Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

as bandziau nupynti suniukui lopsy kad turetu kur miegoti bet man nieko neisejo issiarde verysad.gif
Atsakyti
happy... niu ti ko daba,greit mars prie darbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 09, 21:48)

korrne gali pakopijuot stai taip panasei namelio kampus

Dėkui, fainai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
cia ne mano daryta,cia vienas is pvz.
Atsakyti
Na ka ir as pradejau.Bet kol kas tik susibadziau deze ir susikaisiojau suktinukus. Aisku reiktu eit pinti, bet ne sedziu SM ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pagaliau damušiau savo pieštukines... Daugiau tokių nebedarysiu...
user posted image
Atsakyti
ulialia verta demesio thumbup.gif thumbup.gif ,o kodel nebedarysi lotuliukas.gif
as prisipyniau kasiuku,ir remeliu pasidariau tik uzbaigta dar viskas,kai pabaigsiu pasirodysiu

P.S. noriu granatu ir greipfurto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 12 lapkričio 2008 - 12:32
Nedarysiu todėl, kad su PVA klijais nelipo ant slidžių dėžučių, o su karštais klijai reik viską ant smūgio klijuot... O kadangi vytelės kartais išplatėja, tai gaunas, kad susiskersuoja klijuojant... Čia MB zyzė pieštukinių kad padaryčiau jam. dabar galės džiaugtis cielom trim biggrin.gif mastau pradėt pint dabar priskoniam dėžutę stačiakampe... Reiks eit susiklijuot dabar dugną, kad vakare galėčiau pradėt pinti... ax.gif
P.S. greipfruktai ten tokie pavytę jau blush2.gif O tas didelis tai ne greipfruktas wink.gif o poelo ar kaip ten vadinas ax.gif Stovi jau savaitę laiko ir niekas nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
laurechka Labai grazios, ir suintrigavo kodel nebedarysi.

P.S. Granato ir as suvalgyciau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 14:35)

P.S. greipfruktai ten tokie pavytę jau blush2.gif  O tas didelis tai ne greipfruktas wink.gif o poelo ar kaip ten vadinas ax.gif  Stovi jau savaitę laiko ir niekas nevalgo biggrin.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 12, 14:35)

P.S. Granato ir as suvalgyciau bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mes jas vadinam "Pamelom" man jos labai patinka tik pas mus labai jos ispurkstos chemija ir begalo smyrda. Bet kai islupi nesijaucia. as juos izraelyje vien po kito slaciau o anksciau lietuvoje net netkreipdavau demesio kad yra . Nu cia nukrpau ne i tema doh.gif .

Geras matai vyras praso piestukiniu. Maniskis jei ir pasiulyciau pasiulytu galvele prasitrinti biggrin.gif irnesakyk.gif ai nesvarbu
O pistukines man visai nieko zinoma darbo tai jau nujauciu teko idet bigsmile.gif nu ir ko tik nepadarysi del MB biggrin.gif ir bvel as ne i tema doh.gif
Papildyta:
O jau kaip parasiau net blush2.gif blush2.gif blush2.gif siabas tikra beraste va kuo baigiasi skubejimas blush2.gif
Atsakyti
Tai darbo ten nėra daug schmoll.gif Nes klijavau ant tokių kavos dėžučių (panašus kaip sulčių pokas, tik storesnis)... Tai jei klijais klijuot, tai reik tą pusę, ant kurios klijuosis, pašiaušti švitriniu popierium... Tada manau ir su PVA liptų normaliai... Paskui gi tik klijuoji stačiai vyteles ir viskas (aš dar ką ne tiap dariau: nukirpus neužtisynėjau galų, tai kai kurios vyteles pasilaisvino truputuką... blush2.gif )...
Dabar susiklijavau kartoninį dugną su vytelėm. Pinsiuos tokią dėžutę, kad galėčiau prieskonius susidėliot... O tai daba plasmasinėj dėžutėj sudėti... Nu gi nelygis, reik iš laikraščių biggrin.gif Tai iki vakaro sudžius normaliai ir galėsiu darbuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 16:42)
Tai darbo ten nėra daug schmoll.gif  Nes klijavau ant tokių kavos dėžučių (panašus kaip sulčių pokas, tik storesnis)... Tai jei klijais klijuot, tai reik tą pusę, ant kurios klijuosis, pašiaušti švitriniu popierium... Tada manau ir su PVA liptų normaliai... Paskui gi tik klijuoji stačiai vyteles ir viskas (aš dar ką ne tiap dariau: nukirpus neužtisynėjau galų, tai kai kurios vyteles pasilaisvino truputuką... blush2.gif )...
Dabar susiklijavau kartoninį dugną su vytelėm. Pinsiuos tokią dėžutę, kad galėčiau prieskonius susidėliot... O tai daba plasmasinėj dėžutėj sudėti... Nu gi nelygis, reik iš laikraščių biggrin.gif Tai iki vakaro sudžius normaliai ir galėsiu darbuotis thumbup.gif

Prieskoniams ir as zadejau pintis nes jau i "Santa Marija" dezute nebetelpa tai sakau reik nusipint bigsmile.gif
Atsakyti