Įkraunama...
Įkraunama...

Immuwash

nagi neradau šio vaisto aptarimų tai nusprendžiau užvesti temą 4u.gif Pasidalinkim nuomonėmis 4u.gif
Mums šitas purškaliukas kol kas buvo pats geriausias, sloga per tris geras dienas išgaravo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 10 24, 10:35)
nagi neradau šio vaisto aptarimų tai nusprendžiau užvesti temą  4u.gif  Pasidalinkim nuomonėmis  4u.gif 
Mums šitas purškaliukas kol kas buvo pats geriausias, sloga per tris geras dienas išgaravo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveika, mes naudojam jau nuo pavasario , na aišku su pertraukom, bet jokių pokyčių nepastebėjau, o tikėjausi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lieputaite @ 2008 10 24, 10:35)
nagi neradau šio vaisto aptarimų tai nusprendžiau užvesti temą  4u.gif  Pasidalinkim nuomonėmis  4u.gif 
Mums šitas purškaliukas kol kas buvo pats geriausias, sloga per tris geras dienas išgaravo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir šiap šitas vaistas ne nuo slogos, ji reikia vartoti kai dar nėra slogos,jis stiprina vietini imuniteta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2008 10 27, 11:52)
Sveika, mes naudojam jau nuo pavasario , na aišku su pertraukom, bet jokių pokyčių nepastebėjau, o tikėjausi verysad.gif
Papildyta:
Ir šiap šitas vaistas ne nuo slogos, ji reikia vartoti kai dar nėra slogos,jis stiprina vietini imuniteta mirksiukas.gif

na mums jį paskyrė esant stipriai slogai, tai po trijų dienų slogos nekabai matėsi, nors mes dar papildomai sinupretą vartojom, tai gal abu kartu ir suveikė taip efektingai bigsmile.gif o šiaip esu ir sau slogos metu naudojus, tai man isipurškus kvėpuoti lengviau žymiai tapdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam nosies praplovimams ,nes visi tie jūros vandenys laabi stipriai purškia ,manasis neleidžia ,prašo to mažiuko .O kaip vaisto jokių gerų savybių nepastebėjau g.gif ,vandenėlis ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 10 24, 11:35)

Mums gydyja paskyrė šį vaistuką, bet sakė mažiausiai 2 mėn reikia naudoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 10 27, 12:24)
na mums  jį paskyrė esant stipriai slogai, tai po trijų dienų slogos nekabai matėsi, nors mes dar papildomai sinupretą vartojom, tai gal abu kartu ir suveikė taip efektingai  bigsmile.gif o šiaip esu ir sau slogos metu naudojus, tai man isipurškus kvėpuoti lengviau žymiai tapdavo  mirksiukas.gif

Tai matyt sinupretas greičiau padėjo, nes nums irgi greitai padeda. O Imunowash imunitetui stiprinti ir ji reik ilgai vartoti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes vartojam Immuwash-paskyre LOR, kadangi mano maziui BA, alerginis rinitas tai vartojam po 2 menesius, ypac rudeni, pavasari.
Tikrai geriau nuo jo.
Atsakyti
na žinokit jau kelintą kart vos tik kila įtarimas, kad gali prasidėti slogos supurškių kokių porą kart per dieną apie gerą savaitę ir rimtesnės slogos išvengiam, kai mūsų bet kokia slogytė baigdavosi antibijotikais tai mums čia didelis pasiekimas thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, jeigu pacioj pradzioj pagauti, galima apsisukti su Immuwash. Geri lasiukai. Veliau, jei jau sloga isitvirtina, naudojam praplovimui.
Atsakyti
Mano maziuka pastoviai kankina uzgulta nosite doh.gif , tai va dabar pabandem IMUNOWASH ir po 3 dienu vartojimo, labai jie mums padejo, dabar vartosim reguliariai thumbup.gif
Atsakyti
Gydytoja ir mums rekomendavo šitą purškaliuką. Tai šiandien nupirkau, pažiūrėsiu kas čia gausis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 05 25, 17:37)
Gydytoja ir mums rekomendavo šitą purškaliuką. Tai šiandien nupirkau, pažiūrėsiu kas čia gausis.  g.gif

parasykit ar vertas demesio nes mums ir gyd.rekomendavo,bet mes geriam imunotrofina o cia ir kazkas tipo panasios sudeties su betagliukanais,tai nezinau ar verta nes nuo to sirpuko tai jokio efekto,sloga pastoviai verysad.gif ,tai ir galvoju gal cia i nosi tai gal ir padet turetu g.gif
Atsakyti