Sveikutes!
Na pas mane tai dviguba problema, nes turiu du suniukus kuriems abiems 4menesiai
O dar pries dvi dienas priglaudziau kalyte is lauko, kuri jau suaugusi ir aciu dievui daro tik lauke
Bet Jus pamatytumet kas darosi kai reikia visus tris i lauka vesti
Siauo filmas... Gyvenu treciam aukste, paciam miesto centre, parkelis uz kokiu 500metru. Tai kol visus surikiuoju kaip kareivukus, uzdedu pavadukus, kol nunesu paeiliui tuos du monstriukus nuo laiptu po viena! O jei... Vargo vakariene.. Aisku didzke maisosi po kojom, laiptai status tai gerai, kad dar nenusiverciau su visais sunimis nuo trecio auksto i pirma ant sedynes
Aisku mazieji pridirba tik iseje i lauka ant saligatvio ar mano brome..Neislaiko iki parkelio tu 500metru..
Tai renku kakus.. O ta didzke tai super.. eina iki pat parkelio
Bet va kaip su kleckais susitarti, kad ant saligatvio neterstu... Cia man tokia problema net nezinau kaip daryti.. Juk jei subarisu tai po to gyvenime i lauka neistempsiu...
nezinau ka daryti.. Aisku namie tai kakiu karalyste.. Atrodo be sansu ,kad namie nedarytu... Ech...Ar kai uzaugs patys supras ,kad parkelyje smagiau lengvintis? Va cia ir nezinau ... Kaip Jums atrodo?
Papildyta:
QUOTE(alinute_m @ 2006 03 29, 04:58)
hmm... keista, tikriausiai namuose gime ir augo, tai dabar bijo garsu, mashinu ir pan.
jei kalyte maza, pasiimciau ja i rankas ir nesciau i lauka, bet nepaleisciau. pasiimciau kokiu jos megiamu skanestu, uz nebijojima - pamaitinciau, ir tokiu ramiu balsu jai kalbeciau, kad jinai jaustu, kad tu nebijai, esi vade ir jai ner ko bijot.
kai apsipras, leisciau paciai pavaiksciot, kviesciau iseit paciai skanestais ir zaidimais. Svarbiausia savo kuno kalba ir balsu duoti jai pajaust, kad tu kontroliuoji situacija ir, kol tu su ja, bijot nereikia.
Blogiausia, paciai jaustis neaiskiai ar sutrikti, kalyte tai labai jaucia, ir jai atrodo, va, seimininke pati kazko ten lyg nedrasiai, tai man - dar baisiau. Reikia tvirtai, ramiu balsu, be jokiu ten ilgu cackinimusi, ta prasme, tu - v kurse del ir baigtos visos baimes.
o jau kai pajaus lauko dziaugsma, tada pratint reikalus daryt lauke. Nusistatyt koki sutartini zodi, pvz. "bite, eik shikt"
. Issivedi koki pusvalandi po maisto, ir nezaidi, o sakai komanda. Jinai, aisku, pazaist nores, bet tu rodyk - tau ne motais. O jei ka padarys, nu tai ir ka nors skanaus duok, girk be proto, is kart zaidimai, tancy i pliaski vienu zodziu.
Zodziu, pashikimas pirma, po to skanestas, pagyros ir zaidimai. Suniuke netruks suprast, ka daryti verta
Aisku, dazniau kol kas su ja pavaiksciot reikes, kas pora valandu, maza dar, neilgai laikyt sugebes kol kas.
Labai manau teisingai patarei