QUOTE(piene_66 @ 2010 04 19, 21:01)
Mum ir rekomendavo gydytoja...as jau is anksciau esu ji nusipirkus. Pirkau mergaitei, bet pries purskiant jai, pirmiausia pasipurskiau sau - ir tikrai tikrai labai nemalonu nosy
toks kaip grauzimas jauciasi...ir nepurskiau mergaitei. Dabar mum parekomendavo gydytoja, tai siandien vel isbandziau sau ir dar MB ipurskiau - abiem grauze
tikrai nepurksiu as jo vaikui
tuo labiau, kad ir mediku tokios dviprasmiskos nuomones...o jus pabandykit pacios pasipurkst jo, pries duodant vaikui. Gydytojos komentaras buvo toks, kad gal mano gleivine buvo jautri ir taip sureagavo, bet siandien abiem su MB buvo tas pats, taip, kad NE sitam purskalui, tuo labiau, kad siuloma ji naudot kaip koki juros vandenuka, geriau jau as pastaraji geresni su variu purksiu
ar koki Euphorbiuma.
Panašiai ir man buvo. Gydytoja rekomendavo, nupirkau, bet dukrytei jis labai nepatiko kažkodėl, pabandžiau sau, tai man irgi jis truputį graužė, nors vyrui nieko, kai pasakiau apie tai gydytojai, tai beveik likau durnės vietoj, kad taip būti negali, jis labai švelnus ir matyt mano gleivinė labai jau jautri. O dar čia priskaičiau tokių dviprasmiškų nuomonių, tai visai pasimečiau ar verta tą vaiką toliau erzinti