Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

nu gi labas vakaras merginos
kaip matau jus cia nenuobodziaujat ir derbeliais bnaujais rodotes oreciau ir as parodyti viena darbeli. Manau nieko naujo naparodysiu bet kazkaip norisi pasirodit kad pagaliau baigiau
user posted image
Atsakyti
gražiai atrodo, aš irgi kaupiuosi dėžę apipint, tiksliau vis prisėsdama suku triūbukes smile.gif o čia viduj dėžę apipynei? 4u.gif
Atsakyti
Pukučiai kai pritrūksi žaliavos savo darbeliams kreipkis atvešiu daug, daug lotuliukas.gif
Žiūriu čia taip užsikabliavai su tais pynimais bigsmile.gif .Aš pernai pabandžiau ir nepavyko tai ir mečiau tą reikalą blush2.gif Žiūriu dabar tų nuorodų visokių yra g.gif .Nu gražu čia viskas,žiūriu seilę varvinu kai pažiūriu jūsų darbelius darbštuolės thumbup.gif Na o išnaujo pabandyt neprisiverčiu schmoll.gif O kiek turiu žaliavos..............Galėčiau darbuotis ir darbuotis hihihi.gif

Tad sėkmės jums visoms darbuose 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 11 09, 21:46)
Pukučiai kai  pritrūksi žaliavos savo darbeliams  kreipkis atvešiu daug, daug lotuliukas.gif
Žiūriu čia taip užsikabliavai su tais pynimais bigsmile.gif .Aš pernai pabandžiau ir nepavyko tai ir mečiau tą reikalą blush2.gif Žiūriu dabar tų nuorodų visokių yra g.gif .Nu gražu čia viskas,žiūriu seilę varvinu kai pažiūriu jūsų darbelius darbštuolės thumbup.gif Na o išnaujo pabandyt neprisiverčiu schmoll.gif O kiek turiu žaliavos..............Galėčiau darbuotis ir darbuotis hihihi.gif

Tad sėkmės jums visoms darbuose 4u.gif

o tu is kur as mielai zaliava priglausciau blush2.gif

o pinti man patiko dabar numaciusi toki projektuka na tai nemazas darbelis jei neperdegsiu ir pabaigsiu gimusia ideja butinai pasirodysiu. Man patinka pinti daigtai . Tarkim pas mus namuose ivairus maiseliai kaupemi kitame dideliame maise tai manau daug graziau juos sudeti i pinta krepseli su dangciu nei tas maisas bigsmile.gif . berots pas pmociute daug pripintu krepsu tai as stengsiuos neatsilikti bigsmile.gif tik gaila laisvo laiko mazokai turiu doh.gif bet kaip nors po truputi ir prisipinsiu kiek reikia nes kazkaip man ranka nekyla simtus isleisti pintiem krepsam is vyteliu (nors man jie begalo dailus ir grazus wub.gif )o as ju noriu gana nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 09 lapkričio 2008 - 20:03
Sveikos 4u.gif
Labai nuostabūs darbeliai thumbup.gif

Netyčia atradau šią temelę beieškodama įdėjų sūnaus namų užduočiai padaryti namelį... Kaip manot ar įmanoma šia technika tai padaryti? aneįsivaizduoju kaip reikėtų padaryti pavyzdžiui duris ar langus.... g.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 06, 09:42)
o tos is tiesiu, tai paprasciausios kartonines dezutes apklijuotos tais pintais siaudeliais, klijavau karstais klijais, o krastus apklijavau pintomis kasytemis  tongue.gif

Norėjau paklausti kas tai per karšti klijai, ar tik su jais klijuojama, ar galima ir su paprastais... Kokia jų kaina ir kur būna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 09, 20:57)
o tu is kur as mielai zaliava priglausciau  blush2.gif

o pinti man patiko dabar numaciusi toki projektuka na tai nemazas darbelis jei neperdegsiu ir pabaigsiu gimusia ideja butinai pasirodysiu. Man patinka pinti daigtai . Tarkim pas mus namuose ivairus maiseliai kaupemi kitame dideliame maise  tai manau daug graziau juos sudeti i pinta krepseli su dangciu nei tas maisas  bigsmile.gif  . berots pas pmociute daug pripintu krepsu tai as stengsiuos neatsilikti bigsmile.gif  tik gaila laisvo laiko mazokai turiu  doh.gif bet kaip nors po truputi ir prisipinsiu kiek reikia nes kazkaip man ranka nekyla simtus isleisti  pintiem krepsam is vyteliu  (nors man jie begalo dailus ir grazus  wub.gif )o as ju noriu gana nemazai  bigsmile.gif

