Sveikos. labai faina ideja. prisiskaiciau prisiziurejau Jusu groziu. kilo toks klausimas ar pinti galima is A4 formato lapu. kaip tik ju turiu daug sugadintu. tik sukant man tos triubeles gaunasi gan trumpos ir storesnes nei is laikrasciu. pinti nesiseke, triubeles atrode per daug standzios nelankscios. ar bandete kuri nors??
As bandziau pinti is tuteliu prisuktu is SELEKTOS zurnalo. Tuteles buvo standzios, kietokos ir mano galva tiko isilginems vytelems. O pinti patogiau buvo is laikrastiniu, minkstesniu vyteliu. O A4 bus tik dar kietesnes. Na, gal cia mano tokia nuomone, as dar tik "pradedanti"
QUOTE(kvartetas @ 2009 02 08, 19:19)
Sveikos. labai faina ideja. prisiskaiciau prisiziurejau Jusu groziu. kilo toks klausimas ar pinti galima is A4 formato lapu. kaip tik ju turiu daug sugadintu. tik sukant man tos triubeles gaunasi gan trumpos ir storesnes nei is laikrasciu. pinti nesiseke, triubeles atrode per daug standzios nelankscios. ar bandete kuri nors??
Manau, jeugu turi laikeraščių, tai geriau iš jų. Matai, iš tų lapų vytelės gausis dvigubai tumpesnės - reikės dažniau pinant jungti, o kiekvienas jungimas kažkiek matosi, o ir laiko sanaudos didesnės. Tuos baltus lapus rasi kur panaudoti. Pavartyk Origami 3D - ten rasi kaip panaudoti baltus lapus. Gal patiks.
almara labai labai , ir kaip graziai ta juostele priderinta
QUOTE(almara @ 2009 02 10, 11:23)
Na va dr vienas mano darbelis
pastebėjau kad man geriausiai vytelės sukasi iš ''alio reklama'' gal net per gerai nes abu galai dažnai gaunasi nienodo storio tai būna bėdų su sujungimu
pastebėjau kad man geriausiai vytelės sukasi iš ''alio reklama'' gal net per gerai nes abu galai dažnai gaunasi nienodo storio tai būna bėdų su sujungimu
kaip grazu
Labai norejau paklausti: o is kur Jus medziagas isiuti i vidu perkate? Pas mane namie nera nieko panasaus... Kazin ar imanoma nusipirkti nedideli kieki???
Gal kam ir kvailas klausimas, bet siuvimo srityje man sekasi nekaip
Gal kam ir kvailas klausimas, bet siuvimo srityje man sekasi nekaip
nekvailas,galima nusipirkti medziagu parduotuveje,arba varijantas skudurynas ,issiplausi ir pasisiusi
almarasuper krepsiukas labai grazus,kaip is parduotuves
super dienele siandien ,mes sekmadieni buvome miske
super dienele siandien ,mes sekmadieni buvome miske
Sveikos merginos,
Sužavėjo mane Jūsų gabumai pinti iš laikraštukų. Pasižvalgiau internete, radau dar ir padėkliukų gamybą ir susuktų laikraštinių žiedelių. Gaila, ką mačiau, buvo ispanų kalboje, tad niekaip nesuprantu kuo tuos žiedelius sujungia, kad gautu plokštę. Gal ir yra kas bandę šioje temoje, bet prisipažinsiu, skaityti 50 puslapių pirmosios temos ir 36 antrosios neišgaliu
Ten yra kažkokia juostelė. Ja apsuka du žiedus tarpusavyje, ir taip juos jungiant gauna padėkliuką, lempos gaubtą ir pan.
Gal galite pakonsultuoti mane, ką gi ten naudoja?
Dėkui iš anksto
Sužavėjo mane Jūsų gabumai pinti iš laikraštukų. Pasižvalgiau internete, radau dar ir padėkliukų gamybą ir susuktų laikraštinių žiedelių. Gaila, ką mačiau, buvo ispanų kalboje, tad niekaip nesuprantu kuo tuos žiedelius sujungia, kad gautu plokštę. Gal ir yra kas bandę šioje temoje, bet prisipažinsiu, skaityti 50 puslapių pirmosios temos ir 36 antrosios neišgaliu
Ten yra kažkokia juostelė. Ja apsuka du žiedus tarpusavyje, ir taip juos jungiant gauna padėkliuką, lempos gaubtą ir pan.
Gal galite pakonsultuoti mane, ką gi ten naudoja?
Dėkui iš anksto
QUOTE(almara @ 2009 02 10, 10:23)
Na va dr vienas mano darbelis
nuostabu
QUOTE(pmociute @ 2009 02 10, 10:39)
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 10, 10:43)
QUOTE(pukučiai @ 2009 02 10, 10:51)
kaip grazu
QUOTE(myliuvasara @ 2009 02 10, 14:27)
QUOTE(jurginėlis @ 2009 02 10, 20:31)
nuostabu
Ačiū merginos tiek pagyrų tikrai skatina dar daugiau darbuotis