Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(almara @ 2009 02 10, 21:49)
Ačiū merginos  ax.gif tiek pagyrų tikrai skatina dar daugiau darbuotis ax.gif

tai ir darbuokis thumbup.gif nes tikrai puikiai sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausimuka kuom dažote ir kaip nes jau porą kreivų dėžučių turiu noriu nudažyti kad būtų gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 02 12, 01:23)
turiu klausimuka kuom dažote ir kaip nes jau porą kreivų dėžučių turiu noriu nudažyti kad būtų gražios ax.gif

Aš bandžiau su beicu (kas tas yra išsiaiškinau internete blush2.gif ) O jo atspalvį galima pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 02 12, 02:23)

galima dazytisu dazais arba su beicu man ziurint kokio efekto nori man labaiu patinka su beicu nes tada atrodo tarsi medis kerpselis o jei reikia isgauti tarkim zalia spalva tada jau siulau dazyti zodziu asirinkimo laisve ir fantazijos reikalas
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 02 12, 09:54)
galima dazytisu dazais arba su beicu man ziurint kokio efekto nori man labaiu patinka su beicu nes tada atrodo tarsi medis kerpselis o jei reikia isgauti tarkim zalia spalva tada jau siulau dazyti zodziu asirinkimo laisve ir fantazijos reikalas

noriu to beico o kur ir kaip jo gauti ir kaip ten tas procesas vyksta????????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 02 12, 12:36)
noriu to beico o kur ir kaip jo gauti ir kaip ten tas procesas vyksta????????

na jo nusipirkti gali statybiniu prekiu parduotuveje as asmeniskai pirkau senukuose berot uz litra mokejau apie 12 Lt. bet jo tikrai pabai ilgai uztenka . Spalva gali pasirinkti ira keli variantai paklausk pardaveju tikrai parodys kas ir kaip
kai tepsi beizu patariu tept du kartus man bent graziau ir sodresne spalva gaunas neissigas jei gausis tokia murzina spalva atrodo gana keistai bet kai isdzius nulakuosi ir bus super thumbup.gif pati nustepsi pamacius recultatus as lakavau blizgiu laku atspariu dregmei (koki turejau namie tokiu ir nulakavau bigsmile.gif ) del spoapvos jei nenori tamsaus darbelio pasiziurek i i medinius pavizdelius as norejau tamsaus tai ir toki pirkau vakare galesiui parasyti koki numereli pirkau nes mintinai nepamenu(jei reikes) . Taigi sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 02 12, 01:23)

Sveika. Tik neissigask, kai nubeicuoji, darbelis pasidaro a la lepsis biggrin.gif ! (beico spalva pasirenki koki nori, yra sioks toks pasirinkimas). Mane tai labiausiai ir suglumino tas beicavimas! Galvojau, kad viskas! Bet kai nubeicuoji, isdziovini - ne taip ir baisu biggrin.gif ! O jau po pirmo lakavimo pajunti, kad darbelis "kieteja" biggrin.gif ! Sekmes kuriant thumbup.gif !
Atsakyti
toks klausimas pynejom, apipyniau nuo obuoliu deze, nupyniau dangti, dabar: kaip pritvirtinti dangti prie dezes? kokiom vielutem ar kaip? ir kaip pritvirtinti medziaga prie dangcio blogosios puses, gal baldinemis "skrebkemis: prisaudyt? beje, kas pynete is zurnalo vyteliu, ar palikote nedazytas-nebeicuotas, ar dejote spalva ir kaip ant to zurnalinio popieriau spalva pasidenge?
Atsakyti
as ir vel darbavausi, nusprendziau kad ir vonioje man ju butinai reikia doh.gif , tai puoliau ir nusipyniau, daziau misiniu lygiomis dalimis akriliniai dazai, vanduo ir lakas, kaip sioje parodytije nuotraukoje, pasiziureti galite cia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 13 vasario 2009 - 13:51
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 02 13, 13:33)
toks klausimas pynejom, apipyniau nuo obuoliu deze, nupyniau dangti, dabar: kaip pritvirtinti dangti prie dezes? kokiom vielutem ar kaip? ir kaip pritvirtinti medziaga prie dangcio blogosios puses, gal baldinemis "skrebkemis: prisaudyt? beje, kas pynete is zurnalo vyteliu, ar palikote nedazytas-nebeicuotas, ar dejote spalva ir kaip ant to zurnalinio popieriau spalva pasidenge?

Labutis mirksiukas.gif . Pyniau is zurnalo, bet nenoreciau daugiau is ju pint. Nepatiko tas, kad vyteles kietokos, o beicuojant ir dazant vis islenda zurnalo spalvos. Gal ne tiek islenda, bet vis kazkaip prasisviecia ( kazin ar suprasi ka noriu pasakyt?) Pav. is laikrascio gamini beicavau 3 kartus, o sita 4-5. Tda viena dezele (is zurnalo pinta), bandziau dazyt balta spalva ir vel turejau daugiau kartu teplioti negu laikrastines doh.gif . Tokie mano pastebejimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 13, 19:15)
Labutis mirksiukas.gif . Pyniau is zurnalo, bet nenoreciau daugiau is ju pint. Nepatiko tas, kad vyteles kietokos, o beicuojant ir dazant vis islenda zurnalo spalvos. Gal ne tiek islenda, bet vis kazkaip prasisviecia ( kazin ar suprasi ka noriu pasakyt?) Pav. is laikrascio gamini beicavau 3 kartus, o sita 4-5. Tda viena dezele (is zurnalo pinta), bandziau dazyt balta spalva ir vel turejau daugiau kartu teplioti negu laikrastines doh.gif . Tokie mano pastebejimai blush2.gif

taip tikrai zurnaliniai darbeliai sunkiau dengiasi doh.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti