Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(irmulia @ 2008 11 25, 20:00)
korrnethumbup.gif  thumbup.gif  čia tai laikraštinė kūryba  thumbup.gif 

O kokio maždaug dydžio šis pasakų namelis?  bigsmile.gif 

Galvoju, gal įmanoma kokią prakartėlę tokiu principu suręsti?...  g.gif

Dėkui dar kartą už pagyras, o namelio dydis kažkur 30x18... Na čia taip iš akies primečiau blush2.gif
Atsakyti
help.gif help.gif
Susigundziau ir as pabandyt, bet pasirodo nesugebu susukt vyteles - pabaiga man gaunasi vos ne dvigubai platesne nei pradzia - gal kas zino ka darau ne taip?
Atsakyti
Patempt sukant labiau reik wink.gif O ir visom pirmi bandymai tokie gavos wink.gif Įgus ranka ir viskas bus čiki. reik techniką atidirbt...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 11 27, 15:02)
help.gif  help.gif
Susigundziau ir as pabandyt, bet pasirodo nesugebu susukt vyteles - pabaiga man gaunasi vos ne dvigubai platesne nei pradzia - gal kas zino ka darau ne taip?

As dedu pagaliuka apie kuri suku tai koki 45 laipsniu kampu (toks tarpas gaunasi tarp laikrascio krasto ir pagaliuko) tada gaunasi gerai. Ir siektiek patempiu bet nedaug. Igus ranka ir viskas iseis nenorek is pirmo karto viska padaryti thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(laurechka @ 2008 11 27, 15:45)
Patempt sukant labiau reik wink.gif O ir visom pirmi bandymai tokie gavos wink.gif Įgus ranka ir viskas bus čiki. reik techniką atidirbt...

Vava man pradejo iseiti gal po 50 ar kiek vyteliu kai susukau doh.gif tik tada jau gavosi taip kaip reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane pmociute pamoke, kad kai pradedi reikia statesniu kampu pradet sukti ir man pabaiga gavos tokia kaip pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 27, 14:45)

nu nesakykit , kad visoms nesigauna iš kart tongue.gif aš sugadinau tik tris vyteles...
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 27, 16:27)
nu nesakykit ,  kad visoms nesigauna iš kart  tongue.gif  aš sugadinau tik tris vyteles...

Bet sugadinai 3 wink.gif
Atsakyti
panaudojau juos kitam tikslui tongue.gif kai pyniau dabar apvalu dubeneli - panaudojau pagrindui ty dugnui... nukirpau tuos pastorejimus ir gerai visai buvo - negi toki gera daikta ismesi biggrin.gif
Atsakyti
Sudominot ir mane. Reiks pasisemti is jusu patirties
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 27, 20:27)
nu nesakykit ,  kad visoms nesigauna iš kart  tongue.gif  aš sugadinau tik tris vyteles...

Nu va matai tu "net" 3 sugadinai o as "tik" 50 hihihi.gif (bet geriausia tai kad visdelto jos buvo panaudotos mirksiukas.gif juk kaip tu sakei nemesi gero daikto bigsmile.gif )
Atsakyti
reikia man tamsesnio beico nusipirkti.. nes nusipirkus kažkokį nevykusį turiu.. padengus pavyzdį pamačiau, kad liko kaip šlapio - purvino laikraščio spalva sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 28, 09:46)
reikia man tamsesnio beico nusipirkti..  nes nusipirkus kažkokį nevykusį turiu.. padengus pavyzdį pamačiau, kad liko kaip šlapio - purvino laikraščio spalva sad.gif

Tu pamegink kamputi koki palakuoti zinok visai kitas vaiozdelis kai nulakuoji. mirksiukas.gif
Atsakyti