Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

stai gal kam pravers idesiu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 09 lapkričio 2008 - 22:13
Pravers pravers! thumbup.gif As jau jusu darbeliu priziurejus nebesusilaikiau! Nusipyniau viena darbeli, aisku kaip pirmas tai kreivas sleivas visas doh.gif lotuliukas.gif Dziuna dabar, rytoj galesiu foto ikelti jums pasiziuret jei idomu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 lapkričio 2008 - 18:38
QUOTE(grite @ 2008 11 09, 22:41)
Nu Pukučiai ,įžeidei doh.gif Pažiūrėk fotkes 4u.gif
http://public.fotki....-grite/kelione/

cray.gif cray.gif cray.gif jetau kaip as taip prasisoviau doh.gif . Jau beveik buvau apsidziaugusi o dabar verysad.gif . Nu ka kipsim i darba bigsmile.gif

O ta dezute man apklijuota labai patiko su rombo ornamentu thumbup.gif kaip fainai atrodo

Aciu uz pagirimus tai skatina dar labiau stengtis mirksiukas.gif ir pinti pinti pinti ko apipinsiu visa troba biggrin.gif

Nu man nuo pirmadienio galva susisukus nieko nebesuprantu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif aigi nusimato man pasirodo vyteliu pagausejimas ot kvaisa tik dabar dasuto kad cia tu nu zi parasysiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 10 lapkričio 2008 - 10:13
labas is ryto,kaupiuosi moraliskai sitam reikaliukui,tik turiu viena klausima...labiausiai reikalingas daiktas namie man butu papuosimas geliu vazonui,noreciau pakavot ta paprasta plastmasini ir bandyciau pint is laikrasciu bet bijau kad nuo dregmes issiskes tas vazonas..ar esat kuri pynus vazoneli gelei,ar laike unsure.gif
Atsakyti
as esu pynusi vazoneli gelei,ziurint kokio dydzio tau reikia?patarciau apipint majonezo kibireli arba nuo sasliku,buna dideli as ju niekada neismetu,randu kur panaudot,ir cia labai geras budas,jei bijai kad nesuslaptu thumbup.gif

idesiu foto kad butu aiskiau
user posted image
user posted image
tik pamirsau pasakyt kad as su astriu peiliu,virsaus krastu apipjaustau atsargei,kad lygiai tiesiai man uzsibaigtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 10 lapkričio 2008 - 11:22
smile.gif+2008 11 10, 12:28-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 11 10, 12:28)
labas is ryto,kaupiuosi moraliskai sitam reikaliukui,tik turiu viena klausima...labiausiai reikalingas daiktas namie man butu papuosimas geliu vazonui,noreciau pakavot ta paprasta plastmasini ir bandyciau pint is laikrasciu bet bijau kad nuo dregmes issiskes tas vazonas..ar esat kuri pynus vazoneli gelei,ar laike unsure.gif

Na gi tas vazonelis vistiek stovi lekstuteje tai kaip ir nieko jam neturetu atsitikti juolab jei tu ji lakuosi is apieju pusiu bet jei tau pakankamas dydis kaip tas kibirelis kaip matarė myliuvasara tai paprasciau apipinti toki kibiriuka ir tada tikrai ramu kad laikys plius lakuoti maziau reiks mirksiukas.gif sutaupysi lako ir beico bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 10, 00:19)
stai gal kam pravers idesiu

Oi kaip gerai kad radai kaip tik norejau parasyti gal kas turi pvz tai vat net prasyt nereikejo jau turiu kaip fai sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai dar galvoju gal daryt ji kiauradugni ties ta vieta kur skylutes yra,o po apacia det lekstute kaip visad,nes spalvas zadu daryt tokias pastelines i rusva gelsva ruda ir pan,tai ruda plastmasine lekstute gal labai to vaizdo neisdarkytu unsure.gif
Atsakyti
Bombonke, tai tu tada dar geriau padaryk wink.gif Lai lėkštutė bus kaip pagrindas, šonuose padaryk skylutes ir nuo jų pradėk pinti wink.gif turėtų liuks gautis wink.gif
Atsakyti
a jus matot mano albuma picasoje blush2.gif doh.gif ,jauciu kad kazka netaip pridirbau,susikuriau,o bet jauciu kad nesimato,jei nesimato,tai kaip dabar ji ikelt prie jusu? doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
karsta.gif karsta.gif karsta.gif aciu dievu,jau viskas gerai assa.gif assa.gif assa.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif wub.gif , o man laiko nėra pabaigti dėžę cray.gif riogso kampe biggrin.gif
Atsakyti