles dazesi . O kurias norejau dazyti baltais akriliniais, tai gal 3 kartus teko tepliot, kol viskas uzsidaze
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 18:38)
gal turi galvoje : suplojam vyteles? Man tai graziau kai jos apvalios, as stengiuosi, kad ju nesuplociau. O galima ir suploti, visaip panos daro
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 22, 19:35)
nu tik be panikos, mano pirmi irgi baisus buvo, su kokiu treciu jau pajausi kaip pinti ir eisis kaip is pypkes
nu tikrai galvojau kad viskas dauk paprasciau tikrai kad igudziu truksta bet klaidas jau ir po pirmo pamaciau .Jei naujokems pades,tai is tos pirmos patirties galiu pasakytkad,pirmiausia tai reiktu ismokti grazias lygias vyteles daryti . Kai jas sukau,tarode kad viskas bet kai pradejau pinti,tai gavosi viena vytele storesne kita plonesne,trecia isvis kazkokia plokscia ir kazkodel man pastovejusios vyteles kaikuriu platesnis galas atpalaiduoja nors sukau taip standziai kad vos virbala galedavau istraukti Tai nezinau ar gerai darau,bet sekanciu vyteliu abu galus tepu klijais
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 22, 19:42)
Sveika, prisijungus . O rankeles islaves dirbant . Kuo daugiau pinsi, tuo graziau gausis . Svarbiausia, kad butu noras . Bet papuosalu pasauly tai turbut esi "nepralenkiama" . Gal ir karaliene dziaugtusi , gavusi ka nors dovanu is tavo kolekcijos Saunuole r
Aciu uz priemima noro tai pas mane su kaupu,nes labai megstu pintas dezutes visur o pirkti vytelines tai kaip ir pobrangiai gaunasi ,nes visokiu smulkmenu smulkmeneliu namie, o cia tokia visai nebloga alternatyva ir kas dar maloniai nustebino,kad sios dezeles tai visai tokios potvirtes ,isivaizduoju kad nulakuotos dar tvirtesnes
aciu labai
merginos,papasakokit(o gal parodyt galetumet) kaip padaryti dangteli kvadratinei dezutei??? dariau dariau,sugadinau kalna lazdeliu ir nieko neisejo.... baisiai susinervinu kai kas neiseina
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 22, 22:01)
merginos,papasakokit(o gal parodyt galetumet) kaip padaryti dangteli kvadratinei dezutei??? dariau dariau,sugadinau kalna lazdeliu ir nieko neisejo.... baisiai susinervinu kai kas neiseina
gal bandyk tvirtesnes vielos karkasa pasidaryti , arba kaip nors ant kartono gabalo , atrodo busiu silpna patareja QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 23, 10:21)
gal bandyk tvirtesnes vielos karkasa pasidaryti , arba kaip nors ant kartono gabalo , atrodo busiu silpna patareja
as apie pacia schema kalbu.ar aplink pinti,ar viena prie kitos delioti kol isgauni norima forma?neabejoju kad kazkuri yra dariusi butu saunu kad patartu
QUOTE(bukasacka @ 2009 02 23, 10:03)
as apie pacia schema kalbu.ar aplink pinti,ar viena prie kitos delioti kol isgauni norima forma?neabejoju kad kazkuri yra dariusi butu saunu kad patartu
Peržvelk temą - turėtų būti pavyzdėlių o šiaip tai pynimo principas panašus kaip ir pynime iš vytelių