Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

irmulia.nu... thumbup.gif - ant tokių žmonių laikosi pasaulis ir forumietės. Ačiū tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 14, 01:44)
Merginos, tvirtai įsikibkite  biggrin.gif  radau naują pynimo būdą iš laikrastinių vytelių:

štai  foto iš žurnalo  mirksiukas.gif 
user posted image

žingsnis po žingsnio :

žingsnis po žingsnio :

Papildyta:

zingsnis po zingsnio:

Papildyta:
O šių darbelių aprašymus rasite 

Na irmulia tu kaip visada mus stebini o pirmas tai superinis pinimas man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Dabar mąstau, ar skalbinių dėžė, pinta tokiu principu (paskutinėse žurnalo foto) būtų patvaresnė? Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad taip g.gif
Atsakyti
Irmulia wub.gif Ale aš jaučiu blondinė doh.gif Man nedašyla kaip ten tas pirmas darbelis nupintas??? Skersuojas pynimas ar kame esmė g.gif
Atsakyti
irmulia tas vainikiukas pintas tiktu artejancioms kaledoms, zaisliukais dar papuos ir liux
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 14, 14:12)
Irmulia wub.gif  Ale aš jaučiu blondinė doh.gif  Man nedašyla kaip ten tas pirmas darbelis nupintas??? Skersuojas pynimas ar kame esmė g.gif

As tai tikrai blondine ir man nelabai dasyla doh.gif bet kad grazu tai faktas thumbup.gif
Atsakyti
stai nubeicavau savo kasiukus,norejau dar virsu nupint,tik va beicas pasibaige doh.gif o nusipirk dabar neiseina
user posted image
user posted image

dar prasau atsiliepti sio darbelio autoriu
user posted image
user posted image
paprasysiu pasakyt kaip gaut tokia spalva,prasau parsakyt,su kuom dazete,tiksliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 14 lapkričio 2008 - 12:45
Myliu vasara, čia beico spalva tokia šviesi wink.gif Yra gi daug spalvų. o mamytė turėtų būt iš UK arba Airijos (sprendžiu pagal interjerą, kuris matos). mirksiukas.gif
Atsakyti
as klausiu,nes kai pirkau kazkokioj mazoj parduotuvelej,tai man pasake beico yra tik 2spalv. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rudas ir baltas,o ce juk buvau prisiskaicius kitaip,as jam aiskinu tai jis tokiom akim i mane ziurejo blink.gif ,zodziu galvojau kam tokie konsultantai dar reikalingi,ir pardaveja imuse i kasa tik beica,dar birkau laka,zodziu nepralosiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vaziuosiu i senukus,ten tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turiu viena konsultanta,zmogus labai gerai ismano savo darba,viska isaiskina nuo a iki z,istardo ir dar pataria superiskai
Atsakyti
perskaiciau abi temas clap_1.gif nuo kt savaites reiks pradet sukt sukucius, man tie smagiausi kur kaip rutuliukai atrodo, tik laurechka turesi pakonsultuot koki ta beica ir laka perki, turbut woodyse visko randi ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 11 15, 01:36)
perskaiciau abi temas clap_1.gif nuo kt savaites reiks pradet sukt sukucius, man tie smagiausi kur kaip rutuliukai atrodo, tik laurechka turesi pakonsultuot koki ta beica ir laka perki, turbut woodyse visko randi ane? g.gif

Woody beico visokiausiu spalvu ir indeliu dydziu yra mirksiukas.gif
As jau irgi uzsikreciau.
Atsakyti
prasom,prasom 4u.gif 4u.gif vis smagiau ir smagiau musu daugeja clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti