Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos infekcinė ligoninė

tik vakar grizom is klaipedos infekcines ligonines, vaikas turejo noro virusiuka. salygos pacios baisiausios. Palata triviete tipo, garantuoju, kad dviviete. Sugulde tris vaikus su skirtinagis virusais. Tai mes savo noro virusu pasidalinom ir su kitais vaikais. Maistas dietinis, visai suprantu, bet negali visiems tas pats buti, apsinuodijusiam vaikui pieniski produktai, salmonelioze turinciam skystas kiausinis. Higiena baisi, tualetas ir vonia neplauti visa savaite, isskyrus grindis, jokiu lovu krastu apvalymu ir t.t. Patalyne nekeiciama is viso, ranksluosciai taip pat. Paskutinem dienom pasidarem piktos, emem bartis su personalu, daktarais, kodel tip yra. visi guscioja peciais ir kaltina valstybe. Gal ir tiesa, bet yra daug kitu dalyku, del kuriu jie ir patys uzpakaliu nepajudina. Net noris verkt, kai vargsti vaika gydai kelias dienas, ryt jau pagerejus tikies namo gris, ir gauni dar tris dienas dovanu su noro virusu ir lasalinem visom. verysad.gif
Atsakyti
Na, as esu su vaiku gulejusi Klaipedos infekcinej ligonineje, bet praeita gruodi. Tik taip ir nenustate, kas per zarnyno virusas-noro ar roto. Is pradziu gulejome pora dienu reanimacijoje, o po to tris dienas ar daugiau paprastoje palatoje. Mums pasiseke, kad gyvenome palatoje vieni. Siaip tai nusiskundimu neturiu. Personalas, ypac reanimacijos, buvo puikus. Maistas vidutiniskas, bet buna ir blogiau kitur. Svara puse velnio. Ranksluoscius mes savo turejom, man paciai taip maloniau.
Atsakyti
aisku, kai vieni patys gulit, tai visai kitaip, gali pats kazkiek susitvarkyt, bet kai dar du virusiukai salia unsure.gif , ir dar turi saugot, kad tie vaikuciai nesiliestu vienas prie kito, gan sunku. O noro virusas sklinda ir oru, tai manau isvis sunku isvengt. O patalyne, ten tiek vemimo ir viduriavimo islikusiu rastu, kad net sveikos vietos nelike.
Atsakyti
As taip pat buvau pasiurpusi klaipedos infekcines ligonines (vaiku skyriaus) darbu, prieziura ir personalu.
Personalas ne itin malonus, tik savo taisykles diktuoja, kokios tvarkos laikytis, o pacientu visiskai nesiklauso. Vaikas privemes ant grindu - o sanitare ateina po geru poros valandu, kai viskas pridziuve, ir dar pradeda aiskinti, kad tokiems reikalams yra wc skirtas doh.gif . Buvo vienintele maloni slaugytoja ( tokia su kuprele), tai va jai didelis didelis aciu 4u.gif .
Maitinimas tragiskas. Lovos, patalyne taip pat, ant lovos krastu vemalu likuciai prilipe doh.gif .
Ten atsigulus dar daugiau ligu gali prisirinkti, nes nemaciau ne vieno personalo nario dezinfekuojant ranku blink.gif , o eina per palatas ir nesioja savo Roto, Noro ir dar N zino kiek virusu gun_bandana.gif .
Atsakyti
ta su kuprele sesute tikrai nebloga buvo, matesi kad ne vienodai viskas sviecia. mano vaikas nakti apsiveme, tai nubegus i posta kol prizadinau sesute, o ta atsibudus klausia kas yra, sakau vaikas apsiveme. tai klausia, nu ir ka. Apsalus nebezinojau ka bepasakyti.
