Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Sveikos 4u.gif
Va, mano menas ax.gif Prieskonių dėžutė jau atlieka savo paskirtį thumbup.gif
user posted image

Aišku, pamačiau myliuvasara kaip padarė gražiai, tai blush2.gif Aš visai pamiršau, kad reik užkišt galus tarp vytelių doh.gif nukarpiau pradžioj, o paskui tik į vidų lenkiau ir klijavau... Ale kadangi dėžutė bus spintelės viduj, tai niekas nematįs blush2.gif

Ir smagu, kad airiukes užkrėčiau rankdarbiais lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 15 lapkričio 2008 - 13:55
aisku buss gerai,seiptai grazei atrodo,nes vidaus nematau ax.gif
Atsakyti
kaip supratau to pirmo kasiuko kur rimulia idejo,pinimo pricipas panasus i si
user posted image
Atsakyti
Jau išgimdžiau tą raštą biggrin.gif Reik pint ten taip: pirmas pynimas- kaip ir paprastai mes pinam, tik po dvi vyteles imt. Tik reik pasiskaičiuot, kad kitoj eilėj pynimas būtų ne taip, o pasislinkęs per vieną vytelę...
Ir gale gausis, kad raštas pesislenka visada per vieną vytelę (kaip kad skersuojas)... Reiks pabandyt ryt gal nusipint mažiuką krepšiuką taip ir bus aišku biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
[quote=laurechka,2008 11 15, 19:54]
Jau išgimdžiau tą raštą biggrin.gif Reik pint ten taip: pirmas pynimas- kaip ir paprastai mes pinam, tik po dvi vyteles imt. Tik reik pasiskaičiuot, kad kitoj eilėj pynimas būtų ne taip, o pasislinkęs per vieną vytelę...
Ir gale gausis, kad raštas pesislenka visada per vieną vytelę (kaip kad skersuojas)... Reiks pabandyt ryt gal nusipint mažiuką krepšiuką taip ir bus aišku biggrin.gif
[

laurechka, tu teisi. Aš jau išbandžiau, tik negaliu parodyti, nes nuvežiau dukrai į Vilnių dovanų. Tačiau pinti reikia taip, kaip tu rašai, tik reik būti atidžioms, kadangi sukludus payra raštas (skersumas),
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 15, 19:46)
kaip supratau to pirmo kasiuko kur rimulia idejo,pinimo pricipas panasus i si
user posted image

myliuvasara, galima ir taip pinti, tik apkabinant ne po vieną, o po du šiaudelius ir žiūrėti, kad vis pasislinktų per vieną šiaudelį į šoną,. Taip nupynus, daiktas turėtų būti tvirtesnis (mano manymu). mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 17 lapkričio 2008 - 10:17
laurechka o kaip graziai apacioj supinta kasele thumbup.gif , kaip taip padirbai g.gif
Atsakyti
LENGVA PAMOKELE NUO LINUTUKES mirksiukas.gif (PAGALIAU PRISIRUOSIAU blush2.gif )

GALITE PASIZIURETI CIA TIK PRADEKITE NUO PASKUTINES NUOTRAUKOS, NES NE TA EILES TVARKA SUKELIAU lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 17 lapkričio 2008 - 12:06
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 17, 10:01)
laurechka o kaip graziai apacioj supinta kasele thumbup.gif , kaip taip padirbai g.gif

Paprastai pyniau ir tiek... O kad gavos gražiai, tai ačiū ax.gif Aš iškart prisiklijavau gan ilgas vyteles, kad paskui sujunginėt nereiktų... Ir pataikiau su ilgiu top top... Nereikėjo nė kiek nukirpti smile.gif

Linutuke, pamokėlė SUPER thumbup.gif Ale rimtai, gyveni ir mokaisi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 17, 12:11)
Linutuke, pamokėlė SUPER thumbup.gif  Ale rimtai, gyveni ir mokaisi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tai jau taip lotuliukas.gif , as pirma skarbonke kai bandziau apklijuoti tai visus klijus isnaudojau ir s... gavosi blush2.gif , buvau baisiai nusivylus ir piktutis, bet kaip suradau toki palengvinima, tai darbas ejosi kaip is pypkes , per trumpa laika apklijavau gal 4 dezutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 17, 13:17)
tai jau taip  lotuliukas.gif , as pirma skarbonke kai bandziau apklijuoti tai visus klijus isnaudojau ir s... gavosi  blush2.gif , buvau baisiai nusivylus ir piktutis, bet kaip suradau toki palengvinima, tai darbas ejosi kaip is pypkes , per trumpa laika apklijavau gal 4 dezutes ax.gif

LINUTUKE, ačiū - labai gera pamokėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
na va man kazkas gavosi 4u.gif kai ismoksiu ideti foto pasirdoysiu wub.gif
Atsakyti