Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 27, 19:30)
kažką sumastysiu.  smile.gif  šiandien išviso neturėjau laiko užsiimti pynimu, nes povą baiginėjau. o dar visą dieną lauke lietus pliaupė tai nesinorėjo eit į kancelairkes.  biggrin.gif
nuotraukas keliu į photobucket.com ,bet aš iš visų pozicijų padariau tą nuotraukėlę su tokia programėle photospace. ten gavosi toks koliažas (daug nuotraukų susideda į vieną)  thumbup.gif

PAŪLLA, įdedu dar vieną nuotrauką, kaip galima užbaigti pynimą. Jeigu tiks - galėsi panaudoti. Įdomu, kas gi ten per povas? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 23:57)
PAŪLLA, įdedu dar vieną nuotrauką, kaip galima užbaigti pynimą. Jeigu tiks - galėsi panaudoti. Įdomu, kas gi ten per povas? mirksiukas.gif

gražus užbaigimas thumbup.gif
toks gamintas 3D origami technika smile.gif Ryt galėsiu parodyt, kai būsiu nufotkinus,gal ir ta technika tada susigundysit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 spalio 2008 - 17:17
Pynimo užbaigimas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 27, 23:22)
gražus užbaigimas  thumbup.gif
toks gamintas 3D origami technika  smile.gif Ryt galėsiu parodyt, kai būsiu nufotkinus,gal ir ta technika tada susigundysit  biggrin.gif
Lauksiu. Kaip sakoma: "Niekada nesakyk niekada" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 28, 00:49)
Pynimo užbaigimas

Papildyta:
Lauksiu. Kaip sakoma: "Niekada nesakyk niekada" rolleyes.gif

taip, taip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 spalio 2008 - 17:17
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 23:57)

Dailiai užbaikta thumbup.gif
O aš ir vėl neprisėdau pinti prsisukau vyteliu ir niekaip nepradedu pinti vis atrandu darbu dabar knyga labai idomia pradejau skaityti "tik su dukra" jei kas skaite supras kodel ismainiau pynima i knyga bigsmile.gif (nors nesu laibai didele megeja skaityti bet si knyga mane apzavejo )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 28 spalio 2008 - 11:02
Na štai, užbaigiau savo pirmą blyną dėželę.
Dangtelio nebedariau, nes tos medžiagėlės gražiai papuošė kraštus smile.gif
Dažiau su pinotex'u. Sorry už kokybę - vis nepasikraunu fotiko biggrin.gif
Jūsų nuomonė - ar labai tas blynas prisvilęs? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gražu thumbup.gif Kaip jūs tokias plačias vyteles padarot? Pas mane jos siaurutės tokios...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 28, 20:52)
Gražu thumbup.gif  Kaip jūs tokias plačias vyteles padarot? Pas mane jos siaurutės tokios...

aš jas suku ant virbalo o ne ant medinio pagaliuko užtat ir storesnės gaunasi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 28, 19:39)
Na štai, užbaigiau savo pirmą blyną dėželę.
Dangtelio nebedariau, nes tos medžiagėlės gražiai papuošė kraštus  smile.gif
Dažiau su pinotex'u. Sorry už kokybę - vis nepasikraunu fotiko  biggrin.gif
Jūsų nuomonė - ar labai tas blynas prisvilęs?  biggrin.gif
Tikrai neprisvilęs tavo blynas. Užbaigtas, gražus darbas. O žinant, kad tai tavo pirmasis darbas - labai gerai. Sveikinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 28 spalio 2008 - 22:29
HappyLadybird* labai grazu ir neprisviles pirmas blynas ir ta medziagele labai graziai atrodo
Atsakyti
Dėkui pmočiute ir rimulia 12 smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš dabar vėl pradėjau sukt triūbeles dažu apipinti didelę dežę smile.gif
Atsakyti