QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 28, 16:27)
o kokiu laku reik geriausia lakuot, nes turiu vandens pagrindu, keistas man jis, lipnus lankstus kazkoks gaunasi, kokiais jus lakuojat? leksiu i senius vakare ....
A s turejau toki pirtims tai su juo ir lakabvau na su laku reikia kantrybes man is pradziu ir keistai atrodo bet kai galutinai isdziuna tada bet tas akrilinis paprastas manau nelabai as ji turiu bet tik dekupazui naudoju bet ir jam jis man seip sau bet tinka
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 29, 00:15)
ačiū ,pūkučiai toks jausmas kad preiš kalėdas pynimai sustojo visoms
Ner uz ka bet pinima as irgi pristabdziau nes reikia ruostius kaledom
ech tikrai lidna cia kaip matau,jauciasi kad sventes arteja
Sveikutes
Pabandziau ir as panaudoti senus laikraščius .nusipyniau padėklą ir dabar galvoju kokio reikia beico ar tik juo nudažius nesimatys kas buvo parašyyta ant laikraščio ar galima kažkuo nudažyt prieš dažant beicu poto lakuoti?
Pabandziau ir as panaudoti senus laikraščius .nusipyniau padėklą ir dabar galvoju kokio reikia beico ar tik juo nudažius nesimatys kas buvo parašyyta ant laikraščio ar galima kažkuo nudažyt prieš dažant beicu poto lakuoti?
QUOTE(almara @ 2008 12 04, 16:42)
Sveikutes
Na as nesu speceliste bet as darau taip nup[inta daikta nutepu pora kartu beicu tada jis atrodo gana keistai kaip numurzintas ir visai net nerudas o toks vos ne pilksvas. Tda kai isdziuna nulaluoju pora kartu su pirciu lakau (koki turejau toki panaudojau) . Ir jis pazdziuna kokias 3 dienas tada visiskai nebelimapa ir kas parasyta ant to laikrascio nebelabai suprasi bet man net graziau kai patosi (bet matosi nazymiai).
O del dazymo as nezinau ar nudazius dar reikia beicuoti. Esu dazius bet nudaziau pora kartu ir tada nulakavau irgi pora kartu dazytas gaunasi siek tiek tvirtesnis.
Vat stai tokia mano praktika gal kas ka nors rimciau patars
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 04, 17:33)
Na as nesu speceliste bet as darau taip nup[inta daikta nutepu pora kartu beicu tada jis atrodo gana keistai kaip numurzintas ir visai net nerudas o toks vos ne pilksvas. Tda kai isdziuna nulaluoju pora kartu su pirciu lakau (koki turejau toki panaudojau) . Ir jis pazdziuna kokias 3 dienas tada visiskai nebelimapa ir kas parasyta ant to laikrascio nebelabai suprasi bet man net graziau kai patosi (bet matosi nazymiai).
O del dazymo as nezinau ar nudazius dar reikia beicuoti. Esu dazius bet nudaziau pora kartu ir tada nulakavau irgi pora kartu dazytas gaunasi siek tiek tvirtesnis.
Labai dėkoju už išsamų atsakymą
net kažkaip nepagalvojau kad galima nudažyt paprastais dažais tai gal tada pradžiai pabandysiu nudažyt paprastais dažais (kažkokie yra like po remonto) o vėliau nulakuosiu
QUOTE(almara @ 2008 12 04, 20:52)
Labai dėkoju už išsamų atsakymą
net kažkaip nepagalvojau kad galima nudažyt paprastais dažais tai gal tada pradžiai pabandysiu nudažyt paprastais dažais (kažkokie yra like po remonto) o vėliau nulakuosiu
Tai kad ner uz ka
Dazyti tikrai galima tik patariu pirma pameginti toki darbeli dazyti kurio nebus gaila ismesti nesu tikra kad patiks rezultatas. Bent man asmeniskai labiausiai patinka beizuotas. As tai daziau akriliniais dazais poto "antiquo" (suskilinejimui skirtas lakas) ir tada dar karta daziau kita spalva o tada lakavau man patiko. Parodyciau nuotruaka bet man gyvai gerokai geriau atrodo nei nuotraukoje tai todel ir nerodysiu tai vat tokios tokeles
"Kaip sakoma tiek ziniu is piesiniu ... "
QUOTE(pmociute @ 2008 12 09, 12:08)
Merginos, manau, kad šis, prieškalėdinis, "užsistovėjimas" netruks labai ilgai. Truputį paįvairinsiu pilkoką temos puslapuką Tai mano paskutioniai tvėriniai.
Jetau pmociute ir kaip tu viska speji (ir kada as taip sugebesiu ) ir atvirutes ir krepseliai o dar kiek nemaciau visko ka darai labai fainas su dangciu ir krepsas ir kaip dar jie padekoruoti fantastika. Pmociute pasakyk is kur pasisemti sitiek energijos maniske iseko nieko nebenoriu ir nezinia kodel kazi kas cia pasidare nesuprantu
Ar gali man kasnors koki spyri i uzpakali spirti kad atsipeikeciau (noras yra tik vat nekyla rankos nieko daryt ir fsio )