Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

turiu informacijos ,kad šį šeštadienį per Btv laidą namų darbai bus rodomas pynimas iš laikraščių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 18 vasario 2009 - 22:24
Nu cia tai fantastika!! Likau nustebinta ir suzaveta. Man kaip tik ateina ikvepimas tokiem darbeliam, cia ilindau, galvojau, nu jau nesamone kokia bus lotuliukas.gif O turbut patys graziausi darbeliai kokius maciau thumbup.gif

N E R E A L U !!!
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 02 18, 23:22)
turiu informacijos ,kad šį šeštadienį per Btv laidą namų darbai bus rodomas pynimas iš laikraščių smile.gif

Dekui, patikrinsim mirksiukas.gif ! Kadangi gyvenu provincijoj, iki "kursu" nusigaut reikia dideliu noru ir galimybiu, tai cia pradziai bus labai gerai thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 02 19, 00:22)

Gaila kad laida anksti rodo, but smalsu paziureti
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 02 18, 22:22)
nu va o as visiems drugams jau priverkiau kad nerodys doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vilma.j o man koks fainas pirmas blynas, toks laaabai meniskas isejo thumbup.gif

[B]almara[/B] Esu suzaveta siuo krepseliu.

Nu nejaugi teks vel meginti, pinti. Labai jau graziu darbeliu pridaret thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas visoms uz palaikyma,dabar vel pinu,kai baigsiu idesiu foto..
Atsakyti
Rodys rodys sakė,kad labai daug informacijos, tai į vieną laidą netilpom smile.gif tik nezinau,kodėl pasirinko pirmiau aną temą. Labai laukiu tavo laidos smile.gif
Atsakyti
netyčia užtikau Jūsų namučius, tiek grožybių prisižiurėjau, kad rankos niežti kibti į darba thumbup.gif

Gal dar patarsit kuo nudažyti dežutes ir sutvirtinti 4u.gif
Atsakyti
Dar toks klausimėlis iškilo, pabandžiau vinioti aplink virbala atkirpta 6 cm pločio juostele ir man neapsivinioja visas 42 cm virbalas, gal aš per storai vinioju g.gif
Atsakyti
dazyti galima beveik viskuom, daugelis merginu beicuoja, o paskui lakuoja, as naudoju ruda pigmenta maisyta su laku ir vandeniu, jai noriu spalvotu (vaiku kambariui dariau) darau misini is vandens, lako (neseniai buvau ikelus jo nuotraukas) ir akriliniu dazu viska dedu lygiomis dalimis, esu net daziusi su paprastais aliejiniais dazais, ilgai dziuvo, dazyti zinoma galima tokiais dazais tik lauke, bet laikosi kuo puikiausiai, gali bandyti dazyti kokiais likusiais daziais nuo remonto, kaskes atsimenu net rase kad daze su guasu, vienu zodziu, jai tokiu klausimu iskyla, tikriausiai neskaitei temos, nes visai neseniai apie tai buvo diskutuojama ir aplamai ne karta apie tai buvo rasyta
Dar toks klausimėlis iškilo, pabandžiau vinioti aplink virbala atkirpta 6 cm pločio juostele ir man neapsivinioja visas 42 cm virbalas, gal aš per storai vinioju
gal ikelk kokia nuotrauka, kad suprasciau apieka kalbi, kol kas nesupratau klausimo g.gif
Atsakyti
laikraščio ilgio man maža, kad apviniočiau virbala doh.gif

Papildyta:
ar visos laikraštinės tiubelės turi būti vienodo ilgio?
Atsakyti