Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:36)
pmociute, ko čia pykt wink.gif Matau, kad ne iki galo pabaigta daryt... Ale kad ten jau viskas suklijuota doh.gif  Gal prieš metus laiko biggrin.gif blush2.gif  Tai tada šitai dėžutei dangtelio nedarysiu ax.gif  O galit savo dėžutę atidarytą iš arčiau nufotkint? Noriu pažiūrėt kaip ten viskas sutvarkyta pas jumis...

Einu fotkint, jeigu tik fotiko elementai neišsikrovę. Na bandysiu
Papildyta:
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 22:38)
Einu fotkint, jeigu tik fotiko elementai neišsikrovę. Na bandysiu

Kaip ir maniau...Tačiau vieną nuotrauką dar pavyko nufotografuoti, tačiau ten matosi ir dangtelio kampelis. Gal suprasi.Vidus nedažytas, tik nulakuotas.
user posted image
Atsakyti
o aš šiuo metu tris darbus dirbu biggrin.gif SM rašau, į photobucket'ą savo dėžutės nuotraukytę keliu ir dar 3D origamio povo uodegą dirbu biggrin.gif
Nebaigta dėželė:
user posted image
Atsakyti
[quote=PAŪLLA,2008 10 26, 22:49]o aš šiuo metu tris darbus dirbu  biggrin.gif SM rašau, į photobucket'ą savo dėžutės nuotraukytę keliu ir dar 3D origamio povo uodegą dirbu  biggrin.gif
Nebaigta dėželė:

Saulele, nu dugnas thumbup.gif Aš "apšalus" :mirksiukas:Ar nepyksti, kad aš teve taip vadinu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 26 spalio 2008 - 21:59
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 23:54)
Saulele, nu dugnas thumbup.gif Aš "apšalus" :mirksiukas:Ar nepyksti, kad aš teve taip vadinu?

dėkui,gaudykit baliončiką 4u.gif biggrin.gif
žinoma nepykstu, labai gražiai vadinat, mano sesės vardas Saulė (jei 3 metukai), o mano Ieva smile.gif
Atsakyti
Pmociute, ačiū. Supratau viską wink.gif
PAŪLLA, o pas tave vytelės plačios, ar ne? Ar tik taip atrodo? Graži bus dėžutė, kai baigsi thumbup.gif
Viskas, einu nuo kompo... O tai akys išvarvėt baigia doh.gif Einu vaikus migdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 22:58)
dėkui,gaudykit baliončiką  4u.gif  biggrin.gif
žinoma nepykstu, labai gražiai vadinat, mano sesės vardas Saulė (jei 3 metukai), o mano Ieva  smile.gif

Šiltas tu žmogiukas, Ievuže mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:59)

PAŪLLA, o pas tave vytelės plačios, ar ne? Ar tik taip atrodo? Graži bus dėžutė, kai baigsi thumbup.gif

Tokios normalios,pradžioje būna labai siauros,o ant galo išplatėja. čia man jos susiplojo ir pasidarė už tat plačios biggrin.gif dėkui 4u.gif

pmočiute, jūs taip pat mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 23:08)
Tokios normalios,pradžioje būna labai siauros,o ant galo išplatėja. čia man jos susiplojo ir pasidarė už tat plačios  biggrin.gif dėkui  4u.gif

pmočiute, jūs taip pat  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Labai gaila, kad šiandien jau nebegaliu fotografuotu. Nufotografuočiau kaip galima užbaigti, kad dėžutė būtų stipresnė. Gal pabandysiu žodžiu: šiaudelių galiukus, kuriuos tu įlenkei į vidų (tarp nupintos sienos ir kartoninės dėžutės), klijuoti ant vidinės kartoninės sienelės sienos. Nu, nežinau, gal neaišku. Aš turiu vieną dar nebaigtą dailinti - kai nusipirksiu elementus - nufotkinsiu
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 00:21)
Labai gaila, kad šiandien jau nebegaliu fotografuotu. Nufotografuočiau kaip galima užbaigti, kad dėžutė būtų stipresnė. Gal pabandysiu žodžiu: šiaudelių galiukus, kuriuos tu įlenkei į vidų (tarp nupintos sienos ir kartoninės dėžutės), klijuoti ant vidinės kartoninės sienelės sienos. Nu, nežinau, gal neaišku. Aš turiu vieną dar nebaigtą dailinti - kai nusipirksiu elementus - nufotkinsiu

Aš taip ir galvojau daryti,bet poto pagalvojau,kad man tada vidus be ryšio, bet dabar sumislinau į vidų įdėt medžiagėlę o kai ji būtų tai viduje nesimatytų tų pagaliukų. g.gif bet kaip man tą medžiagą gražiai įdėti.. reikės maximos krepšiukus apžėt kaip ten įdėta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAŪLLA: 26 spalio 2008 - 22:53
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 23:35)
Aš taip ir galvojau daryti,bet poto pagalvojau,kad man tada vidus be ryšio, bet dabar sumislinau į vidų įdėt medžiagėlę o kai ji būtų tai viduje nesimatytų tų pagaliukų.  g.gif  bet kaip man tą medžiagą gražiai įdėti.. reikės maximos krepšiukus apžėt kaip ten įdėta.  biggrin.gif

Galima ir medžiagėlės, ir nuspirkti "Senukuose" klijuojamo popieriaus pigesnio (to, kuriuo apklijuojami baldai, norint atnaujinti). Žodžiu - fantazijos ir išmonės reikalas.Beje, per kur tu keli nuotraukas? Labai jau man patiko: iš karto iš visų pozicijų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 27 spalio 2008 - 16:06
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 18:53)
Nea. Tas šautuvas nevienkartinis gi wink.gif

Nu aciu dienum bent tai paguoda mirksiukas.gif

pmociute pasakiska kaip visada.

O del klaidu tai galiu pasakyti tik tiek, kad pvz man su nesiojamu komu laaabai sunku rasyti lietuviskom raidem ir uztrunku labai ilgai. O to vaikas man neleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 18:02)
Galima ir medžiagėlės, ir nuspirkti "Senukuose" klijuojamo popieriaus pigesnio (to, kuriuo apklijuojami baldai, norint atnaujinti). Žodžiu - fantazijos ir išmonės reikalas.Beje, per kur tu keli nuotraukas? Labai jau man patiko: iš karto iš visų pozicijų rolleyes.gif

kažką sumastysiu. smile.gif šiandien išviso neturėjau laiko užsiimti pynimu, nes povą baiginėjau. o dar visą dieną lauke lietus pliaupė tai nesinorėjo eit į kancelairkes. biggrin.gif
nuotraukas keliu į photobucket.com ,bet aš iš visų pozicijų padariau tą nuotraukėlę su tokia programėle photospace. ten gavosi toks koliažas (daug nuotraukų susideda į vieną) thumbup.gif
Atsakyti