Sveikute,panorau ir as nupinti tik padariau klaida,kad nepyniau ant dezes,bet dabar jau nedarysiu tokios klaidos.Ikelsiu foto kas gavosi,na tik labai nekritikuokite mano krepsio [/URL][/IMG]
[quote=vilma.j,2009 02 05, 13:18]
Sveikute,panorau ir as nupinti tik padariau klaida,kad nepyniau ant dezes,bet dabar jau nedarysiu tokios klaidos.Ikelsiu foto kas gavosi,na tik labai nekritikuokite mano krepsio
Visai įdomiai sugalvojai nudažyti ir užbaigti savo dėžutę. Ir pamatysi - tau ji bus labai miela - kaip pirmasis darbelis. Sėkmės
Sveikute,panorau ir as nupinti tik padariau klaida,kad nepyniau ant dezes,bet dabar jau nedarysiu tokios klaidos.Ikelsiu foto kas gavosi,na tik labai nekritikuokite mano krepsio
Visai įdomiai sugalvojai nudažyti ir užbaigti savo dėžutę. Ir pamatysi - tau ji bus labai miela - kaip pirmasis darbelis. Sėkmės
QUOTE(pmociute @ 2009 02 01, 15:18)
JAU PASIUVAU, BELIKO TIK KUKARDĄ SURIŠT
Labai graži dėžė Atrodo tokia tvirta.
! | Necituoti nuotraukų ! |
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 05, 12:18)
va ir man kažko dėžutę trauktis pradėjo bet aš taip ir maniau kad tik 10 galėsiu jūsų viešam teismui parodyti
! | Necituoti nuotraukų ! |
almara koks fainuolis tavo padėklas ir tai tavo pirmas blynas
QUOTE(almara @ 2009 02 07, 21:47)
Na va ir aš rodausi su pirmu savo blynu greit bus ir antras (džiusta)
labai gražu
Labai grazios visos dezutes
As tik prandinuosi tokiems darbams , kiek laiko profesionalams uztrunka nupinti dezute ?
As tik prandinuosi tokiems darbams , kiek laiko profesionalams uztrunka nupinti dezute ?
Laba diena,
Nuostabus darbai
Ir as bandysiu , kai laiko turesiu . Jau net laikrasciu kruva prisirinkau
Nuostabus darbai
Ir as bandysiu , kai laiko turesiu . Jau net laikrasciu kruva prisirinkau
[quote=grite,2009 02 07, 23:28]
[/quote]
[quote=arabele,2009 02 08, 09:34]
labai gražu
[/quote]
[quote=pmociute,2009 02 08, 10:28]
[quote=almara,2009 02 07, 22:47]
Almara, liux tavo "blynas" . Visai skainiai atrodo
[/quote]
Labai ačiū ,be galo malonu išgirst teigiamus įvertinimus veliau idėsiu dar 1 dar nepasiuvau medžiagos i vidų bus apvalus krepšys
Bandžiau daryti kvadratinį be ''rėmo '' tai ne kokie kampai gavosi o jau apvalų dariau ant kibiro tai mano manymu gavosi visai neblogai ,na reik manyt 4 darbas bus tobulesnis
[/quote]
[quote=arabele,2009 02 08, 09:34]
labai gražu
[/quote]
[quote=pmociute,2009 02 08, 10:28]
[quote=almara,2009 02 07, 22:47]
Almara, liux tavo "blynas" . Visai skainiai atrodo
[/quote]
Labai ačiū ,be galo malonu išgirst teigiamus įvertinimus veliau idėsiu dar 1 dar nepasiuvau medžiagos i vidų bus apvalus krepšys
Bandžiau daryti kvadratinį be ''rėmo '' tai ne kokie kampai gavosi o jau apvalų dariau ant kibiro tai mano manymu gavosi visai neblogai ,na reik manyt 4 darbas bus tobulesnis
QUOTE(almara @ 2009 02 08, 15:31)
šaunuolė žiūriu visai rimtai užsikabliavai, man tai lako trūksta o ir dukrytė kažkaip nusiteikus prieš mano pynima taigi tenkinuosi tuo ka turiu taigi kol kas vargstu prie pirmos dėžutės kuri man jau visai į dėžutę nepanaši