Įkraunama...
Įkraunama...

Apie šuniukų pratinimą eiti į lauką

QUOTE(Paule @ 2006 03 01, 09:07)
Tai va gal dėl to mes ir randam po nakties kad vakarais ji labai daug geria vandens doh.gif Reiks sumažint dozes, nes girdžiu kaip paryčiais atsikelia ir patyliukais nulekia reikaliukų atlikt, tik dabar jau daro ant laikraščių, pagaliau suprato.
O rytais tai mes irgi tik prabundam ir iškart į lauką, bet rytais tai ji jau nebedaro namie, o ateina prie miegamojo durų ir sėdi, laukia kol atsikelsim o tada jau pradeda į duris krebždent, kad į vidų įsileistumėm smile.gif Bet jei tik ilgiau pamiegam ir viskas, laikraščiai permirkę doh.gif

Bet šuo turi gauti tiek vandens, kiek nori rolleyes.gif jeigu daro ant laikraščių, tai kur problema??? Na permirkę ir ką? Atsikeli, sutvarkai ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 01, 10:17)
Bet šuo turi gauti tiek vandens, kiek nori rolleyes.gif jeigu daro ant laikraščių, tai kur problema??? Na permirkę ir ką? Atsikeli, sutvarkai ir tiek smile.gif

Kad ant laikraščių daro tai ne problema, bet norėtųsi jau kad pradėtų kentėt nors kiek ir palaukt kol į lauką išeisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2006 03 01, 11:28)
Kad ant laikraščių daro tai ne problema, bet norėtųsi jau kad pradėtų kentėt nors kiek ir palaukt kol į lauką išeisim mirksiukas.gif

O tai kiek šuniukui laiko??? O be to iš mano praktikos tai daug kas priklauso nuo pūslės, mūsiškė, pvz.: dar visai jaunutė galėdavo ilgai iškentėti, o gal jinai ir nekentėdavo, o tiesiog nenorėdavo. Jinai labai retai šlapinasi, o mano ankstesnis šuniukas su pūsle turėjo daug problemų, sesės šuo irgi. Draugų ir pažįstamų šunys irgi labai skirtingai: vieni veda 3 kart dienoj, kiti 5, dar kiti 2. Čia jau kaip papuola rolleyes.gif aš prieš įsigydama šuniuką mintyse vis prašiau Dievulio, kad pūslė būtų gera, man padėjo thumbup.gif (tfu, tfu, tfu), nes žinau kaip yra nefaina kada namai visi susisioti doh.gif
Atsakyti
Na, mes nakties balu klausima labai greitai issprendem: pries miega i lauka, ribojom pradzioj vandenuka nakciai ir ...miega su manim lovoje blush2.gif , tai abi knarkiam ir o ryte tada i rubus i lauka ir viskas liux rolleyes.gif
Diena, kai lieka vien ypatingai retai pridaro, nes miega visa laika. Dazniau pridaro , kai mes namie,bet mes kai tik pamatom, imam uz ciupros, garsiai sakom "fu". Buna dar "avariju", bet tikiuos isaugs, dar tik 7 men. ax.gif
Atsakyti
Gaila man tų šuniukų, kuriem šeimininkai riboja vandenį verysad.gif kai pagalvoju, jei aš norėčiau gerti ir man neduotų unsure.gif .......
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 01, 17:33)
Gaila man tų šuniukų, kuriem šeimininkai riboja vandenį verysad.gif kai pagalvoju, jei aš norėčiau gerti ir man neduotų unsure.gif .......

Tai vat man irgi kažkaip nekyla ranka neduot vandens g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paule: 02 kovo 2006 - 08:33
QUOTE(Paule @ 2006 03 02, 08:32)
Tai vat man irgi kažkaip nekyla ranka neduot vandens g.gif

Nu ir duok 4u.gif siusiojimas namie dar ne baisiausia kas gali atsitikti šuniui, gaudamas per mažai vandens gali kokia liga dar apsirgti, jei nori, vadinasi jam reikia. O dėl kvapo namuose galima kovoti: įsigyti kilimus plaunantį siurblį, į grindų plovimo vandenį įpilto kokių tai kvėpiklių ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 02, 11:00)
Nu ir duok 4u.gif siusiojimas namie dar ne baisiausia kas gali atsitikti šuniui, gaudamas per mažai vandens gali kokia liga dar apsirgti, jei nori, vadinasi jam reikia. O dėl kvapo namuose galima kovoti: įsigyti kilimus plaunantį siurblį, į grindų plovimo vandenį įpilto kokių tai kvėpiklių ir bus gerai smile.gif

Tai aš ir duodu tiek kiek tik nori, o skaniausia jai tiesiai iš čiaupo vonioj gert smile.gif
O kvapas tai tikrai menka bėda, aš tai visada grindims plauti naudoju "Ajax", paskui visas butas kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2006 03 01, 10:07)
Tai va gal dėl to mes ir randam po nakties kad vakarais ji labai daug geria vandens doh.gif Reiks sumažint dozes, nes girdžiu kaip paryčiais atsikelia ir patyliukais nulekia reikaliukų atlikt, tik dabar jau daro ant laikraščių, pagaliau suprato.
O rytais tai mes irgi tik prabundam ir iškart į lauką, bet rytais tai ji jau nebedaro namie, o ateina prie miegamojo durų ir sėdi, laukia kol atsikelsim o tada jau pradeda į duris krebždent, kad į vidų įsileistumėm smile.gif Bet jei tik ilgiau pamiegam ir viskas, laikraščiai permirkę doh.gif

Tai patys kalti, kad pamiegat biggrin.gif
as sau to neleidziu rolleyes.gif

Papildyta:
(*VICI* @ 2006 03 01, 17:33)
Gaila man tų šuniukų, kuriem šeimininkai riboja vandeni

Tai gal ir maisto neribokit? biggrin.gif Juk nori jie daugiau nei galima suvalgyt smile.gif O gal man pradet prancuzui kotletus duot, juk jis nori... O kai uzuodzia sumustinius, atrodo isprotes, kaip nori. Tai ka gal duot? smile.gif

Toks ten ir apribojimas, nakti jis neina lakt, tiesiog geriau, kad nebutu, nes vieno karto pakanka, kad pusle nebelaikytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 02 kovo 2006 - 16:17
QUOTE(Abonentienė @ 2006 03 02, 16:13)
Tai gal ir maisto neribokit? biggrin.gif Juk nori jie daugiau nei galima suvalgyt smile.gif O gal man pradet prancuzui kotletus duot, juk jis nori... O kai uzuodzia sumustinius, atrodo isprotes, kaip nori. Tai ka gal duot? smile.gif

Nu ir palyginai doh.gif vandenį su kotletais blink.gif tai ir pati negerk, kai užsinorėsi, sutaupysi laiką, kai mažiau eisi į wc ir už vandenį mažiau reiks mokėt lotuliukas.gif
Atsakyti

nono.gif sulyginai 2 nesulyginamus dalykus. Vandens šuns dubenėlyje turi būti visada.
Tik maniškis pats neina lakti naktį, nes miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai patys kalti, kad pamiegat biggrin.gif
as sau to neleidziu  rolleyes.gif

Nu nežinau ar labai norėtųsi rytais 4.30 keltis šunio pavedžiot blink.gif Keliuosi 6.00 ir iškart vedu ją į lauką, nepasakyčiau kad labai jau ilgai rytais miegu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paule: 02 kovo 2006 - 16:40