Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

dėkoju už pagyras 4u.gif
Atsakyti
pmociute su roberta23 super nu fantazija pagirtina jusu,o as pati atsisedusi dar galvojau kaip nupint eglute,ir nedaejo man doh.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pyniau pakankamai paprastai : iš vytelių pasidariau karkasą. \vyteles klijavau su karštais klijais ant plasmasinio dangčio nuo dažų kibiro, galima ir nuo majonezo kibirėlio, bet tada gausis maža eglutė, nors viskas priklauso nuo vytelių ilgio( aš tai naudoju iš medinių žaliuzių)Po to kai pasidariau trikampį karkasą pradėjqau pinti. Labai paprasta ir pakankamai greita
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 12 10, 19:31)
Aš mokykloje nupyniau tokią eglutę

geras nu net nesumastyciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(roberta23 @ 2008 12 10, 22:16)
lotuliukas.gif pyniau pakankamai paprastai : iš vytelių pasidariau karkasą. \vyteles klijavau su karštais klijais ant plasmasinio dangčio nuo dažų kibiro, galima ir nuo majonezo kibirėlio, bet tada gausis maža eglutė, nors viskas priklauso nuo vytelių ilgio( aš tai naudoju iš medinių žaliuzių)Po to kai pasidariau trikampį karkasą pradėjqau pinti. Labai paprasta ir pakankamai greita

Jooo doh.gif labai viskas paprasta tik reikia dar prisisukti "vyteliu" doh.gif doh.gif doh.gif ir viskas gali kipti i darba hihihi.gif
Atsakyti
jo, labiausiai ir nervina , kai nori pradėti dirbti, o dar reikia vytelių prisigaminti, taip ir norisi greito rezultato 4u.gif
Papildyta:
sėkmės darbuojantis, bei parodyk kas išėjo bigsmile.gif
Atsakyti
tai kaip darbai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2008 12 14, 19:54)
tai kaip darbai bigsmile.gif

Man stovi vietoj doh.gif kazin kaip kitoms perginoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 15, 11:02)
Man stovi vietoj  doh.gif  kazin kaip kitoms perginoms  bigsmile.gif

Kitoms PERGINOMS lotuliukas.gif thumbup.gif irgi vietoje stovi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 15 gruodžio 2008 - 16:43
QUOTE(pmociute @ 2008 12 15, 18:42)
Kitoms PERGINOMS  lotuliukas.gif  thumbup.gif irgi vietoje stovi

beraste!!!!!!!! blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

P.S. Cia as apie save hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 15 gruodžio 2008 - 21:27
user posted image
Zurnalas
user posted image
Aprasymas
Atsakyti
rimulia12 - thumbup.gif čia aprašyta ir kaip panaudoti panaudotus kavos filtrus , popierinius maišelius nuo pirkinių, duonos ir pan. mirksiukas.gif

Na užtikau Jūsų darbams pritaikyti idėją mirksiukas.gif

Išsamiau
user posted image
Atsakyti
uzsukau 4u.gif is smalsumo, ir pritrenket savo darbais, reikes ir man pabandyt
Atsakyti