Įkraunama...
Įkraunama...

Apie šuniukų pratinimą eiti į lauką

QUOTE(zay @ 2009 06 03, 09:53)
Taigi-nepasikliaukit valikliais-šuo jų kvapo nejaučia.

Na nezinau as nesutikciau. Reikia pirkti specializuota kiti valikliai nieko verti. Siaip mano katinas buvo isitaises ant zalios sofos daryt. Ko as nevargau. Uztiesala veziau i skalbykla skalbt. Bet va pradejus valyt su spec. priemones susiprato.

Tas pats su suniu. Net laidoj maciau, na per TV 1 rode/o apie sunu iprocius. Ten trenere butent pirmiausia pataria isvalyt namus spec. priemonem. Tai vadinas padeda.

Dabar turiu 3 men. suniuka. Vakar ir siandien pora baluciu nesuziurejau, bet jauciu ir tai mano kalte. Dar lietus lauke. Tai iseit i lauka per lietu vos ne bausme atsiranda suniukui. doh.gif Kazkoks stresas doh.gif
Atsakyti
nu aš tik dirbu su paieškos su šunimis kur ką šuo uodžia ką ne žinojimas būtinas, tai gal jūs žinote daugiau, būtų įdomu, jei pasidalintumėt šaltiniais kurie nustatė tą pojūtį sintetiniams kvapams, nes mums niekaip nepavyksta šunų išmokinti surasti sintetinius narkotikus.....
Atsakyti
kastruoti del atpratinimo sisioti tikrai nereikia
per zioauru ir nera reikalo, ir siaip ne i sveikata tokie dalykai
Atsakyti
Sveikata yra ginčytinas reiklas, jau buvo apie tai diskutuota, kastracija dažnai padeda, ir ypač esant elgesį pageriną, bet ženklinimosi nepašalina. Ir čia nieko žiauraus, daug žiauriau yra patiną kartą ar du per gyvenimą sukergti, va čia žiauru.
Atsakyti
Norėjau paklausti,o šuniukas gali balkone atlikti savo reikalus,kad ne ant laikraščių,ne kambaryje?
Kai mūsų buvo mažas,tėtis eidamas rūkyti vesdavosi ir Pupį,o šis ten nusikakodavo,namuose nieko nedarydavo,viską lauke,bet jeigu labai norėdavo,nespėdavom išvesti,atlikdavo kakų balkone.
Atsakyti
nu jei jums tai tinka, tai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 06 04, 12:19)
nu jei jums tai tinka, tai galima  smile.gif

Aišku smile.gif.
Mūsiškiui jau greit 2 metai,viską atlikinėja lauke nuo 5-6 mėnesiukų. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 06 04, 11:09)
Norėjau paklausti,o šuniukas gali balkone atlikti savo reikalus,kad ne ant laikraščių,ne kambaryje?
Kai mūsų buvo mažas,tėtis eidamas rūkyti vesdavosi ir Pupį,o šis ten nusikakodavo,namuose nieko nedarydavo,viską lauke,bet jeigu labai norėdavo,nespėdavom išvesti,atlikdavo kakų balkone.

na kaip, didelio reikalo tai kaip ir nieko baisaus, bet as kai maza dar buvau, turejom kalyte, ir jai visai nebuvo reikalingas kampas, kad pasisiotu, tai ji kai ' pavarydavo, tai viena karta kaimynai is apacios atejo ir pasake, kad ji jiems i kopustus prisisiojo... kibire uzsirauge buvo, va smile.gif
dabar juokinga, bet tada, o ypac jiems, juokinga nebuvo smile.gif
Atsakyti
4u.gif o kas galetu patarti man, turiu metu laiko dvi pudelytes. viena, jei isvedama 4 kartus per diena baluciu nepalieka, o kita pasisioja visada ant laikrastuko.pabandziau laikrasti nuimti, tai pridirbo ant dekio.ir apskritai ta nekantrioji vis retkarciais ir ant musu patalynes lovoje prislapina.tai gi mano klausimas, kaip atpratinti sisioti namie.o gal pusle suniuko silpnesne? nes kita kalyte niekada ant lovos nera padariusi.o gal cia viena zenklinasi teritorija nuo kitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2009 06 06, 12:57)
4u.gif o kas galetu patarti man, turiu metu laiko  dvi pudelytes. viena, jei isvedama 4 kartus per diena baluciu nepalieka, o kita pasisioja visada ant laikrastuko.pabandziau laikrasti nuimti, tai pridirbo ant dekio.ir apskritai ta nekantrioji vis retkarciais ir ant musu patalynes lovoje prislapina.tai gi mano klausimas, kaip  atpratinti sisioti namie.o gal pusle suniuko silpnesne? nes kita kalyte niekada ant lovos nera padariusi.o gal cia viena zenklinasi teritorija nuo kitos g.gif

o tai kam nuėmei laikraštį? jei jau buvo įpratusi, tai lai daro, matyt jai daugiau kartų reikia ir nieko čia nepadarysi...
Atsakyti
gali ir charakteri rodyti, gal nepatinka jai kas nors smile.gif moterys yra moterys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(didyle @ 2009 06 06, 22:51)
gali ir charakteri rodyti, gal nepatinka jai kas nors smile.gif moterys yra moterys smile.gif

Kažkaip neteko sutikti moterų, kurios rodytų charakterį sysiodamos ant lovos... O jums?

liepa27, manau, verta apriboti priėjimą prie lovos, vedžioti pagal galimybes dažniau, labai girti, kai padaro lauke (na, standartinės procedūros). Galbūt verta padaryti šlapimo tyrimą. Nors man labiau panašu į žymėjimąsi. Ar kartais neartėja ruja?
Lyg ir prisimenu, kad tarp jų stipri konkurencija? Jei taip, tai žymėjimasis su tuo irgi gali būti susijęs. Gal reikia vieną iš jų šiek tiek kilstelėti hierarchijos laipteliais aukštyn, kitą, priešingai, nuleisti šiek tiek žemiau, kad tokia padėtis nusistovėtų ir jos liautųsi konkuruoti.
Atsakyti