Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

URL=http://keep4u.ru/full/2009/01/30/b906869edf6284dd2b/jpg]user posted image[/URL]
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O jetau kokie grožiai, net nemaniau kad galima tokių dalykų iš senų laikrasčių padaryt.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 23, 17:31)
manau sitoki krezi galima butu nupinti

wow idomi ideja! mirksiukas.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 vasario 2009 - 11:15
QUOTE(wioletukas @ 2009 01 31, 00:05)
O jetau kokie grožiai, net nemaniau kad galima tokių dalykų iš senų laikrasčių padaryt.

O kodėl gi ne pabandyti ir pagal mane tikrai iš eitų g.gif
Atsakyti
rimute7 ir jurgitele 12,pas mane taipat tokiu patirimu budavo kaip pas jus,tik as suku ant pagaliuko,kaip krapstukas tik ilgesnis,man mediena kazkaip geriau prilaiko laikrasti,ir kai jau pinu koki didesni daikta tai,iskarto susijungiu po 2tuteles,tada nereikia junginet taip daznai.

laukiu dar nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
Po ilgoss pertraukos bigsmile.gif Nieko įdomaus - dėžutė tualeto smulkmenėlėms. Kažko kreiva nuotraukoj atrodo, bet nefotkinsiu antrą kartą (kaip visada taupau elementus). dabar baiginėju klasės draugo anūkui žaislų dėžę. Nufotografuosiu, tik be ratukų, nes juos jis užsidės pas save namuose
user posted image.
Įdedu ir didžkės dėžės nuotrauką. Medžiagytė tik taip įdėta (dar nesusiūta). Bendrą vaizdelį , manau , susidarysit. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 31 sausio 2009 - 18:34
JAU PASIUVAU, BELIKO TIK KUKARDĄ SURIŠTuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 01 vasario 2009 - 13:21
aš tik pradedu dabar man paaiškinkit kaip tas vyteles sujungti nes man visai negaunas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 02 01, 16:23)
aš tik pradedu dabar man paaiškinkit kaip tas vyteles sujungti nes man visai negaunas verysad.gif

Sukdama vieną vytelės galą darei siauresnį. Pinant tą siauresnį galą kiši į platesnį, prieš tai gali truputį sutepti klijais. Ir viskas mirksiukas.gif Sėkmės.
Atsakyti
pmociute,
įspūdingai dėžė atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutis smile.gif . pmociute, tokios saunios dezeles 4u.gif 4u.gif 4u.gif ! "narsciau" po kiekviena vytele blink.gif ! dar neteko pinti dezeliu, tik ant vazono bandziau. pmociute, prasau patarimo ax.gif nesuprantu, kaip reiketu pradeti dugna daryt doh.gif ? ar gal iskirpti is kardono kvadratini dugna ir prie jo klijuot vyteles g.gif ? o kai pradedi pinti, tai reikia pinti apie kazkokia deze g.gif ? as bandziau pinti laisvai, ne ant kokio daikto, tai visai nesamone gavosi doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
..dar klausimelis bigsmile.gif kaip ta medziagyte i vidu graziai isiuvat?
Atsakyti