Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(irmulia @ 2009 01 13, 20:45)
wub.gif  kaip iš kokio žurnalo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o pamušalą siuvai cilindro formos ar tiesiog kvadratinį (persiuvant šonus ir užlenkiant kampus) ?  bigsmile.gif
aciuks 4u.gif ,taip siuvau cilindriukus, kaskaip nemegstu klosciu viduje, nes tarp ju pasislepia mazi slamstukai ten sukrauti lotuliukas.gif
Atsakyti
linutuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ikelk savo uzbaigtus darbelius i musu picasa 4u.gif
Atsakyti
LINUTUKE. tiesiog tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pati svajoju pasidaryte dėželes, tik neapvalias, bet man koks 100 metų iki tavęs
Atsakyti
Kokie gražūs darbeliai wub.gif thumbup.gif
O man nesiseka tų vytelių susisukti, pabandžiau, kelios gavosi, o kitų pradžia lyg ir nieko būna, bet pusę susukus, man nebesiilgina jinai. (nežinau ar suprantamai parašiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 01 15, 17:46)
Kokie gražūs darbeliai wub.gif  thumbup.gif
O man nesiseka tų vytelių susisukti, pabandžiau, kelios gavosi, o kitų pradžia lyg ir nieko būna, bet pusę susukus, man nebesiilgina jinai. (nežinau ar suprantamai parašiau blush2.gif )

Bandyk sukt smailesniu kampu.

Atsakyti
na, seile privarvinus emiausi laikrasciu, vakar meciau sonan savo siuvinejimus ir puoliau vyteliu sukti. neina taip lengvai kaip tikejausi, gaunasi apie 5 mm. storio ir susukus 7 vyteles negalejau daugiau sukti, nes labai riesa skaudejo ir ant parodomojo pirsto tokia kaip maza kraujosruva susidare, ar ir jums taip buvo? noras, aisku, niekur nedingo, nes turiu dideli nora ir nemazai atviru lentynu hole biggrin.gif
Atsakyti
Aš gryžus po darbo namo vakar tiek prisisukau juostelių iš laikraščių, taip kad šiandien dirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewut @ 2009 01 16, 10:56)
Aš gryžus po darbo namo vakar tiek prisisukau juostelių iš laikraščių, taip kad šiandien dirbsiu biggrin.gif

Nepamiršk ir pasidemonstruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 20 sausio 2009 - 15:22
na va, vakar baigiau savo siuvinejimus ir puoliau prie dezutes gamybos cibuliams ir cesnakams susideti...prisibadziau skyliu kaip pmociute moke ir pyniau, pirmos eiles nervyjo, bet po to kaip is pypkes, siandien tureciau baigti, tik reik dar patyrineti kaip uzbaigima daryti...keistai-idomiai atrodo nevienodas vyteliu storis, bet gal kai isicinkinsiu tai grazesnes jos man gausis biggrin.gif na, kol kas pusetinai atrodo, bet manau, kai nudazysiu ir nulakuosiu bus liuks...jei iseis-pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
Na va pabaigiau vakar pimą dėžutę thumbup.gif Dariau ant turėtos batų dėžutės su atverčiamu dangčiu. Pynėsi viskas gerai, nes vyteles susisukusi buvau labai sąžiningai tvirtai mirksiukas.gif Iš pradžių sunkiausia buvo jas jungti kartu, nes plotį dariau beveik vienodą abiejuose galuose, bet paskui kiap iš pypkės thumbup.gif
Galiu pasakyt labai patiko šis darbelis, nei priemonių jokių brangių nei ko, sėdi sau teliką bežiūrint ir pini smile.gif Daba beicuosiu, lakuosiu ir tada ja pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewut: 22 sausio 2009 - 13:13
as irgi darbuojuosi prie vyteliu ir krepseliu blush2.gif
Atsakyti
as ir jungsiuosi prie jusu neuzilgo,bet niekaip kliju nenuvaziuoju nusipirti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
lauksim darbeliu foto bigsmile.gif seimos kaklas ir eivut,man patinka pasigrozet kitu darbais ir gal koke ideja israsite 4u.gif
Atsakyti