Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Sveikute,panorau ir as nupinti tik padariau klaida,kad nepyniau ant dezes,bet dabar jau nedarysiu tokios klaidos.Ikelsiu foto kas gavosi,na tik labai nekritikuokite mano krepsio ax.gif user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
[quote=vilma.j,2009 02 05, 13:18]
Sveikute,panorau ir as nupinti tik padariau klaida,kad nepyniau ant dezes,bet dabar jau nedarysiu tokios klaidos.Ikelsiu foto kas gavosi,na tik labai nekritikuokite mano krepsio ax.gif
Visai įdomiai sugalvojai nudažyti ir užbaigti savo dėžutę. Ir pamatysi - tau ji bus labai miela - kaip pirmasis darbelis. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 02 01, 15:18)
JAU PASIUVAU, BELIKO TIK KUKARDĄ SURIŠT

thumbup.gif Labai graži dėžė thumbup.gif Atrodo tokia tvirta. thumbup.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 vasario 2009 - 11:14
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 05, 12:18)
Sveikute,panorau ir as nupinti tik padariau klaida,kad nepyniau ant dezes,bet dabar jau nedarysiu tokios klaidos.Ikelsiu foto kas gavosi,na tik labai nekritikuokite mano krepsio  ax.gif

va ir man kažko dėžutę trauktis pradėjo bet aš taip ir maniau kad tik 10 galėsiu jūsų viešam teismui parodyti blush2.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 vasario 2009 - 11:13
Na va ir aš rodausi su pirmu savo blynu greit bus ir antras blush2.gif (džiusta)
user posted image
Atsakyti
almara koks fainuolis tavo padėklas wub.gif ir tai tavo pirmas blynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 02 07, 21:47)
Na va ir aš rodausi su pirmu savo blynu greit bus ir antras blush2.gif (džiusta)

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=almara,2009 02 07, 22:47]

Almara, liux tavo "blynas" . Visai skainiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 vasario 2009 - 09:29
Labai grazios visos dezutes wub.gif
As tik prandinuosi tokiems darbams , kiek laiko profesionalams uztrunka nupinti dezute ?
Atsakyti
Laba diena,
Nuostabus darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir as bandysiu , kai laiko turesiu smile.gif . Jau net laikrasciu kruva prisirinkau smile.gif
Atsakyti
[quote=grite,2009 02 07, 23:28]
almara koks fainuolis tavo padėklas wub.gif ir tai tavo pirmas blynas thumbup.gif
[/quote]

[quote=arabele,2009 02 08, 09:34]
labai gražu thumbup.gif
[/quote]

[quote=pmociute,2009 02 08, 10:28]
[quote=almara,2009 02 07, 22:47]

Almara, liux tavo "blynas" . Visai skainiai atrodo thumbup.gif
[/quote]
Labai ačiū ,be galo malonu išgirst teigiamus įvertinimus ax.gif veliau idėsiu dar 1 dar nepasiuvau medžiagos i vidų blush2.gif bus apvalus krepšys
Bandžiau daryti kvadratinį be ''rėmo '' tai ne kokie kampai gavosi ax.gif o jau apvalų dariau ant kibiro tai mano manymu gavosi visai neblogai ,na reik manyt 4 darbas bus tobulesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 02 08, 15:31)
Labai ačiū ,be galo malonu išgirst teigiamus įvertinimus  ax.gif veliau idėsiu dar 1 dar nepasiuvau medžiagos i vidų  blush2.gif bus apvalus krepšys
Bandžiau daryti kvadratinį be ''rėmo '' tai ne kokie kampai gavosi  ax.gif o jau apvalų dariau ant kibiro tai mano manymu gavosi visai neblogai ,na reik manyt 4 darbas bus tobulesnis mirksiukas.gif

šaunuolė žiūriu visai rimtai užsikabliavai, man tai lako trūksta o ir dukrytė kažkaip nusiteikus prieš mano pynima taigi tenkinuosi tuo ka turiu taigi kol kas vargstu prie pirmos dėžutės kuri man jau visai į dėžutę nepanaši blush2.gif
Atsakyti