Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 06, 13:50)
linutuke,o dieve su dievuliukais,na ir bistri tu,tiek kasiuku, blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
saulegraza pasakysiu atvitai,tos spalvos tai thumbup.gif ,is dalies tai net nedazyciau
man tai gerai matosi saulegr.. foto

Dabar tai jau matosi o pirma buvo trigubai mazesne foto tai todel paprasiau didesnes dabar jau ir spalvos grazios matosi kas ten per laikrasciai idomu kad taip ryskiai isejo rolleyes.gif
Atsakyti
jo jo pukuciai,saulegraza staigei prisipazink 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
panasu kad is zurnalo?
Atsakyti
oho Linutukės kiek dėželių bigsmile.gif
GIRIU wub.gif thumbup.gif
Saulėgraža, gražus tas pirmas bandymas 4u.gif

aš savo dėžės niekaip neužbaigi, reiks būtinai savaitgalį užbaigt biggrin.gif
dabar pradėjau The Sims 2 žaist, tai kaip pamišusi prie kompo sėžiu,azartą pagavau biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
pagavot.. neturėjau namie laikraščių, tai radusi pašto dėžutėj Rimi reklamos bukletuką panaudojau, o vakar azarto pagauta visą LR su priedais susukau lotuliukas.gif gavosi 52 triubikės.... o ilgis 54-56cm kažkur, tai nestoros visai, turiu atsidėjus pora dėžių, kurias reik apipint, bet dar prie tokių didelių darbų baisoka... tongue.gif

P.S ačiū už pastebėjimą, tokio menko mano darbo.. 4u.gif 4u.gif nes visos jūs kur kas geresnius darbus padarę wub.gif
Atsakyti
Labai gražiai jūs čia visos dirbinėjat. O aš dar tik žaviuosi ir skaitau. atrodo, visą temą perskaišiau, bet kai ko iki galo "neįsikirtau" (lyg ir ne blondinė, šiap žirafa- ilgai "nedaeina" blink.gif ).
Pridarot vytelių ir pradedat pinti. kaip sujungiat tarpusavyje jas ( į ilgį)? Įkišat vieną į kitą? Klijais sutepat? Paskui kita- eilutes tarpusavyje irgi klijuojat, ar ne? Kažkaip man su tais klijais neaišku liko... blush2.gif
Atsakyti
taip teisingai supratai,kisam viena i kita(as dar galiuka imerkiu i klijus) ir pinam toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 11 07, 12:20)
Labai gražiai jūs čia visos dirbinėjat. O aš dar tik žaviuosi ir skaitau. atrodo, visą temą perskaišiau, bet kai ko iki galo "neįsikirtau" (lyg ir ne blondinė, šiap žirafa- ilgai "nedaeina" blink.gif ).
Pridarot vytelių ir pradedat pinti. kaip sujungiat tarpusavyje jas ( į ilgį)? Įkišat vieną į kitą? Klijais sutepat? Paskui kita- eilutes tarpusavyje irgi klijuojat, ar ne? Kažkaip man su tais klijais neaišku liko... blush2.gif

eilučių tarpusavy klijuot nereikia. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 07 lapkričio 2008 - 16:52
Ačiū. Tikrai užsimaniau pabandyti, tik nežinau, kas išeis... rolleyes.gif
Atsakyti
belekas svarbu pradzia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išmokau įkelti nuotraukas
čia mano patys pirmieji darbeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 07 lapkričio 2008 - 23:15
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 11 08, 00:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  išmokau įkelti nuotraukas
  čia mano patys  pirmieji  darbeliai

thumbup.gif šaunuolė, tikrai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 11 08, 01:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  išmokau įkelti nuotraukas
  čia mano patys  pirmieji  darbeliai

Nu saunu kaip pirmas darbelis sakyciau labai pavykes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As apipyniau viena "oriflame" deze (man jus forma patiko pati ta bigsmile.gif ) bet nespejau nudazyti, siandien uzbaigsiu imesiu foto mirksiukas.gif

Sekmes visom besidarbuojanciom 4u.gif
Atsakyti