Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(pmociute @ 2009 02 01, 17:41)
Sukdama vieną vytelės galą darei siauresnį. Pinant tą siauresnį galą kiši į platesnį, prieš tai gali truputį sutepti klijais. Ir viskas mirksiukas.gif Sėkmės.

ačiū už patarimą bandysiu tikriausia pavyks
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2009 02 01, 20:01)
..dar klausimelis  bigsmile.gif kaip ta medziagyte i vidu graziai isiuvat?

Nu elementoriškai: išsikerpi stačiakampį pagal sienų išmatavimą ir prisiuvi dugną. Žodžiu - paprastai. Pavyks ir tau. Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 01, 19:19)
labutis smile.gif . pmociute, tokios saunios dezeles 4u.gif  4u.gif  4u.gif ! "narsciau" po kiekviena vytele blink.gif ! dar neteko pinti dezeliu, tik ant vazono bandziau. pmociute, prasau patarimo ax.gif nesuprantu, kaip reiketu pradeti dugna daryt doh.gif ? ar gal iskirpti is kardono kvadratini dugna ir prie jo klijuot vyteles g.gif ? o kai pradedi pinti, tai reikia pinti apie kazkokia deze g.gif ? as bandziau pinti laisvai, ne ant kokio daikto, tai visai nesamone gavosi doh.gif  doh.gif  doh.gif .

Įdedu nuotrauką. Paskui prie dugno ir iš vidaus prisuks storesnę fanerą ir prisuks ratelius. Tai bus dėžė vaikučio žaislams . Dėžę, apie kurią pyniau, palikau viduje (dėl stiprumo). Vyteles priklijavau "Lipalu"user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 01 vasario 2009 - 23:13
QUOTE(pmociute @ 2009 02 01, 23:11)
Nu elementoriškai: išsikerpi stačiakampį pagal sienų išmatavimą ir prisiuvi dugną. Žodžiu - paprastai. Pavyks ir tau. Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:

Įdedu nuotrauką. Paskui prie dugno ir iš vidaus prisuks storesnę fanerą ir prisuks ratelius. Tai bus dėžė vaikučio žaislams  . Dėžę, apie kurią pyniau, palikau viduje (dėl stiprumo). Vyteles priklijavau "Lipalu"

kai jūs rodot atrodo taip paprasta o man kai darau visai sudėtinga trūkta man to kruopštumo bet gal per laiką atsiras blush2.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 vasario 2009 - 11:14
QUOTE(arabele @ 2009 02 02, 08:48)
kai jūs rodot atrodo taip paprasta o man kai darau visai sudėtinga trūkta man to kruopštumo bet gal per laiką atsiras blush2.gif

Nenukabink nosies. Kad aš tau parodyčiau savo pirmą dėžutę - nusprogtumei iš juoko lotuliukas.gif Gal kada nufotkinsiu. Laikau, kaip relikviją biggrin.gif Na va -nepatingėjau mirksiukas.gif Aš pradėjau pinti, o paskui ieškoti internete, nes pagalvojau, kad supermamos tikrai kažką panašaus daro. Ir atradau lobį... 4u.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 02 vasario 2009 - 10:53
QUOTE(pmociute @ 2009 02 02, 10:52)
Nenukabink nosies. Kad aš tau parodyčiau savo pirmą dėžutę - nusprogtumei iš juoko lotuliukas.gif Gal kada nufotkinsiu. Laikau, kaip relikviją biggrin.gif Na va -nepatingėjau mirksiukas.gif Aš pradėjau pinti, o paskui ieškoti internete, nes pagalvojau, kad supermamos tikrai kažką panašaus daro. Ir atradau lobį... 4u.gif

5tariu mano bus baisesnis bet a6 labai stegsiuos ir gal 20 bus jau tinkamas rodymui tongue.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 vasario 2009 - 11:15
kadangi neturiu saskaitoj 100 zinuciu, tai negaliu ikelti foto, bet pirma mano ranku darbo dezute pinta is gazietu atlieka savo paskirti-prikrauta cibuliais ir cesnakais. Aisku, tobulinti yra ir daug ka. Padariau klaida, nes dezute, kuri buvo naudota kaip pagrindas buvo balta su uzrasais nuo lygintuvo, o vyteles supynus nudaziau juodai, tai ta balta dezute persisviecia pro tarpus, nes vyteles mano ne vienodo storio ax.gif dabar prisukau vyteliu is Zmoniu zurnalo, lyg storis jau vienodas, nudaziau kartonine deze nuo obuoliu rudai ir siandien jau imsiuosi darbo, pinsiu krepsi pastatyti ant spintos dugnos, kur desiu ziemine amunicija-pirstines, salikus, kepsas ir pan. klausimas toks, kas pyne is zurnaliniu vyteliu, ar jos prastai dazosi, ar yra kokie dazai, kur gerai padengia "zurnalini popieriu"?
Atsakyti
[quote=šeimos kaklas,2009 02 03, 12:45]
kadangi neturiu saskaitoj 100 zinuciu, tai negaliu ikelti foto,

Aš per radikal.ru siunčiau nuotraukas teturėdama gal kokias 10 (o gal ir mažiau)žinučių. Pasikrauni į radikal, o paskui nusikopijuoji į forumą. Pabandyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 03 vasario 2009 - 16:00
Pagaliau nusipirkau beico ir akrilinio lako. Nusipyniau 7 ivairaus dydzio dezeles thumbup.gif ir dabar bandysiu beicuot g.gif . Niekada to nedariau ir nezinau kas gausis g.gif ? Kazin kiek kartu reiktu lakuot? Einu i rusi "smardint" biggrin.gif .
Atsakyti
..noriu paklaust,- o kaip prijungti pasibaigusia vytele g.gif Gal praziurejau, labai jus daug-saunuoles-prirase thumbup.gif Noreciau savo mokinukus pamokyti tokios grozybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 02 03, 21:05)
..noriu paklaust,- o kaip prijungti pasibaigusia vytele g.gif Gal praziurejau, labai jus daug-saunuoles-prirase thumbup.gif Noreciau savo mokinukus pamokyti tokios grozybes thumbup.gif
su klijais, as tai PVA kliju truputi ipilu i storesni tuteles gala, o tada kitos tuteles smailesni gala kisu i ta storesni, greitai sukimba ir pinu toliau
Atsakyti
Aš pabandžiau ir užsikabinau lotuliukas.gif ir vyrą užkabinau blush2.gif Jau porą nupyniau - tik man labiau patinka apvali forma... Pasirodysiu - kai nudažysiu (įdomu tik kokia spalva gausis g.gif)

Ačiū už šaunias idėjas 4u.gif
Atsakyti
aciu, pmociute, uz ideja, kai baigsiu savo sia deze, tai vienu kartu nufotkinsiu abi ir meginsiu ikelti. Vakar nupyniau trecdali dezutes, dziaugiuos kaip vaikas, nes gaunasi zymiai graziau nei pirmoji, galvoju tik kaip dangti dezutei daryti, o gal be jo apeisiu...
Atsakyti