Įkraunama...
Įkraunama...

Apie šuniukų pratinimą eiti į lauką

QUOTE(smala @ 2010 08 03, 15:20)
Pas mus iseina 5 kartai

O kiek kartų valgyt gauna?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 08 03, 15:56)
O kiek kartų valgyt gauna?

Matot,mes dirbantys,vaikai siuo metu atostogauja.Ryte yra pamaitinamas(apie 8.15),plius paliekama maisto dienai.Grizus maitinamas 18.45(labai nedaug),paskui 22 val,jau grizus po vakarinio pabegiojimo.Zinau,kad nelabai gerai darom,bet kitaip neiseina.Jis dazniausiai nesuvalgo per diena,kas jam palikta,suvalgo,tik kai griztam po darbu.Bet uztat didelio reikalo jau stengiasi nedaryti namie,laukia,kol griztam ir einam i lauka( o vedamas i lauka dar tiktai pusantros savaites)
O i lauka vedamas irgi 4 kartus,6 ryto,8 ryto,tada 18.30 ir nuo 20.30 iki22 val.
Gal koki patarima duosit,ka blogai darom parasykit blush2.gif
Jis musu pirmasis augintinis.Kartais galvoju,kad vaikus mazus lengviau yra auginti nei suniukus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(smala @ 2010 08 04, 11:10)
Gal koki patarima duosit, ka blogai darom parasykit

Kad daugmaž viską gerai darot smile.gif Aš tik gal nepalikinėčiau maisto ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 08 04, 13:59)
Kad daugmaž viską gerai darot smile.gif Aš tik gal nepalikinėčiau maisto ax.gif

Bet jam dar tik 3 menesiai.Tokius reikia maitinti 4 kartus.Ar jau galim ir maziau g.gif .Matot,kaip pas mus yra-suniukui idedam valgyt, o jis dazniausiai ateina,suvalgo kelis gabaliukus ir nueina,tada po kokiu 10 min(cia mazdaug) vel taip.Labai retai pasitaiko taip,kad jis is karto gerai pavalgytu.Nors as jau karts nuo karto pagalvoju,kad reikia atimti inda su maistu ir duoti tik su sekanciu maitinimu,kad zinotu-nepavalgei- gausi tik vakare.Juk nieko jam neatsitiks,kai pabus siek tiek alkanas tongue.gif
Ar gerai daryciau?Tada ir didelio reikalo eitu maziau kartu bigsmile.gif
Sorry uz ne i tema parasyta zinute 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Jau savaitę mokinu šuniuką daryti viską lauke, o jis niekaip nesuvokia ko aš iš jo noriu... Ar mano šuo kvailas, ar jam reikia daugiau laiko? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratė59 @ 2010 08 26, 17:12)
doh.gif Jau savaitę mokinu šuniuką daryti viską lauke, o jis niekaip nesuvokia ko aš iš jo noriu... Ar mano šuo kvailas, ar jam reikia daugiau laiko? sad.gif

tikrai jūsų šuo nekvailas tongue.gif ,tik dar mažas,juk ir vaikas per savaitę neišmoksta daryt ant puodo ( aišku gaila).turėkit kantrybės, o padariusį šunį labai girkite, duokit skanumynų. ir vis stenkitės vesti į tas vietas, kur jau buvo padaręs balučių. sėkmės rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū kad nuraminai, nes jau maniau, kad turiu tikrai kvailą šuniuką blush2.gif
Atsakyti
Labas, nusipirkom suni belgu aviganis malinua, 3men, turim jau apie tris dienas , bandziau siandien isvest i lauka tai reikia tyst uz pavadzio kaip koki akmeni, kol istempiau is namu apsimyzo desimt kartu gal ;D poto lauke tampesi bande issilaisvint nuo pavadzio tai reikejo irgi tampyt poto kazkaip pasisokinedamas ant manes ejo ir sokinejo ant pavadzio ir ant manes, aplink nama apvedziau poto vel problema ieit pro duris ant laiptu tyst reikejo vel,lauke nieko nepadare...Gryzo namo prisisiojo prikakojo ir pasislepe iskart, kaip jaustis?;D tai kaip man ji pripratint dabar?ko jis bijo to lauko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kr1sta: 20 spalio 2010 - 07:38
QUOTE(Kr1sta @ 2010 10 20, 08:35)
Labas, nusipirkom suni belgu aviganis malinua, 3men, turim jau apie tris dienas , bandziau siandien isvest i lauka tai reikia tyst uz pavadzio kaip koki akmeni, kol istempiau is namu apsimyzo desimt kartu gal ;D poto lauke tampesi bande issilaisvint nuo pavadzio tai reikejo irgi tampyt poto kazkaip pasisokinedamas ant manes ejo ir sokinejo ant pavadzio ir ant manes, aplink nama apvedziau poto vel problema ieit pro duris ant laiptu tyst reikejo vel,lauke nieko nepadare...Gryzo namo prisisiojo prikakojo ir pasislepe iskart, kaip jaustis?;D tai kaip man ji pripratint dabar?ko jis bijo to lauko?

Nu tai jei tampot kaip akmenį, tai ir aš bijočiau. Nauja vieta šuniukui, nauja aplinka, tai normalu, kad bijo. Pamėginkit kąsniukais viliot, gražiai šnekit, nuolat girti, o ne tempt kaip veršį.
Atsakyti
Dieve ka jūs darot doh.gif šuniukui trys mėnesiai, o jūs jį per prievartą tampot doh.gif doh.gif jam juk viskas baisu ir viską daryt reikia gražiai, skatinant, o ne valkiot įsirėžusį.
Dirbant su juo gražiai ir pastoviai su kiekviena diena nueisit vis toliau.
O šiaip, nežinau, ar čia ta vieta, kurioje reikia vartoti tokius žodžius kaip ,,apsimyzo,,.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 spalio 2010 - 08:04
niekas jo netampo, labai graziai elgiames glostom giriam, seip lauke nieko nedaro tik laksto aplink mane bet pati problema isvest is namu, tik pamato pavadi ir slepiasi iskarto, tenka isnest i lauka rankom beveik o poto stovi kaip ibest biski tymptelni tada pradeda begiot aplink, as tai manau kad kaip tik noretu i lauka gyvnunas o cia bijo, tik parvedu namo ir apsisisioja...
Atsakyti
dar jum daug kantrybes ir laiko reikia sakyciau smile.gif kiti suniukai pamazu ilga laika vaiksto i lauka ir pazindinasi su aplinka, ne visada dar tuos reikalus isvedus ir padaro,tiesiog pratinkit, vedziokit i tas pacias vietas, kuo dazniau jei leidzia galimybes....
Atsakyti