as bandziau nupynti suniukui lopsy kad turetu kur miegoti bet man nieko neisejo issiarde
happy... niu ti ko daba,greit mars prie darbo
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 09, 21:48)
Dėkui, fainai padaryta
cia ne mano daryta,cia vienas is pvz.
Na ka ir as pradejau.Bet kol kas tik susibadziau deze ir susikaisiojau suktinukus. Aisku reiktu eit pinti, bet ne sedziu SM
Sveikos Pagaliau damušiau savo pieštukines... Daugiau tokių nebedarysiu...
ulialia verta demesio ,o kodel nebedarysi
as prisipyniau kasiuku,ir remeliu pasidariau tik uzbaigta dar viskas,kai pabaigsiu pasirodysiu
P.S. noriu granatu ir greipfurto
as prisipyniau kasiuku,ir remeliu pasidariau tik uzbaigta dar viskas,kai pabaigsiu pasirodysiu
P.S. noriu granatu ir greipfurto
Nedarysiu todėl, kad su PVA klijais nelipo ant slidžių dėžučių, o su karštais klijai reik viską ant smūgio klijuot... O kadangi vytelės kartais išplatėja, tai gaunas, kad susiskersuoja klijuojant... Čia MB zyzė pieštukinių kad padaryčiau jam. dabar galės džiaugtis cielom trim mastau pradėt pint dabar priskoniam dėžutę stačiakampe... Reiks eit susiklijuot dabar dugną, kad vakare galėčiau pradėt pinti...
P.S. greipfruktai ten tokie pavytę jau O tas didelis tai ne greipfruktas o poelo ar kaip ten vadinas Stovi jau savaitę laiko ir niekas nevalgo
P.S. greipfruktai ten tokie pavytę jau O tas didelis tai ne greipfruktas o poelo ar kaip ten vadinas Stovi jau savaitę laiko ir niekas nevalgo
laurechka Labai grazios, ir suintrigavo kodel nebedarysi.
P.S. Granato ir as suvalgyciau
P.S. Granato ir as suvalgyciau
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 14:35)
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 12, 14:35)
Mes jas vadinam "Pamelom" man jos labai patinka tik pas mus labai jos ispurkstos chemija ir begalo smyrda. Bet kai islupi nesijaucia. as juos izraelyje vien po kito slaciau o anksciau lietuvoje net netkreipdavau demesio kad yra . Nu cia nukrpau ne i tema .
Geras matai vyras praso piestukiniu. Maniskis jei ir pasiulyciau pasiulytu galvele prasitrinti ai nesvarbu
O pistukines man visai nieko zinoma darbo tai jau nujauciu teko idet nu ir ko tik nepadarysi del MB ir bvel as ne i tema
Papildyta:
O jau kaip parasiau net siabas tikra beraste va kuo baigiasi skubejimas
Tai darbo ten nėra daug Nes klijavau ant tokių kavos dėžučių (panašus kaip sulčių pokas, tik storesnis)... Tai jei klijais klijuot, tai reik tą pusę, ant kurios klijuosis, pašiaušti švitriniu popierium... Tada manau ir su PVA liptų normaliai... Paskui gi tik klijuoji stačiai vyteles ir viskas (aš dar ką ne tiap dariau: nukirpus neužtisynėjau galų, tai kai kurios vyteles pasilaisvino truputuką... )...
Dabar susiklijavau kartoninį dugną su vytelėm. Pinsiuos tokią dėžutę, kad galėčiau prieskonius susidėliot... O tai daba plasmasinėj dėžutėj sudėti... Nu gi nelygis, reik iš laikraščių Tai iki vakaro sudžius normaliai ir galėsiu darbuotis
Dabar susiklijavau kartoninį dugną su vytelėm. Pinsiuos tokią dėžutę, kad galėčiau prieskonius susidėliot... O tai daba plasmasinėj dėžutėj sudėti... Nu gi nelygis, reik iš laikraščių Tai iki vakaro sudžius normaliai ir galėsiu darbuotis
QUOTE(laurechka @ 2008 11 12, 16:42)
Tai darbo ten nėra daug Nes klijavau ant tokių kavos dėžučių (panašus kaip sulčių pokas, tik storesnis)... Tai jei klijais klijuot, tai reik tą pusę, ant kurios klijuosis, pašiaušti švitriniu popierium... Tada manau ir su PVA liptų normaliai... Paskui gi tik klijuoji stačiai vyteles ir viskas (aš dar ką ne tiap dariau: nukirpus neužtisynėjau galų, tai kai kurios vyteles pasilaisvino truputuką... )...
Prieskoniams ir as zadejau pintis nes jau i "Santa Marija" dezute nebetelpa tai sakau reik nusipint