))))))
Kaifuoju nuo naujoviu!!!
Bet smagiausia, kad mano sestokas sunus ilindo i jusu temele ir pareiske - "Oho! Cia tai bent!!! Mmamyt, as bandysiu pinti!"
Panos - is tokio vyruko lupu - mano ausiai nuskambejo kaip auksciausias ivertinimas
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 18, 03:52)
))))))
Kaifuoju nuo naujoviu!!!
Bet smagiausia, kad mano sestokas sunus ilindo i jusu temele ir pareiske - "Oho! Cia tai bent!!! Mmamyt, as bandysiu pinti!"
Panos - is tokio vyruko lupu - mano ausiai nuskambejo kaip auksciausias ivertinimas
Kaifuoju nuo naujoviu!!!
Oi geras na jei jau sestokas taip pasako manau tai tikri puikus ivertinimas o maniskis vis pasiziuri (ji dar tik pirmokas ) ir sako mama kaip tau taip graziai gaunas. Pamegino kelias vytelias susukti patiko bet kadangi sunkiai sekesi jos vis issisukdavo tai nusprende nebesukt pora sau susisuko (dar ir sese 4 matuku suko) meginimas buvo smagus be asaru .
akasnors kanors pinat,nes as tai laiko truputi neturiu,drauge gryzus
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 21, 21:51)
akasnors kanors pinat,nes as tai laiko truputi neturiu,drauge gryzus
Myliuvasara, kad gi Kalėdos "ant nosies" - reik atvirukų prigaminti. O paskui vėl kibsim į pynimą
aaaaa.... as tai ju negaminu,nors reiketu gal,i uzsieni issiust
Sveikos.Su jumis nesilyginu.Mano pirmas blynukas nevykes,bet siek tiek perkandau smulkmenas ir kitas isejo geriau.Bet rodau pirmaji
[quote=d-oncek,2008 11 22, 20:52]Sveikos.Su jumis nesilyginu.Mano pirmas blynukas nevykes,bet siek tiek perkandau smulkmenas ir kitas isejo geriau.Bet rodau pirmaji
]
Sveikutė, sveikutė Oncek, tu žinai, mano pirmasis blynas buvo daug baisesnis, tačiau jis ir dabar pas mane stovi pačioj garbibgiausioj vietoj ir yra man labai mielas . O tu štai, kaip gražiai pauošei spalvinom gėlytėm ir ... Na - man patinka. Sėkmės.
]
Sveikutė, sveikutė Oncek, tu žinai, mano pirmasis blynas buvo daug baisesnis, tačiau jis ir dabar pas mane stovi pačioj garbibgiausioj vietoj ir yra man labai mielas . O tu štai, kaip gražiai pauošei spalvinom gėlytėm ir ... Na - man patinka. Sėkmės.
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 22, 23:27)
noriu paklausti, o tas medžio impregnantas smirda kurį jūs naudojat? nes aš nusipirkau kažkokį tai jis bais smirda - vyras sako kaip dyzelis ir dar vienas klausimukas - kokios firmos ir spalvos graziai gaunasi nudažyt?
nesmirdi
o man vyteles liko susuktos, bet pint nebeturiu laiko
QUOTE(<emigrante> @ 2008 11 24, 08:59)
Tikrai? geras , o tai kokį nusipirkot? gal galima pavadinimą... nes pas mane mažiukas kleckiukas namie - baisu su tokiu smardalu namie dažyt - reiks į balkoną eit... o sniego daug - ištirps mano laikraščiai
mano ir smirdejo,bet jau pabaigiau
Nu mergaitės darbelių pridarėte
O man, pasirodo irgi prireikė dėžių , tad teks vėl vyniotis rankoves ir sukti sukti sukti. Jei vėl darbo eigoje nesumąstysiu ko kito ir jų neperleisiu pvz. Linutukei
O man, pasirodo irgi prireikė dėžių , tad teks vėl vyniotis rankoves ir sukti sukti sukti. Jei vėl darbo eigoje nesumąstysiu ko kito ir jų neperleisiu pvz. Linutukei