Atsakyti
baisesnes ligonines neteko matyt.....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mums ir teko "laime" atsidurti sioje ligonineje. Tai daugiau sakiau nei patys perzengsim ligonines slenksti nei didziausiam priesui nerekomenduosim. Atsidurem ten su auksiniu stafilokoku ir dar viena bakterija zarnyne. Dukrytei buvo 7 men. Gulejom vienvietej palatoj. Tai viskas ka gero galeciau pasakyti, tai buvo ta pati jau mineta sesele su kuprele. Vienintele, kuri akimirksniu pataikydavo i veną, ir kuriai ne visvien kaip mes jautemes. Pragulejom beveik savaite ir jau paskui skubinomes is ten isvaziuot, nes pamatem kur atsidurem doh.gif Nors ir dare meginius, kuriems antibiotikams pasiduos bakterijos, bet vistiek leido ne tuos, gaila suzinojom per velai!!!!! Rezultate, kai po savaites, islekem namo, gydytojo zodziai buvo - viskas yra gerai (neziurint i tai kad viduriavimas ne sumazejo, o padidejo, ir ismatos isvis pasidare kazkokios nesuprantamos) dar pagersit gerasias bakterijas, ir pasveiksit, prirase dar gerti gelezies sirupuka doh.gif (gydytojas ir pinigeliu gavo..) Ta pati vakara kai gryzom namo, atsidurem Taurages greitojoj, nes dukryte dar ir vemt pradejo gryzus. Pamates visus israsus is klaipedos, ir padares visus tyrimus cia taurages ligoninej gyd.Margis buvo pakraupes. Sako bakteriju kiekis, su kokiu atsiduret Klaipedos infekcinej ligoninej, ir su kokiu kiekiu gryzot yra keliasdesimt kartu didesnis doh.gif Antibiotikai kuriuos jums leido isvis kone antikvaras, nes tokiu niekas nebeleidzia, o be to abi bakterijos joms atsparios doh.gif
Tiesiog truksta zodziu. Tai gavom dar savaitele vienus stipriausius antibiotikus. Jei is karto butumem atsidure gerose rankose, butu uzteke savaites kurso ir kur kas silpnesniu vaistu.



Atsakyti
Mes taip pat isvaziavome is jos su dideliais pilvo skausmais. Dukryte is skausmo raitesi... Kvietem skyriaus vedeja, klausem, ar mes tikrai isleidziami tokioj buklej?
Atsakymas mums buvo - taip turi but.
Net iki siandien dar pilva skauda, maziau, bet daznai.... Teks toliau , manau, tyrimus daryt.
Atsakyti
Teko ir mums malonumas sitoj ligoninej pagulet... prasidejo wiskas nuo 37,2 temp, kol galu gale pasieke 39.. i vaiku ligonine musu neprieme.. ale nebuwo reikalo guldyti.. o jau kita diena vaikas apsiweme, lupytes pradejo melynuot... su mirgalkem i infekcine isweze...gulejom wienvietej palatoj.. bet jau "grozis" jos.... lotuliukas.gif turbut nakvynes namai geriau sutwarkyti... vonia su wc beweik uz palata didesni, o ir siaip pati vonia beweik vidury patalpos pastatyta.. personalas.. bent jau man buwo tikrai normalus.. seseles tai iswis pasaka pasipuole.. waikuciui staigiai pradejo kilti temp. o to pasekoje pradejo melynuot lupytes ir beweik traukuliukai prasidejo.. tai abi budincios seseles atbego i palata ir buwo iki tol, kol vaikui praejo viskas... net puse zodzio nesake, kad vyras dvi naktis pasiliko miegoti.. o siaip.. labiausiai patiko tai, kad kateteri stato prie mamos.. jau patikekit, tikrai 1000 kartu geriau!! vaikas net newerke, tik baresi.. bet gydytoja musu tai nlb patiko.. Sakniene berots pavarde buwo.. tai tik iejus i palata praktiskai iskart is jos begdawo, jos vizitacija neuztrukdavo ilgiau kaip 5min..
Atsakyti
o viena pazistama net pasakojo, kad seniau, kai ji gulejo su roto virusu, tai reikalaudavo tiek gulet, kol prasirgsi visom imanomom infekcinem ligom, nes vistiek sugrisi paskui apsikretes. Mano palatoj gulejusi dar kita buvusi mamyte skambino po to kai isejom ir sake kad dar visa diena po musu netvarke lovos nes tikejosi kad mes dar su kitu virusu grisim, o kad pasirupint kad bent su vienodais virusais atsigultu vienoj palatoj tai niekam neidomu. norisi gun_bandana.gif!
