Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

laikraščio ilgio man maža, kad apviniočiau virbala  doh.gif
nu vistiek nesupratau doh.gif
ar visos laikraštinės tiubelės turi būti vienodo ilgio?
neturi, as kai atsikerpu juostas jos buna 6cm plocio ir apie 56cm ilgio (priklausomai koks laikrastis buna sukarpytas) tai is tokios juosteles susukus gaunasi apytiksliai 55cm tutele

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 20, 08:38)
nu vistiek nesupratau doh.gif neturi, as kai atsikerpu juostas jos buna 6cm plocio ir apie 56cm ilgio (priklausomai koks laikrastis buna sukarpytas) tai is tokios juosteles susukus gaunasi apytiksliai 55cm tutele

perskaičiau visa temelę, labai dėkinga už kantrybę, kad man padedat blush2.gif

Dar norėjau paklausti, tai gan plonai viniojasi? ir man vienas galas storesnis gaunasi g.gif
Atsakyti
ir man vienas galas truputi platesnis gaunasi, o kokio nr virbalas pas tave? as tai suku ant 2nr virbalo, tai gaunasi tokios lieknos biggrin.gif tuteles, ir kai suku tai pirstais prispaudus laikau, kad standziai suktusi, nu jai rimtai tai nezinau kaip paaiskinti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O cia mano pirmasis blynas, biskiuka kreivokas ir dar nedazytas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bena: 20 vasario 2009 - 09:59
Visai geras darbelis, net labai, kai aš pati tik studijuoju šita tehnika biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 20, 08:53)
ir man vienas galas truputi platesnis gaunasi, o kokio nr virbalas pas tave? as tai suku ant 2nr virbalo, tai gaunasi tokios lieknos biggrin.gif tuteles, ir kai suku tai pirstais prispaudus laikau, kad standziai suktusi, nu jai rimtai tai nezinau kaip paaiskinti  g.gif  lotuliukas.gif

Oi ant ko tin nesukau, bet dabar pabandžiau ant plonesnio 2nr virbalo, tai viltis atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 20, 09:58)
user posted image
thumbup.gif tavo pirmas blynas, ir dangtelis toks geras gavosi, nelabai iziuriu, bet atrodo kad visas nupintas , o kaip dugnas, kartona dejai ar pyniai ?, na truputi detaliau papasakok kaip darei ax.gif
Oi ant ko tin nesukau, bet dabar pabandžiau ant plonesnio 2nr virbalo, tai viltis atsirado 
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 vasario 2009 - 10:07
QUOTE(Bena @ 2009 02 20, 08:58)
user posted image

kad mano toks blynas pirmas būtu ax.gif o dabar net triubelių susisukti nemoku blush2.gif
Papildyta:
Dabar tokia užsidegus, o visus laikraščius į kaima išvežėm, net negalvojau, kad makulatūros prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 20, 11:58)
user posted image

nu saunuole tikrai nebuciau pasakius kad tai pirmas darbelis tikrai labai dailus ir kruopscia padarytas o kreivumo isvis jokio nematau net jei ir tu sakai kad kreivokas bent is foto sprendziant darbelis labai grazus ir dailus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano pirmasis blynas tikrai gerokai prasciau atrode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 20, 10:07)
thumbup.gif  tavo pirmas blynas, ir dangtelis toks geras gavosi, nelabai iziuriu, bet atrodo kad visas nupintas , o kaip dugnas, kartona dejai ar pyniai ?, na truputi detaliau papasakok kaip darei :ax:sekmes mirksiukas.gif

Visa pyniau, pradedant nuo dugno mirksiukas.gif dabar lygiai toki pati antra darau. Dangtelis kiek sleivokas, nes neradau nieko, kas atitiktu jo forma, deze turejau apvalia, o dangteliui reikejo kazko didesnio, tai is akies pyniau ji ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Diglė @ 2009 02 20, 10:12)
Dabar tokia užsidegus, o visus laikraščius į kaima išvežėm, net negalvojau, kad makulatūros prireiks  ax.gif

Pas mane irgi su laikrasciais prasciau, renku, perku, visiems sakau, kad man nestu, dabar dar vienai dezutei turiu prisisukus tuteliu, o daugiau nera is ko mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, kazkuri is jusu maciau yra nupynusi toki kaip vazona, suktu rastu, net nezinau kaip paaiskint. Salia nuotraukoj buvo didele deze su raudonu vidum. Man labai idomu, kaip toki rasta padaryt, vakar bandziau sukt, lenkt, bet nieko nesigavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bena: 20 vasario 2009 - 10:45
jai apie sita kalbi? tai laukim savininkes, gal papasakos bigsmile.gif
as nebandzius, nes man paciai nelabai tas rastas patinka,
user posted image
Atsakyti
Taip taip apie sita mirksiukas.gif kazkaip man jis idomiai atrodo, noreciau pabandyti, bet nenutuokiu visiskai kur cia ka reik pasukt lotuliukas.gif
Atsakyti
mokausi daryti trubeles pirštais juodais biggrin.gif

nelabai kaip sekasi schmoll.gif

user posted image
Atsakyti