[INGRIDŽIUKS,2008 11 08, 00:09]
išmokau įkelti nuotraukas
čia mano patys pirmieji darbeliai
Labukas. Galima įsivaizduoti, kas bus toliau, jeigu jau pirmieji darbeliai tokie .
[/quote]
Krepšys dar nedažytas ir nežinau kada nudažysiu, nes neturiu kuo. Siunčiu tokį, koks yra Pyniau apie plastamasinę vonelę ir turiu pasakyti - pinasi bjaurokai, nes labai slysta. Dabar radau panašios formos metalinį indą. Bandysiu. Beje, aš čia bandžiau kitokiu pynimo raštu pinti, tačiau nelabai matosi per tą margumą. Gal, sakau, kai nusidažys - išrykės. O gal tik šnipštas gavosi . Bus matyt.
pmociute, labai kruopštus darbelis
mergaitės, gal kuri galit priminti, kuriam rusiškam forume daug rašoma apie pynimą iš laikraščių
mergaitės, gal kuri galit priminti, kuriam rusiškam forume daug rašoma apie pynimą iš laikraščių
Aš čia pasiskaitinėju:
http://forum.hobbypo...wtopic.php?t=33
http://forum.hobbypo...wtopic.php?t=33
pagarba bitutėms darbštuolytėms užkabliavo mane jūsų technika
nežinau, ar kada rasiu laiko kažką konkretaus nusipinti, bet peržiūrėjus visą temą (ir į jūsų albumą nosį įkišus ) jau pabandžiau sukti tas popierines vyteles ir netgi nusižiūrėjau, ką norėčiau nusipinti. Dabar reikėtų tik laiko resursus kažkaip protingai paskirstyti, o va čia jau didžiausia problema
matyt reikės gerokai limituoti SM praleidžiamą laiką
sėkmės visoms puošiant savo buitį
nežinau, ar kada rasiu laiko kažką konkretaus nusipinti, bet peržiūrėjus visą temą (ir į jūsų albumą nosį įkišus ) jau pabandžiau sukti tas popierines vyteles ir netgi nusižiūrėjau, ką norėčiau nusipinti. Dabar reikėtų tik laiko resursus kažkaip protingai paskirstyti, o va čia jau didžiausia problema
matyt reikės gerokai limituoti SM praleidžiamą laiką
sėkmės visoms puošiant savo buitį
oi kie groziu pridaret ,as tai aptyngau truputi,usiimineju kitais rankdarbeis
[quote=INGRIDŽIUKS,2008 11 08, 18:36]
labai ačiū už įvertinimus čia jau senokai esu pynusi tik dabar prisiruošiau įkelti nuotraukytes ,tiksliau tik dabar išmokau kaip įkelti jąs turiu ir daugiau darbelių. tik daugiau neina įkelti kompas stringa
Gražu : labai tinkama vaza rudeninių lapų puokštei
labai ačiū už įvertinimus čia jau senokai esu pynusi tik dabar prisiruošiau įkelti nuotraukytes ,tiksliau tik dabar išmokau kaip įkelti jąs turiu ir daugiau darbelių. tik daugiau neina įkelti kompas stringa
Gražu : labai tinkama vaza rudeninių lapų puokštei
jo galima,mes ce experimentuojam kaip tik mokam
QUOTE(Atėjūnė @ 2008 11 09, 12:11)
o ar galima "vyteles" pasidaryti tik is laikrasciu ar galima ir zurnalus panaudoti?
iš žurnalų galima tik mažos vytelės gaunasi ir tik su dažais reikia dažyti ,o su beicu netiks nes ne taip gaunasi vamatosi ant vazos kur šviesesni tai iš žurnalo
Čia vakar vakaro pradėtas darbelis bandau keturkampį daryti
[quote=INGRIDŽIUKS,2008 11 09, 13:33]
iš žurnalų galima tik mažos vytelės gaunasi ir tik su dažais reikia dažyti ,o su beicu netiks nes ne taip gaunasi vamatosi ant vazos kur šviesesni tai iš žurnalo
Labai laukiam tavo naujo darbelio. O man visai gražu, kai nubeicavus lieka atspalviai. Įdomu, kaip atrodytų nubeicavus du kartus? Ar nė viena nebandėt?
Labai laukiam tavo naujo darbelio. O man visai gražu, kai nubeicavus lieka atspalviai. Įdomu, kaip atrodytų nubeicavus du kartus? Ar nė viena nebandėt?