Atsakyti
Papasakosiu ir as kaip mes toi ligoninei pagulejome. Tikrai net presui ne palinkeciau ten papulti. SIAUBAS!!!
Vaikas nakti labai pradejo vidurioti, dar visa diena bandziau visais budais jam padeti, bet kilo temperatura ir po vaistu nukrisdavo visai mazai ir trumpam, vaikas atsisake gerti, tada jau pradejau nervintis, nuo tu nervu sudauziau termomewtra givsidabrini doh.gif rankos drebejo. O diena pries tai musu tetukas isskrido 3 menesiams ir likome mes visai vieni, veninteliai senialiai Kaune ir psio o mes Klaipedoje. Iskv eciau greitaja, atvaziavome i ligonine vakare, sekmadienis buvo o ritoi vasario 16. Kol vaikui pastate kateteri, galvojau numirsiu, jis klikia baisiausiai, o ta nemoksa ne gali pataikiti... ne moku papasakoti ka isgivenau, norejau visus apsaukti ir sumusti. Neks neko ne tvarke, nei grindis vale nei ka, musu palatoje mergaite 2.8 metu gulejo su roto virusu, suneliui 1.8 metu. Tai mergaites mama kadangi ten jau ne pirma karta, tai sake per iseigines ir sventes, net maista prastesni atnesa. Kol mes gulejome patalines neks ne keite, tik siuksles tvarkingai isnesdavo, grindis tai per 3 min. isplaudavo. Del maisto man didelios problemos ne buvo, nes pati nuo nervu ne norejau valgiti. Ai dar tos vaikiskos lovos- siabelis, metalines kaip kariomeneje, o kita lova kur mamos turi megoti tokia auksta ir siaura doh.gif .. Beveik visos mamos kuriu mazi vaikuciai guldidavo vaikus kartu, nes kai stovi visa nakt lasaline, turi stebeti. Seseles keisdavosi ir kazkaip normaliu as ten ne maciau, aplamai kazkokios ar apsnudusios ar ikalusios, reikedavo priminti kad vaistu atnestu, bud. gyditojas ne zinau pavardes, toks kudas pagivenes atejo ir klause mamos(palatos kaimines) kiek lasalines statyti. Ar cia mamos turi zinoti ar gyditojai spreesti pagal bukle? g.gif Zodziu daug galima cia pasakoti, bet kai mus israse ne nustate kas buvo, tik parase kad ne rotas. O mes grizome namo ir... vaikas pradejo vemti, dar viduriavo. Po dienos susirgau as, jauciu uzsikreciau ligoninei roto virusu, taip bloga buvo kad senom ejau kad galeciau vaikui kazka valgit paduot. Aciu mano tevams kad atvaziavo, nes kitaip ne zinau kaip susitvarkiciau pati. wub.gif
Atsakyti
bet as kartais pagalvoju ar yra isvis baisesne ligonine dar kurnors. kaip koks uzmirstas kampelis. kai gulejom ten viena nakti baisiai nejo uzmigti, tai plepejoms su sesute( viena tokia is normalesniu buvo), tai pasakojo, kad lesos skirtos siai miesto ligoninei niekada nedaeina iki to infekcinio vaiku skyrelio, ir tikrai kaip uzmirstas kampelis. ogi toks prieziuros reikalaujantis skyrius, pilna ivairiausiu virusu ir infeksciju, tvarka cia reikalinga labiau uz ora. as tai greiciausiai tikrai paskirciau savo tuos 2% nuo pajamu, kuriuos paskyriau darzeliui, jei tik zinociau, kad jie tikrai ten nueis. nes jau lankemes antra karta ir tikrai gaila ziuret. mes jau antra karta mamytes pacios emem ta daktarams rankoms plauti skysti( dezinfekuojantis, kur koridoriuj buna, vistiek jie su jui nesiplove) ir valem visa palata, nes kitaip neimanoma. aisku virusai kai kurie plinta ir oru, bet nors siek maziau rizikos. tai va vienu zodziu verysad.gif .
Atsakyti