Nu Pukučiai ,įžeidei doh.gif Pažiūrėk fotkes 4u.gif
http://public.fotki....-grite/kelione/
Atsakyti
Karšti klijai nėra būtinybė wink.gif Puikiausiai tinka lipalas. Aš karštus klijus naudoju ten, kur nelimpa su lipalu mirksiukas.gif O karšti klijai- tai su tokiu pistoletu būna. Pradžioje kažkur buvau įmetus nuorodą... Nėr brangūs jie, bet dėl pažaidimo neverta pirkt schmoll.gif O namelį galit tiesiog aplikuot dėžutę vytelėmis (dėžutėj išpjaukit langus, duris įstatykit...)... Gražu bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2008 11 09, 21:33)
Sveikos  4u.gif
Labai nuostabūs darbeliai  thumbup.gif

Netyčia atradau šią temelę beieškodama įdėjų sūnaus namų užduočiai padaryti namelį... Kaip manot ar įmanoma šia technika tai padaryti? aneįsivaizduoju kaip reikėtų padaryti pavyzdžiui duris ar langus....  g.gif
Norėjau paklausti kas tai per karšti klijai, ar tik su jais klijuojama, ar galima ir su paprastais... Kokia jų kaina ir kur būna?  blush2.gif

Karštiems klijams yra toks pistoletas apie 10 lt.Aš pirkau ''Senukuose'' ,klijų lazdeles galima pirkt ir po vieną."Senukuose'' pakelis apie 5-6 lt.Kainos priklauso nuo dydžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 11 09, 20:45)
Karštiems klijams yra toks pistoletas apie 10 lt.Aš pirkau ''Senukuose'' ,klijų lazdeles galima pirkt ir po vieną."Senukuose'' pakelis apie 5-6 lt.Kainos priklauso nuo dydžio 4u.gif

Va va ir as noriu suzinot dar apie klijus karstus.Ydomu ar galima su jais prie audinio klijuot ir paskui skalbt?Tarkim koki kaspineli ar pan?O tos lazdeles pradetos kaip nors neuzdziuna,jei kuri laika nesinaudoji?Ir kodel jie vadinasi 'karsti'??Aciu kas atsakys 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As taip susizavejau jusu darbeliais,kad ir pati pabandziau.Nupyniau maza krepseli.Dabar zinau kas man nesigauna.Per stori susisuka man ir nebuna toki ilgi kaip pas jus.Todel pint sunkiau ir negraziai gaunas.Kai netingesiu kada idesiu foto.
Atsakyti
Dėl plovimo nežinau, bet ant audinio su jais klijuot galima. O vadinas karšti klijai, nes ta ladelė (klijai), įdėjus į pistoletą (jungiamas į elektrą jis) ištirpsta wink.gif Gal geresnės profės detaliau ką papasakos wink.gif Lazdelėm nieko neatsitinka jei jos ilgai stovi (na, manau jom galiojimas vis gi yra kažkoks irgi...)...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 09, 20:43)
Karšti klijai nėra būtinybė wink.gif Puikiausiai tinka lipalas. Aš karštus klijus naudoju ten, kur nelimpa su lipalu mirksiukas.gif  O karšti klijai- tai su tokiu pistoletu būna. Pradžioje kažkur buvau įmetus nuorodą... Nėr brangūs jie, bet dėl pažaidimo neverta pirkt schmoll.gif  O namelį galit tiesiog aplikuot dėžutę vytelėmis (dėžutėj išpjaukit langus, duris įstatykit...)... Gražu bus wink.gif

Ačiuks už info... 4u.gif Taip jaučiu ir padarysiu... O kaip siūlytumėt padaryti kampus namelio? ax.gif
Atsakyti
ka radau ce kur buvo nuoroda ydeta,kazkieno ir rusu forumo
user posted image
user posted image
Papildyta:
pukuciai jegiska tavo deze,as ir noriu tokios bet neprisiruosiu

korrne gali pakopijuot stai taip panasei namelio kampus
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 09 lapkričio 2008 - 21:53