Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(arabele @ 2009 01 09, 10:43)
ačiū už patarimus reiks pabandyti ir taip ir taip pradžioj bandysiu ka nors maža nes neturiu labai daug kantrybės jei pasiseks gal ir didesnių darbelių imsiuos

Na man kantrybes tikrai reikejo doh.gif nes labai jau sunkiai pinasi pati pradzia (bent jau man) bet taip norejau pamatyti rezultata bigsmile.gif tai uzsispyriau ir nusprendziau kad turiu pabaikt jei pradejau ax.gif ir nieko kai pabaigiau likau patenkinta zinoma pasiziurejus kliurku pridaryta doh.gif bet pati visuma mane tenkina taigi pyniau toliau ir ketinu pinti dar bigsmile.gif thumbup.gif
ir tau linkiu kantrybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 09, 09:52)
Na man kantrybes tikrai reikejo  doh.gif nes labai jau sunkiai pinasi pati pradzia (bent jau man) bet taip norejau pamatyti rezultata  bigsmile.gif  tai uzsispyriau ir nusprendziau kad turiu pabaikt jei pradejau  ax.gif ir nieko kai pabaigiau likau patenkinta zinoma pasiziurejus kliurku pridaryta  doh.gif bet pati visuma mane tenkina taigi pyniau toliau ir ketinu pinti dar  bigsmile.gif  thumbup.gif
ir tau linkiu kantrybes  thumbup.gif

ačiū
Atsakyti
atgaivinsiu truputuka tema ax.gif , pagaliau nulakuoti ir pagal paskirti panaudoti mano laikrastinukai tongue.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip gražu blink.gif wub.gif wub.gif Man įkvėpimas neateina blush2.gif Anyta užtat kepa darbelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 13, 08:56)
atgaivinsiu truputuka tema ax.gif , pagaliau nulakuoti ir pagal paskirti panaudoti mano laikrastinukai  tongue.gif

kokios gražios dėželės wub.gif ,šauniai padirbėta thumbup.gif ,
aš vis užeinu pasigrožėti jūsų darbais ,bet pati niekaip neprisiruošiu pabandyt blush2.gif gal kada nors ax.gif
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2009 01 12, 22:56]
atgaivinsiu truputuka tema ax.gif , pagaliau nulakuoti ir pagal paskirti panaudoti mano laikrastinukai tongue.gif
Tobulybė wub.gif wub.gif žiūriu man toli gražu iki tokių darbų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena+Gabija @ 2008 12 09, 18:09)
gal kuri zinot gera manikiurininke siauliuose kuri gerai ir nelab brangei sutwarkytu akrilinius nagycius? unsure.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 12, 23:56)
atgaivinsiu truputuka tema ax.gif , pagaliau nulakuoti ir pagal paskirti panaudoti mano laikrastinukai  tongue.gif

Nu grazumelis wub.gif
Viskas atsirado ikvepimas thumbup.gif siandien suksiu vytelias reik susiimti i rankas ir dirbti kiek galima tinginiaut blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 13, 12:07)
Nu grazumelis wub.gif
Viskas atsirado ikvepimas thumbup.gif  siandien suksiu vytelias  reik susiimti i rankas ir dirbti kiek galima tinginiaut  blush2.gif  doh.gif

Laujksim įkvėpimo vaisių tongue.gif
Atsakyti
LINUTUKĖ as apsalus kaip grazu thumbup.gif , jau pradedu mastyt ar neteks man prie ju gristi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2009 01 12, 22:56]

LINUTUKE, tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Kitų žodžių nerandu. Jau reiks pradėti. Patinka man makulatūra - naudingi daiktai gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 13 sausio 2009 - 16:00
labai aciu merginos 4u.gif blush2.gif , jauciuosi tikrai pamaloninta ax.gif rolleyes.gif , bet dar daug liko nepabaigtu dezuciu, tada ikvepimo pagauta kad pripyniau, dabar reikia taip sakant sudeti taskus, o jie letai dedasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 12, 21:56)

wub.gif kaip iš kokio žurnalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o pamušalą siuvai cilindro formos ar tiesiog kvadratinį (persiuvant šonus ir užlenkiant kampus) ? bigsmile.gif
Atsakyti