Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

S V E I K I N U newyear.gif SVEIKATOS, KANTRYBĖS. SĖKMĖS JUMS
Atsakyti
Linksmų Švenčių! newyear.gif
user posted image
Jau pradėjau pinti smile.gif kažin kaip čia seksis toliau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 27 gruodžio 2008 - 14:55
QUOTE(dragon.fly @ 2008 12 27, 15:45)
Linksmų Švenčių! newyear.gif
user posted image
Jau pradėjau pinti  smile.gif  kažin kaip čia seksis toliau  hihihi.gif

Svarbu pradėti, o sėkmė tikrai ateis. Na, tai sėkmės newyear.gif 000054.gif 000059.gif angel.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gražūs Jūsų darbeliai ir labai geros idėjos. thumbup.gif Norėčiau ir aš išmokti, bet keletą klausimų turiu. ax.gif
Kokius jūs naudojat klijus? Kaip suprantu, kiekviena vis kitokius, o nuo ko tai priklauso? Aš nesu darius tokių rankdarbių, noriu dabar pradėt, bet nežinau nieko apie priemones. Netinka kaip klijai miltai su vandeniu? biggrin.gif Kur tų visų klijų galima pirkti ir kiek kainuoja? Kuo skiriasi?
Dėl dažų ir dažymo būdo irgi ne ką suprantu. Galima naudoti paprastą akrilą, kuriuo tapomi paveikslai ant popieriaus ar reikia kažkokį specialų pirkti? Kiek jūs už jį mokat? Perkat dailės prekių parduotuvėj ar ūkinių? Kas būtų, jei kiekvieną šiaudelį nudažyčiau prieš klijuojant akrilu?
Dėl lako tai iš viso nieko nežinau. doh.gif biggrin.gif Kiek kainuoja, kur pirkti, kokio reikia - gyvenime nepirkau. biggrin.gif
Schemas gal kiek suprantu, pabandysiu paprasčiausią, pažiūrėsiu, kaip sekasi, o paskui gal ką naudingo susigalvosiu. rolleyes.gif Vėliau ir dėl schemų paklausinėsiu, jei kas norit padėt lotuliukas.gif
Taigi, mažai pas mane supratimo, o noro daug. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

manau kaip tik siai temai bigsmile.gif , namas is popieriaus, o taip pat ir viskas viduje popieriniai , pasizvalgykit mirksiukas.gif http://www.paperhous....com/index.html

cia daugiau nuotrauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 sausio 2009 - 13:35
sveikos visos va čia tai tema radau thumbup.gif
Aš esu dėžučių manjakė jų turiu labai daug ir vis man maža blush2.gif
Jei išmokčiau jas pinti tai tada turėčiau dar daugiau ir pirkti nebereikėtų nes jos visai nepigios ax.gif
Taigi reiks eit mokintis temą visą perskaičiau albumuką peržiūrėjau dabar reiks tik kaip nors prisirušti visą tą informaciją suvirškinus pabandyti praktiškai, palinkėkit man sėkmės blush2.gif
Atsakyti
[SIZE=7]
QUOTE(arabele @ 2009 01 04, 01:43)
sveikos visos va čia tai tema radau thumbup.gif
Aš esu dėžučių manjakė jų turiu labai daug ir vis man maža blush2.gif
Jei išmokčiau jas pinti tai tada turėčiau dar daugiau ir pirkti nebereikėtų nes jos visai nepigios ax.gif
Taigi reiks eit mokintis temą visą perskaičiau albumuką peržiūrėjau dabar reiks tik kaip nors prisirušti visą tą informaciją suvirškinus pabandyti praktiškai, palinkėkit man sėkmės blush2.gif

arabele, nuoširdžiai linkiu tau sėkmės
Atsakyti
LINUTUKĖ oho koks saunus namas... thumbup.gif
Atsakyti
Svėikutes
Šiuo metu ir aš bandau naudingai panaudoti senus laikraščius lotuliukas.gif
tik norėjau jūsų paklaust kokio Nr.naudojat beica ? g.gif dabar turiu nusipirkus 11 nr tai man jis kažkaip per tamsus ir nelabai žiūrisi
Atsakyti
man dar iškilo toks kvailas klausimas o iš tų reklaminių laikraštukų negalima sukti vytelių??????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 01 08, 12:46)
man dar iškilo toks kvailas klausimas o iš tų reklaminių laikraštukų negalima sukti vytelių??????

galim bet jei tu ju nebeizuosi ar medazysi nes viena pameginau pinti is zurnalo tai nubeicuoti nesiseke todel tas darbelis atsidure siukslyne ankstesniuose puslapiuose buvo darbelis is reklamu gaunasi toks spalvingas ryskus thumbup.gif
bet cia jau kam ko reikia man tai labiau limpa tie laikrastiniai ir beicuoti tada sunku g.gif suprasti is ko jie padaryti atrodo kaip tikros vyteles thumbup.gif
nu zodziu ziurek kokio tu rezultato nori bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 01 07, 22:34)
Svėikutes
Šiuo metu ir aš bandau naudingai panaudoti senus laikraščius lotuliukas.gif
tik norėjau jūsų paklaust kokio Nr.naudojat beica ? g.gif dabar turiu nusipirkus 11 nr tai man jis kažkaip per tamsus ir  nelabai žiūrisi

nu mano tiksliai nepamenu koks numeris bet rodos kad irgi 11 (vaikai miega nenoriu i antra auksta lipti kad neprizadinciau) nu nubeicavus gana keistai atrodo bet kai nulakuoji tada thumbup.gif man tai patinka bet jei tau jis pertamsus nusipirk sviesesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 09, 01:20)
galim bet jei tu ju nebeizuosi ar medazysi nes viena pameginau pinti is zurnalo tai nubeicuoti nesiseke todel tas darbelis atsidure siukslyne ankstesniuose puslapiuose buvo darbelis is reklamu gaunasi toks spalvingas ryskus  thumbup.gif
bet cia jau kam ko reikia man tai labiau limpa tie laikrastiniai ir beicuoti tada sunku g.gif  suprasti is ko jie padaryti atrodo kaip tikros vyteles  thumbup.gif
nu zodziu ziurek kokio tu rezultato nori  bigsmile.gif
Papildyta:

nu mano tiksliai nepamenu koks numeris bet rodos kad irgi 11 (vaikai miega nenoriu i antra auksta lipti kad neprizadinciau) nu nubeicavus gana keistai atrodo bet kai nulakuoji tada  thumbup.gif  man tai patinka bet jei tau jis pertamsus nusipirk sviesesni  mirksiukas.gif

ačiū už patarimus reiks pabandyti ir taip ir taip pradžioj bandysiu ka nors maža nes neturiu labai daug kantrybės jei pasiseks gal ir didesnių darbelių imsiuos
Atsakyti