Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

4u.gif
Aš tai nupyniau kalėdinę eglutę, vyras nudažė su dažais , nulakavom, papuošėm ,labai fainai atrodo, bet nemoku( gal labiau nenoriu mokytis) kaip nuotrauką įkelti. Jei kuri tai apsiimtumėte padaryti būčiau dėkinga
Atsakyti
pmociute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip visada pasizymi kruospstumu ir isradingumu

as tai perejau prie kitu uzsiemimu blush2.gif ax.gif ,po svenciu gal vel atleksiu cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 09 gruodžio 2008 - 18:51
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 09, 16:26)
Jetau pmociute ir kaip tu viska speji  doh.gif (ir kada as taip sugebesiu g.gif ) ir atvirutes ir krepseliai o dar kiek nemaciau visko ka darai  bigsmile.gif labai fainas su dangciu ir krepsas ir kaip dar jie padekoruoti  wub.gif  fantastika. Pmociute pasakyk is kur pasisemti sitiek energijos maniske iseko nieko nebenoriu ir nezinia kodel  doh.gif kazi kas cia pasidare nesuprantu  doh.gif

Ar gali man kasnors koki spyri i uzpakali spirti kad atsipeikeciau  blush2.gif (noras yra tik vat nekyla rankos nieko daryt ir fsio  doh.gif )

Pukučiai, ačių už vertinimus. Kaip suspėju? Man jau antras kvėpavimaas atsidarė bigsmile.gif . O jeigu rimtai - vaikai užauginti, anūkai ne pas mane, o rankos dar truputį klauso, tai ir čiupinėjuosi. Prieš 35 metus, kai pradėjau daugintis, tikrai nebūčiau turėjusi tiek laiko. Taigi, tau dar viskas prieš akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2008 12 09, 18:00)
4u.gif
Aš tai nupyniau kalėdinę eglutę, vyras nudažė su dažais , nulakavom, papuošėm ,labai fainai atrodo, bet nemoku( gal labiau nenoriu mokytis) kaip nuotrauką įkelti. Jei kuri tai apsiimtumėte padaryti būčiau dėkinga

Parasiau tau i az mirksiukas.gif

O as pasuoju, nepatiko man pinti. Siandien prisedau ir jauciu neuzveda niekaip, nors aisku ir sunkiai sekes (bet neuzvede). Kaip irmuliai man labiau patiko jas sukti. Va man pradeti ir nebus baigti darbai. Vyteliu nesiulau nes nedailios yra, tokios storokos.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 12 09, 22:26)
Pukučiai, ačių už vertinimus. Kaip suspėju? Man jau antras kvėpavimaas atsidarė bigsmile.gif . O jeigu rimtai - vaikai užauginti, anūkai ne pas mane, o rankos dar truputį klauso, tai ir čiupinėjuosi. Prieš 35 metus, kai pradėjau daugintis, tikrai nebūčiau turėjusi tiek laiko. Taigi, tau dar viskas prieš akis biggrin.gif

N a aciu paguodei hihihi.gif bet kazkaip susimasciau ir puoliau baigineti nebaigtus darbus blush2.gif
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 09, 23:19)
Parasiau tau i az mirksiukas.gif
O as pasuoju, nepatiko man pinti. Siandien prisedau ir jauciu neuzveda niekaip, nors aisku ir sunkiai sekes (bet neuzvede). Kaip irmuliai  man labiau patiko jas sukti. Va man pradeti ir nebus baigti darbai. Vyteliu nesiulau nes nedailios yra, tokios storokos.

Man sitame reikale pradzia pati sunkiausia bet kai jau dalelenupini kai jau bent dalis rezultato pasimato o tada jau ir prasideda linksmoji dalis thumbup.gif o pradzia man irgi sunki buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 09, 23:43)
Man sitame reikale pradzia pati sunkiausia bet kai jau dalelenupini kai jau bent dalis rezultato pasimato o tada jau ir prasideda linksmoji dalis  thumbup.gif o pradzia man irgi sunki buna  doh.gif

tikiu, bet jau isardziau ir ismeciau i siuksledeze. Bet ne teme priezastis, tiesiog jauciu kad nelmpa man tas pynimas, va jau vyteles sukti su uzsidegimu dar ir dabr galeciau sukti, kazkaip atpalaiduojanciai veike.
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 12 09, 11:08)
Merginos, manau, kad  šis, prieškalėdinis, "užsistovėjimas" netruks labai ilgai. Truputį paįvairinsiu pilkoką mirksiukas.gif  temos puslapuką bigsmile.gif  Tai mano paskutioniai  tvėriniai
Nu - nuotaukų kokybė jau kokia yra - tokia. Nesmerkite  smile.gif

gal galėtumėt pasidalint su manimi ir kitais, kaip tokius gražius dangčius padaryti? plokščius? tongue.gif labai grazu ie ta kašiukė su susuktu dangteliu - labai labai ..
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 00:12)
tikiu, bet jau isardziau ir ismeciau i siuksledeze. Bet ne teme priezastis, tiesiog jauciu kad nelmpa man tas pynimas, va jau vyteles sukti su uzsidegimu dar ir dabr galeciau sukti, kazkaip atpalaiduojanciai veike.

Na o man priesingai tas sukimas nalabai schmoll.gif vis norisi greiciau pradet pint o negali turi prisisukti vyteliu hihihi.gif matai kiekvienam vis skirtingai tuo ir idomus pasaulis kad mes visi skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
roberta23 nupinta eglutė

user posted image
Atsakyti

QUOTE(irmulia @ 2008 12 10, 16:57)
roberta23 nupinta eglutė

kokia faina blink.gif geras ideja super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 10 gruodžio 2008 - 16:05
Aš mokykloje nupyniau tokią eglutę user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 10, 11:55)
Na o man priesingai tas sukimas nalabai  schmoll.gif vis norisi greiciau pradet pint o negali turi prisisukti vyteliu hihihi.gif matai kiekvienam vis skirtingai tuo ir idomus pasaulis kad mes visi skirtingi  mirksiukas.gif

Tuom pasaulis ir margas mirksiukas.gif

roberta23, pmociute nu kokios grazios eglutes. Saunuoles 4u.gif
Atsakyti