Įkraunama...
Įkraunama...

Apie šuniukų pratinimą eiti į lauką

šiaip tai aš vėl būsiu pikta ir negera forumietė, bet... nu kiek galima atidarinėti vis naujų tema ta pačia tema? blink.gif juk yra tema mažo šuniuko priežiūra, tai tokiais klausimais reikia ten ir rašyti rolleyes.gif o tai per tokius forumiečius visas senas temas, kurios tikrai yra geros ir gal kam praverstų pasiskaitymui trina dėl vietos stokos...
Atsakyti
Man tai laikrasciai irgi nepadejo, tai pirkau dezute su kraiku, bet jis prisirydavo jo, poto spec pampersa sunim(ten turi ant jo daryti ir susigeria) tai dabar miega ant jo. dar dabar darobreikalus visur kur papuola, kilimo net atsisakiau
Atsakyti
O aš turiu rimtesnį klausimą.
Kaip įpratinti forumo dalyvius nekurti kiekvienam sysiojančiam šuniui atskiros temos, o pasinaudoti paieška ar bent jau peržvelgti kelis puslapius ankstesnių temų?
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2006 08 07, 13:59)
sveikutes. pirma kart gyvenime isigijau 2 men kalyte ,bet ji visur sisioja.gal turit patarimu kaip ja ipratint  g.gif  .veisles nerasau nes jokio skirtumo [visi gyvuleliai tai daro].bandziau kambari laikrasciais klot nesamone kazkokia -ji vis tiek tarpeli randa ir sisioja. labai aciu  uz tikiuosi vertingus patarimus

Tai klok be tarpelių - negailėk tų laikraščių g.gif Pas mane 7 šuniukai yra ir jokių problemų wink.gif

QUOTE(Daiva D. @ 2006 10 07, 18:16)
O aš turiu rimtesnį klausimą.
Kaip įpratinti forumo dalyvius nekurti kiekvienam sysiojančiam šuniui atskiros temos, o pasinaudoti paieška ar bent jau peržvelgti kelis puslapius ankstesnių temų?

Utopija čia...
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2006 10 07, 19:38)
Pas mane 7 šuniukai yra ir jokių problemų wink.gif

Nieko sau - ir net nesukūrei kiekvienam iš jų atskiros sysiojimo temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dramblyte @ 2006 10 06, 18:13)
o kada reikia nuo kirminu vaistuku duot?

Savaitę prieš bet kurį skiepą.
Jei jūsiškiam dabar 5 savaitės, galite jau duoti, o po savaitės paskiepyti pirmuoju skiepu. Nors kai kurie vetai pataria pirmą kartą skiepyti sulaukus 2 mėnesių.

nežinau, kas čia darosi, vakar giminės paskambino - sako mes vokietuką turim. Jau dvi savaitės pas mus, o dabar jam 6 savaitės.
Tai išvis 4 savaičių, iš kažkokio "policijos veislyno" atidavė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 09 spalio 2006 - 06:59
QUOTE(Muse @ 2004 10 07, 17:10)
Musu suniukui 3.5 men tai irgi turime ta problema - as manau, pati didziausia musu beda yra ta, kad mes dirbame, tai jis buna vienas (vyras grizta per pietus, o as vakare siek tiek anskciau), tai jis turbut neiskencia tiek.

Siaip tai jau supranta kad reikia daryti lauke, savaitgali beveik nepasitaiko, kad kambaryje pridirbtu (nes galime dazniau isvesti), o suprasti pradejo tik tada, kai duodavome po padarymo lauke granule maisto.

Tiesa, pradejau pastebeti, kad karatais jau ir apsimetineje, tipo, pasisiavau, tai duok man dabar -tai kol kas dar atidziai stebime kada ir ka daro smile.gif

Beje, kiek kalbejau su visais sutiktais, tai mazdaug visi sake, kad iki 6 men galime buti ramus - neismokysime, nes jie tiek neiskencia.

As tai turiu didesne problema -nors turi milijona zaislu, su jais nezaidzia, o baigia per dienas buta nusiaubti. O butas tai buvo naujas pries nusiperkant suni wink.gif

kas liečia siaubimą namų, tai mūsiškis nesiaubia, tik pora razečių patvarkė, kad net tinko gabalai aplink išbyrėjo. Na bet džiaugiamės kad nenusitrenkė
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2005 01 04, 10:50)
Tau jums jau virs triju menesiu ir savo "trecio menesio" skiepa juk jau gavot smile.gif
Kiek as pamenu, pirmas skiepas buna 1 menesio su kapeikom, antras skiepas - 2 menesiu, o trecias - 3 menesiu amziaus suniukams... Koks yra pirmo menesio skiepas - nepamenu. Antra menesi skiepijama vakcina DHPPi/L, o trecia - DHPPi/LR.

Patikslinu (nes pati suabejojau tuo, ka parasiau ir teko ieskoti protingesniu saltiniu). Rekomenduojama vakcinavimo schema:
1 skiepas - 6-8 savaite
2 skiepas - 10-12 savaite
3 skiepas - 14-16 savaite

jei skaitot rusiskai, labai daug informacijos yra puslapyje www.dog.ru

siaip jau ne visada skiepijama 3 kartus.
Priklauso nuo vakcinos ir kada pirmas skiepas. smile.gif Mūsų pirmas skiepas buvo 2 mėn, o va praeitą savaitę gavom antrą ir veterinarė pasakė kad trečio nereikia, kad po dviejų sav jau galėsim eiti į lauką. biggrin.gif
Beja dėl tų skiepų konsultavausi ir su kiru veterinaru, tas tą patį patarė
tai va mes ir laukiam nesulaukiam kada galėsim eiti į lauką, nes krūvelės tik didėja verysad.gif , tai norėtųsi, kad kuo greičiau lauke priprastų daryti...
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2006 04 01, 23:51)
duokit kiausiuku  ax.gif mano mergyte i savaite gauna 3 kartus po kausiuka (mano sveria apie 15kg ), baigesi plauku slinkimai (na teisingiau sakant zymiai sumazejo, daba vienas kitas kur pasitaiko
) nes pries tai tai kaip velniukste plaukavosi!!  ir kailiukas labi labi blizga.....

gal aš klystu, bet lyg ir esu skaičius, kad negalima duoti kiaušinių
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mano kalytei 7 savaites. taip pat visur sysioja ir kakoja kur papuola. norejau paklausti kokio amziaus reiktu pradeti nesti i lauka, kad ir kas valanda, kad priprastu daryti lauke? nes dabar suprantu, kad ji dar labai mazyte ir nieko nesupras. ar as klystu? g.gif
Atsakyti
tai pirma padaryk jai visus skiepus, palauk nuo 1 iki 2 savaičių po skiepų, o tada jau ir apie lauką gali galvoti
Atsakyti