Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(Diglė @ 2009 02 20, 10:31)
laikraščio ilgio man maža, kad apviniočiau virbala  doh.gif
Papildyta:
ar visos laikraštinės tiubelės turi būti vienodo ilgio?

Sveika, prisijungus 4u.gif . As isitikinau, kad vyteles ilgis priklauso nuo to ar teisinga pasirenki "sukimo kampa". Jeigu virbala guldai per daug gulsciai, tada ir vyteles ilgis trumpas. Pabandyk "staciau" deti virbala. Kazin ar aiskiai isdesciau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 20, 10:45)
Sveika, prisijungus 4u.gif . As isitikinau, kad vyteles ilgis priklauso nuo to ar teisinga pasirenki "sukimo kampa". Jeigu virbala guldai per daug gulsciai, tada ir vyteles ilgis trumpas. Pabandyk "staciau" deti virbala. Kazin ar aiskiai isdesciau g.gif ?

Nuo mažesnio kampuko pradėti?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 20, 12:45)

Jeigu teisingai suki, tai ilgis visu vyteliu vyteliu beveik vienodas. Pas mane gaunasi kazkur apie 52-53 cm. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 20, 11:03)
Jeigu teisingai suki, tai ilgis visu vyteliu vyteliu beveik vienodas. Pas mane gaunasi kazkur apie 52-53 cm. Sekmes mirksiukas.gif

bet jai laikraštis nevienodas
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 20, 12:52)
Nuo mažesnio kampuko pradėti?

As pradedu nuo desinio virsutinio kampelio ir suku zemyn vis patraukdama virbala, kad vytele tilptu
Papildyta:
Pabandyk paieskot pirmoj temoj, tei viskas su foto paaiskinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 20, 11:07)
As pradedu nuo desinio virsutinio kampelio ir suku zemyn vis patraukdama virbala, kad vytele tilptu
Papildyta:
Pabandyk paieskot pirmoj temoj, tei viskas su foto paaiskinta mirksiukas.gif

žiurėjau, gal išmoksiu, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 20, 11:44)
mokausi daryti trubeles pirštais juodais  biggrin.gif

nelabai kaip sekasi  schmoll.gif
tikrai nelabai g.gif , imetu pvz, toki ale papaisyta, ten papaisiau kaip pradedu sukti, kokiu kampu pridedu virbala prie juosteles
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 20, 13:21)
taip  ir darau  g.gif

zinai, dar tokia "subtilybe" : virbalo galiuka su burbulu ( biggrin.gif ) dedu i apacia, tada VISA laikrascio atkarpa suku butent ant virbalo, ji vis patraukdama. Temos pradzioj moko kitaip, bet man pagal mane patogiau ax.gif
Atsakyti
As is pradziu sukiau ant virbalo, bet nelabai kokios vyteles gavosi, tada mediniu nusipirkau iesmeliu, tai ant ju super gaunas. thumbup.gif
Atsakyti

LINUTUKĖ oho kaip aiskiai thumbup.gif

Diglė megink ant dantu krapstuku , plonos gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 20, 14:49)
As is pradziu sukiau ant virbalo, bet nelabai kokios vyteles gavosi, tada mediniu nusipirkau iesmeliu, tai ant ju super gaunas. thumbup.gif

Man irgi geriausia ant medinių iešmelių thumbup.gif
Atsakyti
Bandysiu parodyt savo pynimus blush2.gif :
http://www.foto.lt/i...goods/15437.JPG
http://www.foto.lt/i...goods/15436.JPG
http://www.foto.lt/i...goods/15268.JPG
O jau planai ateiciai mirksiukas.gif !...
Atsakyti