Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 11 05, 23:05)
kaip gražu  wub.gif
pukučiai labai miela dėželė, kalėdinė tokia, o pmočiutės darbeliai su papuošimais iš sūrios tešlos kokie žaismingi  bigsmile.gif  thumbup.gif
ar supermamose yra rema apie darbelius iš sūrios tešlos?  g.gif

Berods apie tai yra kalbama temoje "Netradiciniai rankdarbiai" - ten rasi ir receptų ir pavyzdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 06, 11:07)
Berods apie tai yra kalbama temoje "Netradiciniai rankdarbiai" - ten rasi ir receptų ir pavyzdžių  mirksiukas.gif

Yra yra tikrai yra buvau aš į tą temeleę ilėkus tai kol išbridau doh.gif ten irgi saunių darbelių pamačiau
Atsakyti
sios savaites pasizaidimai, puse darbo jau padaryta, dabar tik nudazyti ir nulakuoti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 06, 11:12)
sios savaites pasizaidimai, puse darbo jau padaryta, dabar tik nudazyti ir nulakuoti ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ir kada tu suspejei tiek pripinti as vakar vakare prisesdama gal koki tik simta viteliu susisukau no cia ji per savaite kaip fabrike kiek prikepe krepsu nu dabar i turgu bigsmile.gif geras . Atsiprasau uz klausima gal jus nedirbat kad tiek sugebejot padaryti arba jau labai igududi ranka man dar mokintis ir mokintis doh.gif
Papildyta:
o tos dezutes kur tiesiai suklijuotos lazdeles tokiu pat principu padarytos viteles ar as klystu ir is ko darei karkasa nu prasom apsviesti jei nesunku bigsmile.gif
Papildyta:
ar tiesiog tinkamos formos deze apklijavai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 06, 09:38)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir kada tu suspejei tiek pripinti as vakar vakare prisesdama gal koki  tik simta viteliu susisukau no cia ji per savaite kaip fabrike kiek prikepe krepsu nu dabar i turgu  bigsmile.gif  geras . Atsiprasau uz klausima gal jus nedirbat kad tiek sugebejot padaryti arba jau labai igududi ranka man dar mokintis ir mokintis  doh.gif
Papildyta:
o tos dezutes kur tiesiai suklijuotos lazdeles tokiu pat principu padarytos viteles ar as klystu ir is ko darei karkasa nu prasom apsviesti jei nesunku  bigsmile.gif
turejau lengvinanciu aplinkybiu ax.gif , kaskada irmule forume pasiule prisuktu jau vyteliu, niekas neatsiliepe, tai as jas priglaudziau bigsmile.gif , tai sukti jau nereikejo, o siaip tai atspejai, as nedirbu, tai laiko randu,

o tos is tiesiu, tai paprasciausios kartonines dezutes apklijuotos tais pintais siaudeliais, klijavau karstais klijais, o krastus apklijavau pintomis kasytemis tongue.gif

cia nuotrauka is arciau pasiziureti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 lapkričio 2008 - 09:45
Nuostabuuu jau ir as noiu pabanadyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 06, 11:42)
turejau lengvinanciu aplinkybiu  ax.gif , kaskada irmule forume pasiule prisuktu jau vyteliu, niekas neatsiliepe, tai as jas priglaudziau bigsmile.gif , tai sukti jau nereikejo, o siaip tai atspejai, as nedirbu, tai laiko randu,

o tos is tiesiu, tai paprasciausios kartonines dezutes apklijuotos tais pintais siaudeliais, klijavau karstais klijais, o krastus apklijavau pintomis kasytemis  tongue.gif

cia nuotrauka is arciau pasiziureti

Nu dabar viskas aisku biggrin.gif
Jei as buciau vilniete tai patikek tikrai buciau priglaudus tas viteles ax.gif bet kadangi gyvenu Šiauliuose teks sukti pačiai thumbup.gif o dar dirbu tai nevisada išeina prisėsti rolleyes.gif
Ačiu už paaiškinimą atrodo buvo aišku bet sakau pasitikslinsiu del tų dėžučių
Papildyta:
Dar galiu pasigirti pagaliau išeina vytelės būtent tokios kokių norėjau nenuplatėja antras galas ir po puse vytelės vieną į kitą nebereikia sudėti. Ir siauros ir dailios žodžiu kaip ir visur reikia praktikos kai nupyniau kokį 100 ar 200 tada perkandau visas siptilybes ir thumbup.gif puikiai išeina
Va kaip aš save čia gražiai pagyriau blush2.gif .
O dabar tik suku suku suku ir kai jau prisisuksiu pulsiu pint biggrin.gif vat va pinimas man stringa turbūt irgi kai nupinsiu kokius 5 krepšus tada 6 gausi dailesni (nėra labai nedailus bet žinot norisi vis dailiau)
Papildyta:
Oi kai prisimenu kokios pirmos mano vytelės buvo kokių 6 mm skersmens doh.gif o dabar beveik dvigubai plonesnės bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif sveikos, pynikės, biggrin.gif aš ir vakar pamėginau, kadangi tai pirmas darbas, tai klaidų daug, o ir rezultatas ne tokskokio norėčiau, bet bent jau pačiupinėjau smile.gif dabar pajutau, kas ir kaip, reiks laikraščių ieškot ir sėst vyteles sukt. o čia mano pirmas pasibandymas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 06 lapkričio 2008 - 11:17
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 06, 12:59)
4u.gif  4u.gif  sveikos, pynikės,  biggrin.gif  aš ir vakar pamėginau, kadangi tai pirmas darbas, tai klaidų daug, o ir rezultatas ne tokskokio norėčiau, bet bent jau pačiupinėjau  smile.gif  dabar pajutau, kas ir kaip, reiks laikraščių ieškot ir sėst vyteles sukt. o čia mano pirmas pasibandymas:

Idek didesne foto nieko nematau lens.gif bet šeip iš pirmo žvilgsio visai nieko

! 
PUKUČIAI, prašome necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 lapkričio 2008 - 17:50
linutuke,o dieve su dievuliukais,na ir bistri tu,tiek kasiuku, blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
saulegraza pasakysiu atvitai,tos spalvos tai thumbup.gif ,is dalies tai net nedazyciau

man tai gerai matosi saulegr.. foto
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 06, 12:50)
linutuke,o dieve su dievuliukais,na ir bistri tu,tiek kasiuku, blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
saulegraza pasakysiu atvitai,tos spalvos tai thumbup.gif ,is dalies tai net nedazyciau
man tai gerai matosi saulegr.. foto

Ačiū už nuomonę, prisipažinsiu - tai aplamai mano pirmas darbas iš pynimo srities, niekad nebuvau to darius nei iš vyteliu ar pan. tai baisoka buvo net bandyt blush2.gif
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2008 11 06, 10:12]
Nu nieko sau pasižaidimai... bigsmile.gif Kaip gražiai atrodo, kai vienoj krūvoj tiek daug. Tu verta pagyrimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 11 06, 00:05)
kaip gražu  wub.gif
pukučiai labai miela dėželė, kalėdinė tokia, o pmočiutės darbeliai su papuošimais iš sūrios tešlos kokie žaismingi  bigsmile.gif  thumbup.gif
ar supermamose yra rema apie darbelius iš sūrios tešlos?  g.gif

Net nežinau ar dabar yra. Aš tai parašiau Google "Sūti tešla" ir sužinojau receptą.
Atsakyti