gerai cia sugalvojot del dezutes prieskoniams
merginos gal galit man paaiskinti kaip darot tas dezes perskaiciau visa sia tema ir senaja bet nieko nesupratau kaip pasidaryti deze sakykim zaislam susideti kad ji butu tvirta?
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 14:42)
Tai jei klijais klijuot, tai reik tą pusę, ant kurios klijuosis, pašiaušti švitriniu popierium... Tada manau ir su PVA liptų normaliai...
Atspėjai, taip jei paviršių pašiauši su švitriniu popieriumi ar kt. tai tikrai prilips (patikrinta praktiškai, nors ir ne laikraščius teko klijuoti)
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 15:42)
Tai darbo ten nėra daug Nes klijavau ant tokių kavos dėžučių (panašus kaip sulčių pokas, tik storesnis)... Tai jei klijais klijuot, tai reik tą pusę, ant kurios klijuosis, pašiaušti švitriniu popierium... Tada manau ir su PVA liptų normaliai... Paskui gi tik klijuoji stačiai vyteles ir viskas (aš dar ką ne tiap dariau: nukirpus neužtisynėjau galų, tai kai kurios vyteles pasilaisvino truputuką... )...
Dabar susiklijavau kartoninį dugną su vytelėm. Pinsiuos tokią dėžutę, kad galėčiau prieskonius susidėliot... O tai daba plasmasinėj dėžutėj sudėti... Nu gi nelygis, reik iš laikraščių Tai iki vakaro sudžius normaliai ir galėsiu darbuotis
Dabar susiklijavau kartoninį dugną su vytelėm. Pinsiuos tokią dėžutę, kad galėčiau prieskonius susidėliot... O tai daba plasmasinėj dėžutėj sudėti... Nu gi nelygis, reik iš laikraščių Tai iki vakaro sudžius normaliai ir galėsiu darbuotis
laurechka, liuks pieštukinės ir prieskoninės būtinai turi būti iš laikraščių , nes ne lygis
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 12:35)
Nedarysiu todėl, kad su PVA klijais nelipo ant slidžių dėžučių, o su karštais klijai reik viską ant smūgio klijuot... O kadangi vytelės kartais išplatėja, tai gaunas, kad susiskersuoja klijuojant... Čia MB zyzė pieštukinių kad padaryčiau jam. dabar galės džiaugtis cielom trim mastau pradėt pint dabar priskoniam dėžutę stačiakampe... Reiks eit susiklijuot dabar dugną, kad vakare galėčiau pradėt pinti...
P.S. greipfruktai ten tokie pavytę jau O tas didelis tai ne greipfruktas o poelo ar kaip ten vadinas Stovi jau savaitę laiko ir niekas nevalgo
jai rytoj surasiu laiko, parodysiu su nuotraukomis, kaip palengvintai klijuoti tas tuteles , as beklijuodama atradau labai faina buda patiks ir jums pazadu
P.S. greipfruktai ten tokie pavytę jau O tas didelis tai ne greipfruktas o poelo ar kaip ten vadinas Stovi jau savaitę laiko ir niekas nevalgo
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 12, 21:37)
jai rytoj surasiu laiko, parodysiu su nuotraukomis, kaip palengvintai klijuoti tas tuteles , as beklijuodama atradau labai faina buda patiks ir jums pazadu
oi laukiam laukiam, o as toki kasiuka su dangteliu nupyniau siandie tik dar nedazytas - pirmas rimtas darbas
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 11 12, 20:23)
merginos gal galit man paaiskinti kaip darot tas dezes perskaiciau visa sia tema ir senaja bet nieko nesupratau kaip pasidaryti deze sakykim zaislam susideti kad ji butu tvirta?
Na kad butu tvirta apipink tinkamo dydzio kartonine deze as tarkim apipyniau "oriflame" (cia ne reklama ) man labai tiko tas dydis. O jei nori dar tvirtesnes tai tada nezinau kazkuri pmociute ar kas nebezinau dare medini karkasa ir apkale tada ja apipine na tokia tikrai jau bus tvirta nors man pakanka ir kartonines dezes. Bet kazkada minejau kad noriu daryti tokius kaip pufus tai reiks daryt medini karkasa. tai vat tiek ziniu is piesiniu ir sekmes visoms
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 12, 23:53)
Na kad butu tvirta apipink tinkamo dydzio kartonine deze as tarkim apipyniau "oriflame" (cia ne reklama ) man labai tiko tas dydis. O jei nori dar tvirtesnes tai tada nezinau kazkuri pmociute ar kas nebezinau dare medini karkasa ir apkale tada ja apipine na tokia tikrai jau bus tvirta nors man pakanka ir kartonines dezes. Bet kazkada minejau kad noriu daryti tokius kaip pufus tai reiks daryt medini karkasa. tai vat tiek ziniu is piesiniu ir sekmes visoms
dekui bet ta deze ir palikti viduje?
Tai jei nori tvirtos, tai taip, reik palikti kartoninę viduj
[quote=Saulėgrąža,2008 11 12, 23:11]
va parodysiu, nors ir nedazyta, labai jau knieti profiu nuomone suzinot, ar veltui as kuiciausi visa vakara
Saulėgrąža, tikrai ne veltui dirbai.
Papildyta:
[quote=laurechka,2008 11 12, 01:24]
Sveikos Pagaliau damušiau savo pieštukines... Daugiau tokių nebedarysiu...
laurechka, nu, žinok, gražu...
va parodysiu, nors ir nedazyta, labai jau knieti profiu nuomone suzinot, ar veltui as kuiciausi visa vakara
Saulėgrąža, tikrai ne veltui dirbai.
Papildyta:
[quote=laurechka,2008 11 12, 01:24]
Sveikos Pagaliau damušiau savo pieštukines... Daugiau tokių nebedarysiu...
laurechka, nu, žinok, gražu...