Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 21:51)
Vienintelė išeitis ištaisyti- nukopijuot visą pirmos žinutės tekstą ir nusiųsti moderatorei... Aš galiu jum į a.ž. atsiųsti viską, jūs pataisytumėt, o aš jau suraščiau modertorę blush2.gif  Ar tinka??

Mieloji, tu ir taip didelį darbą padarei. Nieko baisaus. Nebent tu to norėtum. Aš galiu pabandyti, nors mano kompiuteriniai įgūdžiai tiktai pradinuko lygyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai tada paliekam tiap, kaip yra blush2.gif Kam maišo, pataisys ir sutvarkys biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 21:42)
tikiuosi kai įdėsiu manęs neišvysit su ta visa dėžute, mat man tik 13 metų  biggrin.gif

Na kas gi tave išvarys, saulele tu mūsų? Jeigu tau 13, o tu domiesi šiais darbeliais, tai tave tik sveikinti galima ir, žinoma, stegsimės tau padėti. Tu tikras ŠAUNUMAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:07)
Tai tada paliekam tiap, kaip yra blush2.gif  Kam maišo, pataisys ir sutvarkys biggrin.gif tongue.gif

drinks_cheers.gif
laurechka: kokį darbelį šiuo metu pinate iš laikraščių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:07)
Tai tada paliekam tiap, kaip yra blush2.gif  Kam maišo, pataisys ir sutvarkys biggrin.gif tongue.gif

Paliekam ir nesukam galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar kaupiuosi tik biggrin.gif Darysiu pieštukinę (reik tik šautuvą nusipirkt pirmiau), paskui reik dėžutei vienai dangtelį padaryt (eisiu ieškot kaip padaryt tokį, kaip pmociute pasidarius paskutinei dėžutei savo), ir dar noriu didesnę tokią dėžutę apipint... Ale jai reiks prisisukt ilgesnių vytelių... Čia planai tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 23:10)
Na kas gi tave išvarys, saulele tu mūsų? Jeigu tau 13, o tu domiesi šiais darbeliais, tai tave tik sveikinti galima ir, žinoma, stegsimės tau padėti. Tu tikras ŠAUNUMAS thumbup.gif

dėkui, kaip miela. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:13)
Dabar kaupiuosi tik biggrin.gif Darysiu pieštukinę (reik tik šautuvą nusipirkt pirmiau), paskui reik dėžutei vienai dangtelį padaryt (eisiu ieškot kaip padaryt tokį, kaip pmociute pasidarius paskutinei dėžutei savo), ir dar noriu didesnę tokią dėžutę apipint... Ale jai reiks prisisukt ilgesnių vytelių...  Čia planai tokie biggrin.gif

mano tokie patys planai biggrin.gif
močiutė prašė jei į darbą padaryt pieštukinę, dangtelį darysiu ryt, o dėžę irgi pinsiu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
pmociute, linkėjimai nuo kitos močiutės 4u.gif
Nuostabūs darbai, puiki pastaroji idėja thumbup.gif
Seku temą, bet dar nieko nebandžiau. Gal kada... g.gif
O dėl klaidelių...
Kviesčiau visas paprasčiausiai labiau gerbti kalbą...gimtąją kalbą...ir, žinoma, tikrai nieko tokio, jei prasmuko viena kita neapsižiūrėjimo klaidelė, tačiau pasitaiko tokių labai nekokių blush2.gif
Pasistenkime mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdedu nepabaigtą dėžutę
user posted image

O dugną dariau pagal lengvesnį variantą
user posted image

Ir va kiek vytelių turiu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:22)
Įdedu nepabaigtą dėžutę
...
...

...

graži dėželė. smile.gif
o vytelių kokia galybėėė blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 17:03
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:22)
Įdedu nepabaigtą dėžutę

Labai dailiai susukti šiaudeliai. Dėžutė taip pat kruopščiai nupinta. Jeigu galima, drįsčiau patarti:jeigu žadi daryti dangtelį, tai gal truputį sumažink tas bangeles viršuje, nes kai nulakuosi jos sukietės ir dangtelis nepriguls gražiai. Tai tik mano subjektyvi nuomonė. Nepyk. Tu, išties labai kruopščiai dirbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 26 spalio 2008 - 21:36
pmociute, ko čia pykt wink.gif Matau, kad ne iki galo pabaigta daryt... Ale kad ten jau viskas suklijuota doh.gif Gal prieš metus laiko biggrin.gif blush2.gif Tai tada šitai dėžutei dangtelio nedarysiu ax.gif O galit savo dėžutę atidarytą iš arčiau nufotkint? Noriu pažiūrėt kaip ten viskas sutvarkyta pas jumis...
Atsakyti