nu gi labas vakaras merginos
kaip matau jus cia nenuobodziaujat ir derbeliais bnaujais rodotes oreciau ir as parodyti viena darbeli. Manau nieko naujo naparodysiu bet kazkaip norisi pasirodit kad pagaliau baigiau
Pukučiai kai pritrūksi žaliavos savo darbeliams kreipkis atvešiu daug, daug
Žiūriu čia taip užsikabliavai su tais pynimais .Aš pernai pabandžiau ir nepavyko tai ir mečiau tą reikalą Žiūriu dabar tų nuorodų visokių yra .Nu gražu čia viskas,žiūriu seilę varvinu kai pažiūriu jūsų darbelius darbštuolės Na o išnaujo pabandyt neprisiverčiu O kiek turiu žaliavos..............Galėčiau darbuotis ir darbuotis
Tad sėkmės jums visoms darbuose
Žiūriu čia taip užsikabliavai su tais pynimais .Aš pernai pabandžiau ir nepavyko tai ir mečiau tą reikalą Žiūriu dabar tų nuorodų visokių yra .Nu gražu čia viskas,žiūriu seilę varvinu kai pažiūriu jūsų darbelius darbštuolės Na o išnaujo pabandyt neprisiverčiu O kiek turiu žaliavos..............Galėčiau darbuotis ir darbuotis
QUOTE(grite @ 2008 11 09, 21:46)
Pukučiai kai pritrūksi žaliavos savo darbeliams kreipkis atvešiu daug, daug
o tu is kur as mielai zaliava priglausciau
o pinti man patiko dabar numaciusi toki projektuka na tai nemazas darbelis jei neperdegsiu ir pabaigsiu gimusia ideja butinai pasirodysiu. Man patinka pinti daigtai . Tarkim pas mus namuose ivairus maiseliai kaupemi kitame dideliame maise tai manau daug graziau juos sudeti i pinta krepseli su dangciu nei tas maisas . berots pas pmociute daug pripintu krepsu tai as stengsiuos neatsilikti tik gaila laisvo laiko mazokai turiu bet kaip nors po truputi ir prisipinsiu kiek reikia nes kazkaip man ranka nekyla simtus isleisti pintiem krepsam is vyteliu (nors man jie begalo dailus ir grazus )o as ju noriu gana nemazai
Sveikos
Labai nuostabūs darbeliai
Netyčia atradau šią temelę beieškodama įdėjų sūnaus namų užduočiai padaryti namelį... Kaip manot ar įmanoma šia technika tai padaryti? aneįsivaizduoju kaip reikėtų padaryti pavyzdžiui duris ar langus....
Norėjau paklausti kas tai per karšti klijai, ar tik su jais klijuojama, ar galima ir su paprastais... Kokia jų kaina ir kur būna?
Netyčia atradau šią temelę beieškodama įdėjų sūnaus namų užduočiai padaryti namelį... Kaip manot ar įmanoma šia technika tai padaryti? aneįsivaizduoju kaip reikėtų padaryti pavyzdžiui duris ar langus....
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 06, 09:42)
o tos is tiesiu, tai paprasciausios kartonines dezutes apklijuotos tais pintais siaudeliais, klijavau karstais klijais, o krastus apklijavau pintomis kasytemis
Norėjau paklausti kas tai per karšti klijai, ar tik su jais klijuojama, ar galima ir su paprastais... Kokia jų kaina ir kur būna?
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 09, 20:57)
o tu is kur as mielai zaliava priglausciau
o pinti man patiko dabar numaciusi toki projektuka na tai nemazas darbelis jei neperdegsiu ir pabaigsiu gimusia ideja butinai pasirodysiu. Man patinka pinti daigtai . Tarkim pas mus namuose ivairus maiseliai kaupemi kitame dideliame maise tai manau daug graziau juos sudeti i pinta krepseli su dangciu nei tas maisas . berots pas pmociute daug pripintu krepsu tai as stengsiuos neatsilikti tik gaila laisvo laiko mazokai turiu bet kaip nors po truputi ir prisipinsiu kiek reikia nes kazkaip man ranka nekyla simtus isleisti pintiem krepsam is vyteliu (nors man jie begalo dailus ir grazus )o as ju noriu gana nemazai
Nu Pukučiai ,įžeidei Pažiūrėk fotkes
http://public.fotki....-grite/kelione/
Karšti klijai nėra būtinybė Puikiausiai tinka lipalas. Aš karštus klijus naudoju ten, kur nelimpa su lipalu O karšti klijai- tai su tokiu pistoletu būna. Pradžioje kažkur buvau įmetus nuorodą... Nėr brangūs jie, bet dėl pažaidimo neverta pirkt O namelį galit tiesiog aplikuot dėžutę vytelėmis (dėžutėj išpjaukit langus, duris įstatykit...)... Gražu bus
QUOTE(korrne @ 2008 11 09, 21:33)
Sveikos
Karštiems klijams yra toks pistoletas apie 10 lt.Aš pirkau ''Senukuose'' ,klijų lazdeles galima pirkt ir po vieną."Senukuose'' pakelis apie 5-6 lt.Kainos priklauso nuo dydžio
QUOTE(grite @ 2008 11 09, 20:45)
Karštiems klijams yra toks pistoletas apie 10 lt.Aš pirkau ''Senukuose'' ,klijų lazdeles galima pirkt ir po vieną."Senukuose'' pakelis apie 5-6 lt.Kainos priklauso nuo dydžio
Va va ir as noriu suzinot dar apie klijus karstus.Ydomu ar galima su jais prie audinio klijuot ir paskui skalbt?Tarkim koki kaspineli ar pan?O tos lazdeles pradetos kaip nors neuzdziuna,jei kuri laika nesinaudoji?Ir kodel jie vadinasi 'karsti'??Aciu kas atsakys
As taip susizavejau jusu darbeliais,kad ir pati pabandziau.Nupyniau maza krepseli.Dabar zinau kas man nesigauna.Per stori susisuka man ir nebuna toki ilgi kaip pas jus.Todel pint sunkiau ir negraziai gaunas.Kai netingesiu kada idesiu foto.
Dėl plovimo nežinau, bet ant audinio su jais klijuot galima. O vadinas karšti klijai, nes ta ladelė (klijai), įdėjus į pistoletą (jungiamas į elektrą jis) ištirpsta Gal geresnės profės detaliau ką papasakos Lazdelėm nieko neatsitinka jei jos ilgai stovi (na, manau jom galiojimas vis gi yra kažkoks irgi...)...
QUOTE(laurechka @ 2008 11 09, 20:43)
Karšti klijai nėra būtinybė Puikiausiai tinka lipalas. Aš karštus klijus naudoju ten, kur nelimpa su lipalu O karšti klijai- tai su tokiu pistoletu būna. Pradžioje kažkur buvau įmetus nuorodą... Nėr brangūs jie, bet dėl pažaidimo neverta pirkt O namelį galit tiesiog aplikuot dėžutę vytelėmis (dėžutėj išpjaukit langus, duris įstatykit...)... Gražu bus
Ačiuks už info... Taip jaučiu ir padarysiu... O kaip siūlytumėt padaryti kampus namelio?