QUOTE(Šypsena @ 2004 12 13, 08:08)
Tai va, vel mane apgavo senas nukrioses senis, kuris manosi sunu zinovu
As jam ir taip sakiau, kad pavalgo, tada i lauka. O ji man neeeee. Mat suo parejes turi gauti paskatinima.
Visgi dazniau reikia vadovautis sveiku protu, o ne seniu kuris augina dvarnius, patirtimi
As jam ir taip sakiau, kad pavalgo, tada i lauka. O ji man neeeee. Mat suo parejes turi gauti paskatinima.
Visgi dazniau reikia vadovautis sveiku protu, o ne seniu kuris augina dvarnius, patirtimi
Skatinti uz padaryma lauke reikia NEDELSIANT, o ne tada, kai griztat namo. Tuomet suo jau buna pamirses, kad kazka gero padare ir nesusieja "reikalu atlikimo" ir paskatinimo. Jei nori, kad skatinimas veiktu efektyviai, tai turi buti sekundziu reikalas zodziu, eidama i lauka prisikrauni kisenes skanestu ir pirmyn. Pritupe sunyte lauke, is karto gauna skanesta. Padare dar ka nors tavo nuomone teigiamo - dar skanesta. Taip issivysto salyginis refleksas
O kitas momentas - as isivaizduoju taip, nauja maisto porcija is skrandzio "isstumia" anksciau gauta maista ir todel kyla noras eiti "i tualeta". Cia gal primityvus palyginimas, bet man rodos panasiai buna