QUOTE(irmulia @ 2008 11 14, 01:44)
Merginos, tvirtai įsikibkite radau naują pynimo būdą iš laikrastinių vytelių:
štai foto iš žurnalo
žingsnis po žingsnio :
žingsnis po žingsnio :
Papildyta:
zingsnis po zingsnio:
Papildyta:
O šių darbelių aprašymus rasite
štai foto iš žurnalo
žingsnis po žingsnio :
žingsnis po žingsnio :
Papildyta:
zingsnis po zingsnio:
Papildyta:
O šių darbelių aprašymus rasite
Na irmulia tu kaip visada mus stebini o pirmas tai superinis pinimas man labai patiko
Dabar mąstau, ar skalbinių dėžė, pinta tokiu principu (paskutinėse žurnalo foto) būtų patvaresnė? Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad taip
Irmulia Ale aš jaučiu blondinė Man nedašyla kaip ten tas pirmas darbelis nupintas??? Skersuojas pynimas ar kame esmė
irmulia tas vainikiukas pintas tiktu artejancioms kaledoms, zaisliukais dar papuos ir liux
QUOTE(laurechka @ 2008 11 14, 14:12)
Irmulia Ale aš jaučiu blondinė Man nedašyla kaip ten tas pirmas darbelis nupintas??? Skersuojas pynimas ar kame esmė
As tai tikrai blondine ir man nelabai dasyla bet kad grazu tai faktas
Myliu vasara, čia beico spalva tokia šviesi Yra gi daug spalvų. o mamytė turėtų būt iš UK arba Airijos (sprendžiu pagal interjerą, kuris matos).
as klausiu,nes kai pirkau kazkokioj mazoj parduotuvelej,tai man pasake beico yra tik 2spalv. rudas ir baltas,o ce juk buvau prisiskaicius kitaip,as jam aiskinu tai jis tokiom akim i mane ziurejo ,zodziu galvojau kam tokie konsultantai dar reikalingi,ir pardaveja imuse i kasa tik beica,dar birkau laka,zodziu nepralosiau
vaziuosiu i senukus,ten tai turiu viena konsultanta,zmogus labai gerai ismano savo darba,viska isaiskina nuo a iki z,istardo ir dar pataria superiskai
vaziuosiu i senukus,ten tai turiu viena konsultanta,zmogus labai gerai ismano savo darba,viska isaiskina nuo a iki z,istardo ir dar pataria superiskai
perskaiciau abi temas nuo kt savaites reiks pradet sukt sukucius, man tie smagiausi kur kaip rutuliukai atrodo, tik laurechka turesi pakonsultuot koki ta beica ir laka perki, turbut woodyse visko randi ane?
QUOTE(doovka @ 2008 11 15, 01:36)
perskaiciau abi temas nuo kt savaites reiks pradet sukt sukucius, man tie smagiausi kur kaip rutuliukai atrodo, tik laurechka turesi pakonsultuot koki ta beica ir laka perki, turbut woodyse visko randi ane?
Woody beico visokiausiu spalvu ir indeliu dydziu yra
As jau irgi uzsikreciau.
prasom,prasom vis smagiau ir smagiau musu daugeja