Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 12, 23:24)
saulegraza  thumbup.gif ,kaip pirmas blynas tai neblogai pasidarbavai
o as savo tai niekaip neuzbaigiu,triju kasiuku ir remeliu blush2.gif  blush2.gif  ax.gif []bandau teisintis,dazau baldus senus virtuvinius ir kede restauruoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

myliuvasara, labai tvarkingi darbai. Šaunuolė.
Atsakyti
labai faini rėmeliai wub.gif
Atsakyti
Saulėgrąža ne veltui ne vetui, saunuole
myliuvasara kokie grazuciai remeliai ir vazoneliai, kaip supratu
O as tai tik susibadziau deze ir viskas vel stilis... ui kaip man viskas letai gaunas...
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 12, 23:24)
o as savo tai niekaip neuzbaigiu,triju kasiuku ir remeliu blush2.gif  blush2.gif  ax.gif [
bandau teisintis,dazau baldus senus virtuvinius ir kede restauruoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif labai gražu

QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 13, 00:22)
Saulėgrąža ne veltui ne vetui, saunuole
myliuvasara kokie grazuciai remeliai ir vazoneliai, kaip supratu
O as tai tik susibadziau deze ir viskas vel stilis... ui kaip man viskas letai gaunas...

bet jau kai pasirodysi tai su krūva darbelių iš karto thumbup.gif
Atsakyti
tiems kasiukams dar virsus(dangtis) pinsis,desiu juos ant spinteles virtuvines virsaus,cia bus visokioms nesamonesms susidet,o remelis tai,dar be stiklo,bet ne stikla desiu o plastmases laksta.rasiau kad cia mano nebaigti darbai,o pasirodziau kad paskui akmenukais neuzmetytumet kad nieko nedirbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 13 lapkričio 2008 - 12:22
Kokius grožius jus merginos darot thumbup.gif aš vis skaitinėju bet pradėt neprisiruošiu, nes bijau kad paskui stovės nebeigtas blush2.gif
Atsakyti
tai ka nors maziuka pasidaryk,ir paziuresi ar patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 13, 00:24)
o as savo tai niekaip neuzbaigiu,triju kasiuku ir remeliu blush2.gif  blush2.gif  ax.gif
na va pasirodysiu kokia as nenaudele,su nebaigtais darbais

bandau teisintis,dazau baldus senus virtuvinius ir kede restauruoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rėmeliai thumbup.gif
beje aš irgi vis neprisiruošiu, bet ruošiuosi kėdę dekoruoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, tvirtai įsikibkite biggrin.gif radau naują pynimo būdą iš laikrastinių vytelių:

štai foto iš žurnalo mirksiukas.gif

user posted image

žingsnis po žingsnio :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
VAZA
user posted image

žingsnis po žingsnio :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image

zingsnis po zingsnio:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
O šių darbelių aprašymus rasite Šiame žurnale

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
irmuliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciukas,geras cia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tas pirmas tai pasaka,butinai butinai isbandytas bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 13 lapkričio 2008 - 23:52
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 13, 23:48)
irmuliukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aciukas,geras cia bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
tas pirmas tai pasaka,butinai butinai isbandytas bus bigsmile.gif

Agam drinks_cheers.gif ir man pirmasis thumbup.gif bet taip gerai atrodo ir nepasakytum, kad iš laikraščių pinta thumbup.gif
Atsakyti
kaip ziauru doh.gif pas mane baigesi irmules dovanotos vyteles blush2.gif ax.gif o cia tokiu groziu ji prikrove bigsmile.gif

pazadeta reportazeli pasistengsiu siandien pafotkinti, truoputi su laiku striuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 14 lapkričio 2008 - 08:54