Kasiopeja, bet narvas nerealiai brangus O be to nedera prie interjero Aš kai vyrui pasakiau apie narvą, tai jis pasakė, kad mūsiškiui ir vonia bus gerai.
QUOTE (IddI @ 2004 10 08, 06:15) |
Kasiopeja, bet narvas nerealiai brangus O be to nedera prie interjero Aš kai vyrui pasakiau apie narvą, tai jis pasakė, kad mūsiškiui ir vonia bus gerai. |
Gerai, kai vonia su langu. O jei be?
o del brangumo, tai dar reikia paskaiciuoti, kas brangiau - narvas ar remontas
pas mus suo labradoras -atrodo protingas turetu buti, tik kad jo protas neauga taip greit kaip kunas, tai ir pridaro visko. Netikiu, kad is blogos valios, bet vietiek gaila
Vonia tai be lango, tai tikrai nekankinsiu, nes pati vonia brangiai kainavo, jau tegu geraiu kokia stalo koja apgriauzia As tikiuosi, kad isaugs, o po to ir remonta pasidarysim. O ziurint i ateiti, gal vaikeli suplanuosim, tai tada remonta pasidarysim dar veliau
Vonia tai be lango, tai tikrai nekankinsiu, nes pati vonia brangiai kainavo, jau tegu geraiu kokia stalo koja apgriauzia As tikiuosi, kad isaugs, o po to ir remonta pasidarysim. O ziurint i ateiti, gal vaikeli suplanuosim, tai tada remonta pasidarysim dar veliau
Muse, o Tu kartais ne iš Vilniaus? Gal sutapimas, bet mūsų kieme kaip tik vedžioja labradorą 3,5mėn., ir buto išplanavimas lyg sutampa
Gal kaimynė?
Gal kaimynė?
QUOTE (IddI @ 2004 10 08, 07:08) |
Muse, o Tu kartais ne iš Vilniaus? Gal sutapimas, bet mūsų kieme kaip tik vedžioja labradorą 3,5mėn., ir buto išplanavimas lyg sutampa Gal kaimynė? |
Na, koridorius su virtuve ir kambariu dabar daug pas ka sujungti... o ir Vilnius didelis
Bet, kad daug labradoru 3,5 men tai nemanau
Be to kiek zinau jis trumpaplaukis, o tai jau reta (bent jau man taip sake). Bet tikriausiai sutapimas, nes butumei mane pazinusi is foto, nes dabar mano suns jis geriausias draugelis
Be to kiek zinau jis trumpaplaukis, o tai jau reta (bent jau man taip sake). Bet tikriausiai sutapimas, nes butumei mane pazinusi is foto, nes dabar mano suns jis geriausias draugelis
Jie pirko šunytį Kaune pas veisėjus, sakė kad ir anglų buldogų turi.
Tai tada pažįstu brolį Labai mielas
Šiaip apie labradorus daug nežinau, bet tas šunytis jau keletą komandų moka. Maniškis atsisėdo pagal komandą gal būdamas tik kokių 6 mėn., o šis jau sėdi. Tik juokingai dar atrodo, toks visas nepraporcingas Bėga, užkliūna, krenta
Bet labai jau gražutis
Tai tada pažįstu brolį Labai mielas
Šiaip apie labradorus daug nežinau, bet tas šunytis jau keletą komandų moka. Maniškis atsisėdo pagal komandą gal būdamas tik kokių 6 mėn., o šis jau sėdi. Tik juokingai dar atrodo, toks visas nepraporcingas Bėga, užkliūna, krenta
Bet labai jau gražutis
QUOTE (IddI @ 2004 10 08, 08:31) |
Bet, kad daug labradoru 3,5 men tai nemanau Be to kiek zinau jis trumpaplaukis, o tai jau reta (bent jau man taip sake). |
Iddi, as tikrai nieko pries, kad jus butumet kaimynes
Tik noriu tave pataisyti, kad labradoro retriveriai ir auksaspalviai retriveriai yra vienos populiariausiu veisliu siuo metu, todel ju tikrai yra per akis, ypac visam mieste. Vien oficialiu veislynu yra ne viena desimtis, o kur dar pavienes vados
Ir dar, trumpaplaukiai yra visi labradorai, skiriasi tik ju spalvos: gelsva, sokoladine ir juoda. O tie, kurie yra geltoni ir ilgesnio plauko, yra auksaspalviai retriveriai
As biskiuka prisijungsiu su klausimu , o kiek kainoja labradoras arba auksiaspalvis retriveris su dokumentais? Gal zinot?
kasiopeja, tikrai nelabai juos skiriu, nes dar nera teke artimai susidurti susia veisle. O Vilnius didelis kaimas