dėkoju už pagyras
pmociute su roberta23 super nu fantazija pagirtina jusu,o as pati atsisedusi dar galvojau kaip nupint eglute,ir nedaejo man
pyniau pakankamai paprastai : iš vytelių pasidariau karkasą. \vyteles klijavau su karštais klijais ant plasmasinio dangčio nuo dažų kibiro, galima ir nuo majonezo kibirėlio, bet tada gausis maža eglutė, nors viskas priklauso nuo vytelių ilgio( aš tai naudoju iš medinių žaliuzių)Po to kai pasidariau trikampį karkasą pradėjqau pinti. Labai paprasta ir pakankamai greita
QUOTE(pmociute @ 2008 12 10, 19:31)
Aš mokykloje nupyniau tokią eglutę
geras nu net nesumastyciau
QUOTE(roberta23 @ 2008 12 10, 22:16)
pyniau pakankamai paprastai : iš vytelių pasidariau karkasą. \vyteles klijavau su karštais klijais ant plasmasinio dangčio nuo dažų kibiro, galima ir nuo majonezo kibirėlio, bet tada gausis maža eglutė, nors viskas priklauso nuo vytelių ilgio( aš tai naudoju iš medinių žaliuzių)Po to kai pasidariau trikampį karkasą pradėjqau pinti. Labai paprasta ir pakankamai greita
Jooo labai viskas paprasta tik reikia dar prisisukti "vyteliu" ir viskas gali kipti i darba
jo, labiausiai ir nervina , kai nori pradėti dirbti, o dar reikia vytelių prisigaminti, taip ir norisi greito rezultato
Papildyta:
sėkmės darbuojantis, bei parodyk kas išėjo
Papildyta:
sėkmės darbuojantis, bei parodyk kas išėjo
tai kaip darbai
QUOTE(roberta23 @ 2008 12 14, 19:54)
tai kaip darbai
Man stovi vietoj kazin kaip kitoms perginoms
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 15, 11:02)
Man stovi vietoj kazin kaip kitoms perginoms
Kitoms PERGINOMS irgi vietoje stovi
QUOTE(pmociute @ 2008 12 15, 18:42)