Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(irmulia @ 2009 02 21, 16:17)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  LINUTUKE,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  puiki video pamokėlė  thumbup.gif puikiai viską papasakojai  thumbup.gif  thumbup.gif  vadinasi - išplaukėme į plačius vandenis  thumbup.gif
truputi blush2.gif
Atsakyti
Oi ir aš, nors pavėluotai, noriu Linutuke prisidėti prie sveikinimų. Visai atsitiktinai šiandien įsijungiau tą laidą, nes dažniausiai tai ją pražiopsau ax.gif . Žiūrėjau ir galvojau ar mane akys apgauna ar kažkur matytas veidukas tongue.gif . Šaunuolė mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na štai ir aš peržiūrėjau video pamokėlę, Žiauriai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ir as prie pagyru ir sveikinimu prisidedu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paziurejus laida viskas dar aiskiau thumbup.gif
Atsakyti
oi aciu merginos blush2.gif , nu gerai, siandien dar pasilepinsiu sloves spinduliukuose blush2.gif , o rytoj is pat ryto, nusiimsiu ta zvaigzde nuo kaktos ir gyvensiu toliau, taip kaip iki siol gyvenau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar karta aciu uz patarimus 4u.gif ! Tikrai radau ka pritaikyti sau 4u.gif . Dabar naktineju, kuriu savo namu darbus ax.gif .Nusipirkau karstu kliju ir pistoleta "senukuose"! Visai kitas reikalas thumbup.gif ! Uzdegei, Linutuke, vel mane ax.gif

Atsakyti
Man buvo labai smagu,kad sutikai tada, o dabar dar smagiau tave išvysti per TV , sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na štai ir mano pirmas blynas
user posted image
Na nevisai gerai iškeptas bet dukriukė buvo labai patenkinta savo pieštukine lotuliukas.gif
user posted image
O štai kiek dabar pasiruošiau vytelių naujam pynimui. Bus jų ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu padėkoti Linutukei už puikią video pamokėlę, nes forume vis paskaitydavau, bet pamėginti rankos nekildavo smile.gif. O dabar, kai jau viskas taip vaizdžiai, gal ir susiimsiu wink.gif. Tačiau bežiūrint iškilo vienas klausimėlis - ten mačiau, kad forma ant kurios pinama yra įklijuojama prie pagrindo. Jeigu taip, tai kaip tuomet pavyksta ją vėliau išimti? Ar aš klystu blush2.gif

kristi13, šaunus darbelis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 02 22, 13:02)
Na štai ir mano pirmas blynas
nu labai saunus tavo pirmasis blynas mirksiukas.gif , tikrai grazesnis uz mano pirmuosius blush2.gif
QUOTE(pudra @ 2009 02 22, 13:15)
Tačiau bežiūrint iškilo vienas klausimėlis - ten mačiau, kad forma ant kurios pinama yra įklijuojama prie pagrindo. Jeigu taip, tai kaip tuomet pavyksta ją vėliau išimti? Ar aš klystu  blush2.gif
taip, teisingai supratai, as prikllijuoju, bet as ant kibiriuko uztepu kokius 2 mazus taskelius karstu kliju ir klijuoju, jie paskui atsargiau palupus atsijungia, bet uztai dirbant laaaabai patogu, nes jai nepritvirtinta, tai tas indas vis bando isslysti, ypac kai smarkiau paverzi, o jai jis dar ir i virsu platejantis, tai dar labiau bando pabegti lotuliukas.gif , o nulupant kartais isplysta maziukas lopinelis, bet kadangi as kartais paglamzyta laiktasti dar i vidu klijuoju (jai kartonas buna su uzrasais), tai pasislepia, nors kai kuriuos palieku ir taip, tikrai ten viduje niekas nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif . Dabar aišku. Kai tik susižvejosiu daugiau laikraščių, būtinai reikės pamėginti ax.gif
Atsakyti
Sveikos.vakar pamatyta laida per tv labai sudomino.pradejau ieskoti informacijos ir radau jus cia.labai grazus jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Bandysiu ir as ka nors pagaminti. smile.gif
Atsakyti