QUOTE(Rose Prick @ 2009 08 03, 10:39)
aš čia gal en kiek dėl tualeto reikalų, bet maniškis naktį praleidžia narve ir tikrai be vandens, nes indelis virtuvėje stovi. Nei karto narve nepridirbo nors namuose dar kartais pasitaiko
Jau 11 metų kaip šunys mano namuose laksto ir nei viena nei kita nenukentėjo nuo to kad naktim negauna vandens
kaip ir maisto
labai karštom dienom bliuduką su vandeniu atnešdavau kartais į kambarį, bet nei karto nelakė
QUOTE(gidy @ 2009 08 11, 22:46)
bet kai spresti rytine problema
nes nenoriu kad ir uzaugus taip darytu is ipratimo
kad ja vedam du kartus ryte
Mažam šuniuki visada dažniau reikia eit į lauką, vėliau visi įpranta prie mažesnio pasivaikščiojimų skaičiaus
Bet man yra įprasta, kad aš atsikėlus kartais net nesiprausus
lekiu su šunim į lauką
aišku kol maniškė maža buvo, tai visada namuose palučių buvo, bet aš jų plotą vis mažinau ir visiškai vieną dieną pašalinau
O kai išeidavom į lauką aš visada laukdavau kol padarys abu reikaliukus, netgi sakydavau jai kad daryk kaku
ir kurį laiką pavaikščiodavau nedideliam pievos gabaliuke kol padarydavo (nes jei žaidi tai užsimiršta ir nepadaro), o po to aišku pažaisdavom. Ir taip iki šiol yra, išeinam į lauką, nueinam į tam tikrą pievą ir sakau kad darytų
aišku iškart nepadaro, bet kelias minutes ten pabuvus 95 proc reikaliukus padaro
O jau po to einam ir pavaikščiot ir pažaidžiam
O maistą šuniui visada duodu po pasivaikščiojimo, bet jei lauke labai dūko, tai kartais net po valandos maistą paduodu, kaip čia kažkas minėjo, dėl skrandžio