Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(irmulia @ 2008 12 16, 23:54)
rimulia12 -  thumbup.gif  čia aprašyta ir kaip panaudoti panaudotus kavos filtrus , popierinius maišelius nuo pirkinių, duonos ir pan. mirksiukas.gif

na va ka reiksia kai kalbos nemoki, maciau ten tokius, bet nesupratau is ko tai padaryta. aciu kad paaiskinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga1 @ 2008 12 17, 15:00)
uzsukau 4u.gif  is smalsumo, ir pritrenket savo darbais, reikes ir man pabandyt

bandyk bandyk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik nepamirsk pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as jusu temoj taip pat naujoke, na ir uzkabinot mane su tuo pynimu. Viena dezele nupyniau, antra baigiu ir dar galvoje keletas ideju knibzda. Kaip pabaigsiu ikelsiu jusu teismui kas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(ivarasa @ 2008 12 18, 13:04)
sveikos merginos, as jusu temoj taip pat naujoke, na ir uzkabinot mane su tuo pynimu. Viena dezele nupyniau, antra baigiu ir dar galvoje keletas ideju knibzda. Kaip pabaigsiu ikelsiu jusu teismui kas gavosi.

Kaip smagu kad musu cia daugeja clap.gif o darbelius tiesiog privalu pademonstruoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi kaip zadejau pasirodysiu savo darbelius.
http://picasaweb.goo...ey=sm78092D-sY#
Viskas prasidejo, kad tualete vyras padare daug lentyneliu, bet siauru ir niekaip nepavyko rasti pirkti jau gatavu dezuciu, tada uztikau jusu tema apie pynima. Ir prasidejo. Dezute buvo pirmas darbas, dabar kaip ziuriu taip kaip ir pirmas blynas. Paskui sugalvojau, kad reik paslepti oro gaivikli, tai tas cilindras, tai ne dovanele, o oro gaiviklis viduje. Jis neturi dugno atviras ir virsui ir apacioj, kaip reik tiesiog pastumi is apacios ir papurski. Cia panasiai dariau kaip viena mamyte piestukines dare. O cia tualetinis popierius tai siaip i tema padetas. Virsui matosi kartonine dezute, tai va dabar jos eile atejo, pinu antra tokia pacia kaip jau nupynus esu, tik matau graziau gaunasi. Aciu jums visoms uz idejas.
Atsakyti
QUOTE(ivarasa @ 2008 12 19, 10:51)
Viskas prasidejo, kad tualete vyras padare daug lentyneliu, bet siauru ir niekaip nepavyko rasti pirkti jau gatavu dezuciu, tada uztikau jusu tema apie pynima. Ir prasidejo. Dezute buvo pirmas darbas, dabar kaip ziuriu taip kaip ir pirmas blynas. Paskui sugalvojau, kad reik paslepti oro gaivikli, tai tas cilindras, tai ne dovanele, o oro gaiviklis viduje. Jis neturi dugno atviras ir virsui ir apacioj, kaip reik tiesiog pastumi is apacios ir papurski. Cia panasiai dariau kaip viena mamyte piestukines dare. O cia tualetinis popierius tai siaip i tema padetas. Virsui matosi kartonine dezute, tai va dabar jos eile atejo, pinu antra tokia pacia kaip jau nupynus esu, tik matau graziau gaunasi. Aciu jums visoms uz idejas.

Labai grazus darbeliai, o tas deo, kaip gerai pasleptas atrodo thumbup.gif , dar ir pagalvojau, kas cia dabar? ax.gif o as kiek bandziau pinti, man nesigavo, kazkaip irsta viskas, gal ka ne taip darau? g.gif ir dar idomu su kuo ten pilkai nudazei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ivarasa @ 2008 12 19, 13:51)

Nu tikra saunuole ir taip graziai ji papuosta labai grazi ir net nepasakytum kad tai pirmas blynas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ivarasa pasakiskai grazu ir kaip priderinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ivarasa @ 2008 12 19, 12:51)

Nuostabūs darbeliai. O kaip gražiai papuošti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Šaunuolė. Galima tik įsivaizduoti tolimesnius blynus, jeigu pirmieji be jokio broko. Liuks biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip aciu jums visoms uz pagyras, perskaicius noras pindi dar padidejo. Beje ka tik baigiau pinti antra dezute ir nudaziau. Kazkuri klause kuo daziau. Tai va dabar Senukuose skyriuje prie zaisliuku eglutei yra ir tokie aerozoliai sidabro ir aukso spalvos, jie skirti purksti riesutams, kankoreziams ir pan., o taip pat popieriui. Taigi pamaniau kad tinkamas daiktas. Flakonelis yra nedidelis, bet jo vieno uzteko nupurksti mano dezutei, visai nesmirda ir isdziusta per 5-10 min. apytiksliai, uz tiek jau galima ciupineti ir labai patogu dirbti su juo kad aerozolis. Kadangi dabar nuolaida kaledinems dekoracijoms 50 proc. tai jis kainuoja 4,50 Lt. Anksciau buvo 8,99 Lt. Jei manot kad ir jums tiktu tai siuo metu palankiausia uzsipirkti, nes veliau gal juo ir neprekiaus.
Atsakyti
kokia sauni tema thumbup.gif labai norejau pintu krepsiu bet vis nebudavo tinkamo dydzio tai per didelis tai per mazas, gerai kad netycia cia uzklydau clap.gif . Tikrai reiks ismegint nail.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 12 20, 22:53)
kokia sauni tema  thumbup.gif  labai norejau pintu krepsiu bet vis  nebudavo tinkamo dydzio tai per didelis tai  per mazas, gerai kad netycia cia uzklydau clap.gif . Tikrai reiks ismegint  nail.gif

Beliaka tave pasveikinti įsijungus į, jau nemažą, pynėjų būrį ir palinkėti sėkmės. O mes lauksime tavo darbų nuotraukų. bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti