Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(pmociute @ 2008 11 05, 00:12)
Skaičiau SM ir radau, kad nematot vienos nuotraukos. Bandau siųsti dar kartą
Ar dabar matot?

Kaip grazu cia su beicu ji tepiai as neturejau tai nutepliojau dazais tai mano antra dezute nelabai gal gavosi dar praktikuoti reikia

user posted image

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 lapkričio 2008 - 20:25
pukuciai fantastika,o medzegele labai priderinta, thumbup.gif ,krasteliai medziageles super,labai kalediskas siltas krepselis newyear.gif ,o kaip tu medzegele ten itaisei?specialei siuvai,na pasidalink,pasidalink darbo eiga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 05 lapkričio 2008 - 12:13
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 05, 14:12)
pukuciai fantastika,o medzegele labai priderinta, thumbup.gif ,krasteliai medziageles super,labai kalediskas siltas krepselis newyear.gif ,o kaip tu medzegele ten itaisei?specialei siuvai,na pasidalink,pasidalink darbo eiga smile.gif
blush2.gif

Nu aciu labai blush2.gif
Kad labai jau nera ka pasakot . Zinok as ta maiseli pasiuvau per kokias 5 minutes. Tiesiog is akies apgaubiau audiniu krepsely paziurejau kad aptemtas butu nesimakaluotu kai uzsides (kad butu prigludes) pamatavau auksti (audinio krastelis buvau jau atlenktas taigi sutaupiau laiko ir nereikejo lenkti). Susiuvau krastelius masina ir apmeciau ("overloku") ir audinio net nederinau tiesiog toki turejau ir panaudojau bigsmile.gif ir jis visai ten tiko mirksiukas.gif
Cia brezinukas kaip atrode iskirpta medziaga
user posted image
Zodziu nieko sudetingo mirksiukas.gif

O cia senas mano darbelis bet jis man gyvai gerokai geriau atrodo nei foto reiks pamegint perfotografuot bigsmile.gif
user posted image

Nezinau ar supratai kaip aiskinau blush2.gif
Atsakyti
aga supratau bigsmile.gif ,buciau truputi kitaip darius,daugiau darbo pati sau susigalvojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 05, 16:26)
aga supratau bigsmile.gif ,buciau truputi kitaip darius,daugiau darbo pati sau susigalvojus blush2.gif

Tai smagu kad supratai nes as pati kei perskaiciau ka parasiau doh.gif tai juokas sueme. Matai as kaip man sove galvon taip ir padariau nieko negalvodama ir dar tai buvo 1 val. nakties vyras sako tu isprotejei kada gult nuejei o as taip uzsikepiau kad butinai turiu pabaikt tai per vakara ir padariau viska. Seip tas maiselis viduje neplanuotai gavosi nes ten turejo buti dezute kompaktams bet as nalabai moku graziai užbaikti vidu.Tai todel ta maiseli ir pasiuvau. Bet dabar kompaktams darysiu kitokia dezute kai padarysiu parodysiu mirksiukas.gif . Mintyse viskas kaip it aisku turetu but bet nezinia kaip gausis. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=pukučiai,2008 11 05, 09:25]Kaip grazu cia su beicu ji tepiai as neturejau tai nutepliojau dazais tai mano antra dezute nelabai gal gavosi dar praktikuoti reikia

Pukučiai, man patiko tavo krepšelis (nesimavau).Ir dažais nudažyta visai gerai atrodo. Aš dažiau beicu . Rusiškai - "Mорилка"
Papildyta:
Prisikepiau niekučių iš sūrios tešlos ir nutariau padabinti laikraštinius darbelius. Anūkės rėmelius- taip pat user posted imageuser posted imageuser posted image
Tik kažko nuotraukos tamsiai gavosi. Tačiau kokia specė - tokia ir kokybė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 05 lapkričio 2008 - 17:00
pmociute kaip visada nustebina wub.gif
Man patiko ta dėžutė, kur vytelės juostelėm (vertikaliom)... Kaip ten darėt?
Aš dabar pieštukines gaminu... Ale apleidau biškelį blush2.gif Reik pabaigt, nedaug beliko... Tai paskui pasimaivysiu ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 11 05, 18:11)
pmociute kaip visada nustebina wub.gif
Man patiko ta dėžutė, kur vytelės juostelėm (vertikaliom)... Kaip ten darėt?
Aš dabar pieštukines gaminu... Ale apleidau biškelį blush2.gif  Reik pabaigt, nedaug beliko... Tai paskui pasimaivysiu ir čia smile.gif

Labai elementoriškai: tas vyteles, apie kurias pyniau, atlenkiau į išorę ir priklijavau.
Atsakyti
aaa, gerai čia sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
nu kokia gudri pmociute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 05, 20:48)
nu kokia gudri pmociute thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 11 06, 00:52)
ačiū, ačiū mirksiukas.gif

kaip gražu wub.gif
pukučiai labai miela dėželė, kalėdinė tokia, o pmočiutės darbeliai su papuošimais iš sūrios tešlos kokie žaismingi bigsmile.gif thumbup.gif
ar supermamose yra rema apie darbelius iš sūrios tešlos? g.gif
Atsakyti