Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

lotuliukas.gif ))))))
Kaifuoju nuo naujoviu!!!

Bet smagiausia, kad mano sestokas sunus ilindo i jusu temele ir pareiske - "Oho! Cia tai bent!!! Mmamyt, as bandysiu pinti!"

Panos - is tokio vyruko lupu - mano ausiai nuskambejo kaip auksciausias ivertinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 18, 03:52)
lotuliukas.gif ))))))
Kaifuoju nuo naujoviu!!!

Bet smagiausia, kad mano sestokas sunus ilindo i jusu temele ir pareiske - "Oho! Cia tai bent!!! Mmamyt, as bandysiu pinti!"

Panos - is tokio vyruko lupu - mano ausiai nuskambejo kaip auksciausias ivertinimas  thumbup.gif

Oi geras na jei jau sestokas taip pasako manau tai tikri puikus ivertinimas o maniskis vis pasiziuri (ji dar tik pirmokas ) ir sako mama kaip tau taip graziai gaunas. Pamegino kelias vytelias susukti patiko bet kadangi sunkiai sekesi jos vis issisukdavo tai nusprende nebesukt pora sau susisuko (dar ir sese 4 matuku suko) meginimas buvo smagus be asaru thumbup.gif .
Atsakyti
akasnors kanors pinat,nes as tai laiko truputi neturiu,drauge gryzus
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 21, 21:51)
akasnors kanors pinat,nes as tai laiko truputi neturiu,drauge gryzus

Myliuvasara, kad gi Kalėdos "ant nosies" - reik atvirukų prigaminti. O paskui vėl kibsim į pynimą mirksiukas.gif
Atsakyti
aaaaa.... as tai ju negaminu,nors reiketu gal,i uzsieni issiust g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos.Su jumis nesilyginu.Mano pirmas blynukas nevykes,bet siek tiek perkandau smulkmenas ir kitas isejo geriau.Bet rodau pirmaji blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=d-oncek,2008 11 22, 20:52]Sveikos.Su jumis nesilyginu.Mano pirmas blynukas nevykes,bet siek tiek perkandau smulkmenas ir kitas isejo geriau.Bet rodau pirmaji blush2.gif
]
Sveikutė, sveikutė rolleyes.gif Oncek, tu žinai, mano pirmasis blynas buvo daug baisesnis, tačiau jis ir dabar pas mane stovi pačioj garbibgiausioj vietoj ir yra man labai mielas smile.gif . O tu štai, kaip gražiai pauošei spalvinom gėlytėm ir ... Na - man patinka. Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 22 lapkričio 2008 - 23:26
noriu paklausti, o tas medžio impregnantas smirda kurį jūs naudojat? g.gif nes aš nusipirkau kažkokį tai jis bais smirda - vyras sako kaip dyzelis blink.gif ir dar vienas klausimukas - kokios firmos ir spalvos graziai gaunasi nudažyt?
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 22, 23:27)
noriu paklausti, o tas medžio impregnantas smirda kurį jūs naudojat?  g.gif  nes aš nusipirkau kažkokį tai jis bais smirda - vyras sako kaip dyzelis  blink.gif  ir dar vienas klausimukas - kokios firmos ir spalvos graziai gaunasi nudažyt?

nesmirdi schmoll.gif

o man vyteles liko susuktos, bet pint nebeturiu laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 11 24, 08:59)
nesmirdi  schmoll.gif o man vyteles liko susuktos, bet pint nebeturiu laiko  ax.gif

Tikrai? geras , ax.gif bigsmile.gif o tai kokį nusipirkot? gal galima pavadinimą... nes pas mane mažiukas kleckiukas namie - baisu su tokiu smardalu namie dažyt - reiks į balkoną eit... o sniego daug - ištirps mano laikraščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
mano ir smirdejo,bet jau pabaigiau bigsmile.gif
Atsakyti
Nu mergaitės thumbup.gif darbelių pridarėte thumbup.gif

O man, pasirodo irgi prireikė dėžių , tad teks vėl vyniotis rankoves ir sukti sukti sukti. Jei vėl darbo eigoje nesumąstysiu ko kito ir jų neperleisiu pvz. Linutukei biggrin.gif
Atsakyti