Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

[INGRIDŽIUKS,2008 11 08, 00:09]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išmokau įkelti nuotraukas
čia mano patys pirmieji darbeliai

Labukas. Galima įsivaizduoti, kas bus toliau, jeigu jau pirmieji darbeliai tokie thumbup.gif .
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 lapkričio 2008 - 11:08
Krepšys dar nedažytas ir nežinau kada nudažysiu, nes neturiu kuo. Siunčiu tokį, koks yra biggrin.gif Pyniau apie plastamasinę vonelę ir turiu pasakyti - pinasi bjaurokai, nes labai slysta. Dabar radau panašios formos metalinį indą. Bandysiu. mirksiukas.gif Beje, aš čia bandžiau kitokiu pynimo raštu pinti, tačiau nelabai matosi per tą margumą. Gal, sakau, kai nusidažys - išrykės. O gal tik šnipštas gavosi lotuliukas.gif . Bus matyt.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 lapkričio 2008 - 12:07
pmociute, labai kruopštus darbelis thumbup.gif

ax.gif mergaitės, gal kuri galit priminti, kuriam rusiškam forume daug rašoma apie pynimą iš laikraščių mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš čia pasiskaitinėju:
http://forum.hobbypo...wtopic.php?t=33
Atsakyti
pagarba bitutėms darbštuolytėms 4u.gif užkabliavo mane jūsų technika thumbup.gif
nežinau, ar kada rasiu laiko kažką konkretaus nusipinti, bet peržiūrėjus visą temą (ir į jūsų albumą nosį įkišus blush2.gif ) jau pabandžiau sukti tas popierines vyteles ir netgi nusižiūrėjau, ką norėčiau nusipinti. Dabar reikėtų tik laiko resursus kažkaip protingai paskirstyti, o va čia jau didžiausia problema doh.gif
matyt reikės gerokai limituoti SM praleidžiamą laiką lotuliukas.gif
sėkmės visoms puošiant savo buitį thumbup.gif
Atsakyti
labai ačiū už įvertinimus 4u.gif čia jau senokai esu pynusi tik dabar prisiruošiau įkelti nuotraukytes blush2.gif ,tiksliau tik dabar išmokau kaip įkelti jąs blush2.gif turiu ir daugiau darbelių. tik daugiau neina įkelti kompas stringa doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 08 lapkričio 2008 - 17:37
oi kie groziu pridaret thumbup.gif ,as tai aptyngau truputi,usiimineju kitais rankdarbeis
Atsakyti
[quote=INGRIDŽIUKS,2008 11 08, 18:36]
labai ačiū už įvertinimus 4u.gif čia jau senokai esu pynusi tik dabar prisiruošiau įkelti nuotraukytes blush2.gif ,tiksliau tik dabar išmokau kaip įkelti jąs blush2.gif turiu ir daugiau darbelių. tik daugiau neina įkelti kompas stringa doh.gif

Gražu : labai tinkama vaza rudeninių lapų puokštei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 lapkričio 2008 - 19:17
o ar galima "vyteles" pasidaryti tik is laikrasciu ar galima ir zurnalus panaudoti? rolleyes.gif
Atsakyti
jo galima,mes ce experimentuojam kaip tik mokam
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2008 11 09, 12:11)
o ar galima "vyteles" pasidaryti tik is laikrasciu ar galima ir zurnalus panaudoti? rolleyes.gif

iš žurnalų galima tik mažos vytelės gaunasi ir tik su dažais reikia dažyti ,o su beicu netiks nes ne taip gaunasi vamatosi ant vazos kur šviesesni tai iš žurnalo
user posted image

Čia vakar vakaro pradėtas darbelis bandau keturkampį daryti
user posted image
Atsakyti
[quote=INGRIDŽIUKS,2008 11 09, 13:33]
iš žurnalų galima tik mažos vytelės gaunasi ir tik su dažais reikia dažyti ,o su beicu netiks nes ne taip gaunasi vamatosi ant vazos kur šviesesni tai iš žurnalo

Čia vakar vakaro pradėtas darbelis bandau keturkampį daryti

Labai laukiam tavo naujo darbelio. O man visai gražu, kai nubeicavus lieka atspalviai. Įdomu, kaip atrodytų nubeicavus du kartus? Ar nė viena nebandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 09 lapkričio 2008 - 14:35