Aš tai nupyniau kalėdinę eglutę, vyras nudažė su dažais , nulakavom, papuošėm ,labai fainai atrodo, bet nemoku( gal labiau nenoriu mokytis) kaip nuotrauką įkelti. Jei kuri tai apsiimtumėte padaryti būčiau dėkinga
pmociute kaip visada pasizymi kruospstumu ir isradingumu
as tai perejau prie kitu uzsiemimu ,po svenciu gal vel atleksiu cia
as tai perejau prie kitu uzsiemimu ,po svenciu gal vel atleksiu cia
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 09, 16:26)
Jetau pmociute ir kaip tu viska speji (ir kada as taip sugebesiu ) ir atvirutes ir krepseliai o dar kiek nemaciau visko ka darai labai fainas su dangciu ir krepsas ir kaip dar jie padekoruoti fantastika. Pmociute pasakyk is kur pasisemti sitiek energijos maniske iseko nieko nebenoriu ir nezinia kodel kazi kas cia pasidare nesuprantu
Ar gali man kasnors koki spyri i uzpakali spirti kad atsipeikeciau (noras yra tik vat nekyla rankos nieko daryt ir fsio )
Ar gali man kasnors koki spyri i uzpakali spirti kad atsipeikeciau (noras yra tik vat nekyla rankos nieko daryt ir fsio )
Pukučiai, ačių už vertinimus. Kaip suspėju? Man jau antras kvėpavimaas atsidarė . O jeigu rimtai - vaikai užauginti, anūkai ne pas mane, o rankos dar truputį klauso, tai ir čiupinėjuosi. Prieš 35 metus, kai pradėjau daugintis, tikrai nebūčiau turėjusi tiek laiko. Taigi, tau dar viskas prieš akis
QUOTE(roberta23 @ 2008 12 09, 18:00)
Aš tai nupyniau kalėdinę eglutę, vyras nudažė su dažais , nulakavom, papuošėm ,labai fainai atrodo, bet nemoku( gal labiau nenoriu mokytis) kaip nuotrauką įkelti. Jei kuri tai apsiimtumėte padaryti būčiau dėkinga
Parasiau tau i az
O as pasuoju, nepatiko man pinti. Siandien prisedau ir jauciu neuzveda niekaip, nors aisku ir sunkiai sekes (bet neuzvede). Kaip irmuliai man labiau patiko jas sukti. Va man pradeti ir nebus baigti darbai. Vyteliu nesiulau nes nedailios yra, tokios storokos.
QUOTE(pmociute @ 2008 12 09, 22:26)
Pukučiai, ačių už vertinimus. Kaip suspėju? Man jau antras kvėpavimaas atsidarė . O jeigu rimtai - vaikai užauginti, anūkai ne pas mane, o rankos dar truputį klauso, tai ir čiupinėjuosi. Prieš 35 metus, kai pradėjau daugintis, tikrai nebūčiau turėjusi tiek laiko. Taigi, tau dar viskas prieš akis
N a aciu paguodei bet kazkaip susimasciau ir puoliau baigineti nebaigtus darbus
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 09, 23:19)
Parasiau tau i az
O as pasuoju, nepatiko man pinti. Siandien prisedau ir jauciu neuzveda niekaip, nors aisku ir sunkiai sekes (bet neuzvede). Kaip irmuliai man labiau patiko jas sukti. Va man pradeti ir nebus baigti darbai. Vyteliu nesiulau nes nedailios yra, tokios storokos.
Man sitame reikale pradzia pati sunkiausia bet kai jau dalelenupini kai jau bent dalis rezultato pasimato o tada jau ir prasideda linksmoji dalis o pradzia man irgi sunki buna
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 09, 23:43)
Man sitame reikale pradzia pati sunkiausia bet kai jau dalelenupini kai jau bent dalis rezultato pasimato o tada jau ir prasideda linksmoji dalis o pradzia man irgi sunki buna
tikiu, bet jau isardziau ir ismeciau i siuksledeze. Bet ne teme priezastis, tiesiog jauciu kad nelmpa man tas pynimas, va jau vyteles sukti su uzsidegimu dar ir dabr galeciau sukti, kazkaip atpalaiduojanciai veike.
QUOTE(pmociute @ 2008 12 09, 11:08)
Merginos, manau, kad šis, prieškalėdinis, "užsistovėjimas" netruks labai ilgai. Truputį paįvairinsiu pilkoką temos puslapuką Tai mano paskutioniai tvėriniai
Nu - nuotaukų kokybė jau kokia yra - tokia. Nesmerkite
Nu - nuotaukų kokybė jau kokia yra - tokia. Nesmerkite
gal galėtumėt pasidalint su manimi ir kitais, kaip tokius gražius dangčius padaryti? plokščius? labai grazu ie ta kašiukė su susuktu dangteliu - labai labai ..
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 00:12)
tikiu, bet jau isardziau ir ismeciau i siuksledeze. Bet ne teme priezastis, tiesiog jauciu kad nelmpa man tas pynimas, va jau vyteles sukti su uzsidegimu dar ir dabr galeciau sukti, kazkaip atpalaiduojanciai veike.
Na o man priesingai tas sukimas nalabai vis norisi greiciau pradet pint o negali turi prisisukti vyteliu matai kiekvienam vis skirtingai tuo ir idomus pasaulis kad mes visi skirtingi
QUOTE(irmulia @ 2008 12 10, 16:57)
roberta23 nupinta eglutė
kokia faina geras ideja super
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 10, 11:55)
Na o man priesingai tas sukimas nalabai vis norisi greiciau pradet pint o negali turi prisisukti vyteliu matai kiekvienam vis skirtingai tuo ir idomus pasaulis kad mes visi skirtingi
Tuom pasaulis ir margas
roberta23, pmociute nu kokios grazios eglutes. Saunuoles