Sveikos
Va, mano menas Prieskonių dėžutė jau atlieka savo paskirtį
Aišku, pamačiau myliuvasara kaip padarė gražiai, tai Aš visai pamiršau, kad reik užkišt galus tarp vytelių nukarpiau pradžioj, o paskui tik į vidų lenkiau ir klijavau... Ale kadangi dėžutė bus spintelės viduj, tai niekas nematįs
Ir smagu, kad airiukes užkrėčiau rankdarbiais
aisku buss gerai,seiptai grazei atrodo,nes vidaus nematau
Jau išgimdžiau tą raštą Reik pint ten taip: pirmas pynimas- kaip ir paprastai mes pinam, tik po dvi vyteles imt. Tik reik pasiskaičiuot, kad kitoj eilėj pynimas būtų ne taip, o pasislinkęs per vieną vytelę...
Ir gale gausis, kad raštas pesislenka visada per vieną vytelę (kaip kad skersuojas)... Reiks pabandyt ryt gal nusipint mažiuką krepšiuką taip ir bus aišku
Ir gale gausis, kad raštas pesislenka visada per vieną vytelę (kaip kad skersuojas)... Reiks pabandyt ryt gal nusipint mažiuką krepšiuką taip ir bus aišku
[quote=laurechka,2008 11 15, 19:54]
Jau išgimdžiau tą raštą Reik pint ten taip: pirmas pynimas- kaip ir paprastai mes pinam, tik po dvi vyteles imt. Tik reik pasiskaičiuot, kad kitoj eilėj pynimas būtų ne taip, o pasislinkęs per vieną vytelę...
[
laurechka, tu teisi. Aš jau išbandžiau, tik negaliu parodyti, nes nuvežiau dukrai į Vilnių dovanų. Tačiau pinti reikia taip, kaip tu rašai, tik reik būti atidžioms, kadangi sukludus payra raštas (skersumas),
[
laurechka, tu teisi. Aš jau išbandžiau, tik negaliu parodyti, nes nuvežiau dukrai į Vilnių dovanų. Tačiau pinti reikia taip, kaip tu rašai, tik reik būti atidžioms, kadangi sukludus payra raštas (skersumas),
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 15, 19:46)
myliuvasara, galima ir taip pinti, tik apkabinant ne po vieną, o po du šiaudelius ir žiūrėti, kad vis pasislinktų per vieną šiaudelį į šoną,. Taip nupynus, daiktas turėtų būti tvirtesnis (mano manymu).
laurechka o kaip graziai apacioj supinta kasele , kaip taip padirbai
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 17, 10:01)
laurechka o kaip graziai apacioj supinta kasele , kaip taip padirbai
Paprastai pyniau ir tiek... O kad gavos gražiai, tai ačiū Aš iškart prisiklijavau gan ilgas vyteles, kad paskui sujunginėt nereiktų... Ir pataikiau su ilgiu top top... Nereikėjo nė kiek nukirpti
Linutuke, pamokėlė SUPER Ale rimtai, gyveni ir mokaisi
QUOTE(laurechka @ 2008 11 17, 12:11)
Linutuke, pamokėlė SUPER Ale rimtai, gyveni ir mokaisi
tai jau taip , as pirma skarbonke kai bandziau apklijuoti tai visus klijus isnaudojau ir s... gavosi , buvau baisiai nusivylus ir piktutis, bet kaip suradau toki palengvinima, tai darbas ejosi kaip is pypkes , per trumpa laika apklijavau gal 4 dezutes QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 17, 13:17)
tai jau taip , as pirma skarbonke kai bandziau apklijuoti tai visus klijus isnaudojau ir s... gavosi , buvau baisiai nusivylus ir piktutis, bet kaip suradau toki palengvinima, tai darbas ejosi kaip is pypkes , per trumpa laika apklijavau gal 4 dezutes
LINUTUKE, ačiū - labai gera pamokėlė
na va man kazkas gavosi kai ismoksiu ideti foto pasirdoysiu