Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

LINUTUKE , 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif ! Sveikinu sekmingai paruosus "Namu darbus" mirksiukas.gif 4u.gif ! Labai aiskiai ir suprantamai viska isdestei thumbup.gif . Dali patarimu pritaikysiu ir sau ax.gif . Noreciau suzinoti kur galima nusipirkt karstu kliju ir pistoleta ir kiek jie kainuoja? Nes lipalas ilgokai ir nuobodziai dziuna schmoll.gif . Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 21, 10:24)
LINUTUKE ,  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif ! Sveikinu sekmingai paruosus "Namu darbus"  mirksiukas.gif  4u.gif ! Labai aiskiai ir suprantamai viska isdestei thumbup.gif . Dali patarimu pritaikysiu ir sau ax.gif . Noreciau suzinoti kur galima nusipirkt karstu kliju ir pistoleta ir kiek jie kainuoja? Nes lipalas ilgokai ir nuobodziai dziuna schmoll.gif . Dekui uz patarimus 4u.gif
4u.gif aciu, labai nervinausi laukdama sios laidos doh.gif , o tie klijai karsti, nu nezinau kur tu gyveni, bet as pati tai pirkau senukuose, uz ta aparaciuka gal kokius 5-6 lt mokejau, ten salia ju ir tu kliju galima nusipirkti, dar maciau "pasidaryk pats" tikrai geras daigciukas ir daug kur panaudojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 21, 12:30)
4u.gif aciu, labai nervinausi laukdama sios laidos doh.gif , o tie klijai karsti, nu nezinau kur tu gyveni, bet  as pati tai pirkau senukuose, uz ta aparaciuka gal kokius 5-6 lt mokejau, ten salia ju ir tu kliju galima nusipirkti, dar maciau "pasidaryk pats" tikrai geras daigciukas ir daug kur panaudojamas mirksiukas.gif

o as nemaciau tos laidos verysad.gif doh.gif taip laukiau o pasirodo man siandien i darba nes darbo diena g.gif ir niekaip nespejau pasiziuret verysad.gif o gal zint kada kartoja ta laida nes programoi kiek ziurejau niekur neradau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 21 vasario 2009 - 10:43
Mačiau mačiau thumbup.gif ir galvoju ar čia tu ar ne g.gif
Dabar tai aiškiau kaip čia viskas vyksta reiks ir man pabandyti.Ale kad laikraščius tai ir taip panaudoju,o su žurnalais sunkiau g.gif ?
Atsakyti
Sveikos pynejeles 4u.gif
Pirmiausia sveikinimai ir pagyrimai visoms pynejelems, jusu darbai ir darbeliai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
perskaiciau abi temeles, jusu nuorodas ir daug daug info apie pynima is laikrasciu ir likau va tokia blink.gif ir be abejo suzaveta sia technika... net mano vyras suzavetas liko ax.gif
Jau paciai kyla noras pabandyti pinti ir paziureti, ar tikrai taip paprasta ir lengva padaryti "pintinuka" smile.gif
Be abejo, siryt keliausi anksciau, kad galeciau paziureti laidele "Namu darbai". LINUTUKE 4u.gif 4u.gif Sveikinimia puikiai pasirodzius laidoje ir tikrai nesijaute, kad jaudinaisi, dirbai , kaip "profe" mirksiukas.gif
Ginsiu vyra pas seimininkus, kad parnestu visus laikrascius ir kibsiu i darba smile.gif
Sekmes pynejeles darbuose!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 02 21, 10:42)
o as nemaciau tos laidos  verysad.gif  doh.gif  taip laukiau o pasirodo man siandien i darba nes darbo diena  g.gif  ir niekaip nespejau pasiziuret  verysad.gif o gal zint kada  kartoja ta laida nes programoi kiek ziurejau niekur neradau  schmoll.gif
as irgi neradau kada rodytu kartojima, bet po kokios savaites gali bandyti cia pasiziureti, jai vis dar bus ydomu blush2.gif
o su žurnalais sunkiau  ?
esu bandziusi ir su zurnalais, galima ir su jais, tokie spalvoti gaunasi, bet jau juos dazyti ir lakuoti nelabai iseina schmoll.gif kaskaip nekimba dazai prie tokiu is zurnalo darytu gaminiu smile.gif , gal gerai paieskojus ir galima butu rasti kuo dazyti, bet prisipazinsiu labai nesidomejau ax.gif , tai tikrai nesu patareja siuo klausimu.
Be abejo, siryt keliausi anksciau, kad galeciau paziureti laidele "Namu darbai". LINUTUKE  Sveikinimia puikiai pasirodzius laidoje ir tikrai nesijaute, kad jaudinaisi, dirbai , kaip "profe" 
vaje blush2.gif labai aciu uz tokius zodzius, turiu pripazinti gerai montazuotojai padirbejo blush2.gif , nes filmavo ilgai ir visko ten buvo doh.gif vienu zodziu dar viena gyvenimiska patirtis, kurios kazin ar noreciau pakartoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 21, 13:34)
as irgi neradau kada rodytu kartojima, bet po kokios savaites gali bandyti cia pasiziureti, jai vis dar bus

aciu labai butinai pabandysiu mirksiukas.gif thumbup.gif paziuret
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 21, 12:34)

Šaunuole 4u.gif
su savo pana peržiurėjom bent kelis kartus ax.gif ir niekaip man nedašuto kaip reikia užbaigti ten tuos galiukus ,aš užbaiginėju tik užlenkdama vytelias i vidų o ten matau kaskaip kitaip tai gal galima plačiau ax.gif
Atsakyti
Linutuk sveikinu su pasirodymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Gaila kad nemačiau,dirbau. Kai gryžau vyras viską papasakojo.
Atsakyti
Che che, LINUTUK, dar ir čia pagyriamąjį žodelį tarsiu thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif

O dėl žurnalo dažymo, reiktų pabandyti aliejiniais, būna dabar ten visokių, kurie pakankamai greit džiūsta ir manau puikiai kimba ir prie slydžių paviršių... O šiaip reiktų nueiti į rimtą dažų parduotuvę ir pasiklausti vietinių darbuotojų patarimų ...
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 02 21, 15:03)
Linutuk sveikinu su pasirodymu 4u.gif  4u.gif  4u.gif .Gaila kad nemačiau,dirbau. Kai gryžau vyras viską papasakojo.
dideliai mano nuostabai bigsmile.gif , jau galima ir cia pasiziureti , nesitikejau kad jau bus ikelta laida, bet kai almara, pasake kad kelis kartus perziurejo g.gif , tai nulekiau ir as pasiziureti ax.gif , nu gi tikrai ziuriu rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , oi negaliu, nu kaip mazas vaikas as doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šaunuole 
su savo pana peržiurėjom bent kelis kartus  ir niekaip man nedašuto kaip reikia užbaigti ten tuos galiukus ,aš užbaiginėju tik užlenkdama vytelias i vidų o ten matau kaskaip kitaip tai gal galima plačiau
, ten uzbaiginejau panasiai kaip sioje nuotraukoje parodyta, gal suprasi dabar, nieko ten sudetingo nera, bet karsti klijai butu labai patogu, nes jos megsta pabegti doh.gif
user posted image
Che che, LINUTUK, dar ir čia pagyriamąjį žodelį tarsiu  Šaunuolė 
hi.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 21, 15:59)
dideliai mano nuostabai bigsmile.gif , jau  galima ir cia pasiziureti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LINUTUKE, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif puiki video pamokėlė thumbup.gif puikiai viską papasakojai thumbup.gif thumbup.gif vadinasi - išplaukėme į plačius vandenis thumbup.gif
Atsakyti