Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai 6

QUOTE(Daliute @ 2009 05 04, 20:42)
Merginos,labai prašau nerodyti viešai tiesioginių nuorodų i mano albumus  schmoll.gif
Negi norit,kad ištrintų  g.gif šitiek darbo? Jau jai kitaip neišeina,tai į AŽ galima parašyt.
Januse,laukiam ir Tavo nors kokio žurnaliuko parodant šitoj temoj  mirksiukas.gif Pasidalinam visos,ką turim rolleyes.gif ką?
Ir,pagaliau,gal visos draugiškai perkam juos,palaikom,kad neužsidarytų ir nebankrutuotų ? Aš daugiau naujausių, prižadu,nebeskanuosiu  blush2.gif

mielai ir as ka imesciau met vos su pinigais uz mokescius ir maista sukuos o apie zurnalus tenka tik pasvajot
Atsakyti
Labai noriu visoms padėkoti už visus šituos gėrius,kuriais tyliai naudojuosi blush2.gif
Pamokinkit,kaip reikia įkelti žurnaliuką ir rankdarbių kraitelę galėsiu įmesti kiekvieną mėnesį-visada perku praktiškai nuo pirmojo numerio.Tik esu visiška nemokša-net neįsivaizduoju kaip ir ką reik daryt blush2.gif Dabar jau ir skenerį turiu,tai galėčiau šitą reikalą apsiimt,turiu mintyje rankdarbių kraitelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 05 04, 20:42)
Merginos,labai prašau nerodyti viešai tiesioginių nuorodų i mano albumus  schmoll.gif
Negi norit,kad ištrintų  g.gif šitiek darbo? Jau jai kitaip neišeina,tai į AŽ galima parašyt.
Januse,laukiam ir Tavo nors kokio žurnaliuko parodant šitoj temoj  mirksiukas.gif Pasidalinam visos,ką turim rolleyes.gif ką?
Ir,pagaliau,gal visos draugiškai perkam juos,palaikom,kad neužsidarytų ir nebankrutuotų ? Aš daugiau naujausių, prižadu,nebeskanuosiu  blush2.gif

atsiprasau verysad.gif
Atsakyti
caulyte, atleidziu. Tik visada slepk nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 05 05, 07:11)
Labai noriu visoms padėkoti už visus šituos gėrius,kuriais tyliai naudojuosi blush2.gif
Pamokinkit,kaip reikia įkelti žurnaliuką ir rankdarbių kraitelę galėsiu įmesti kiekvieną mėnesį-visada perku praktiškai nuo pirmojo numerio.Tik esu visiška nemokša-net neįsivaizduoju kaip ir ką reik daryt blush2.gif Dabar jau ir skenerį turiu,tai galėčiau šitą reikalą apsiimt,turiu mintyje rankdarbių kraitelę 4u.gif

Aha, tikrai galėtų pamokyti. Esu visai blondinė ir nemoku. blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Na,tai ir pasimokome.Paskui paaiškinsiu,kodėl jas geriau slėpti.
1.Rašant žinutę į temą, viršuje matom ženklelį http:// Paspaudus ,atsiranda lentelė
user posted image
2.Prašo įvesti nuorodą.Nukopijuojam reikalingo tinklalapio adresą ir įdedam,pvz.www.delfi.lt
user posted image
Spaudžiam "Gerai"
3.Prašo įvesti int.puslapio antraštę-tai čia jau mūsų sugalvotas žodis ar tekstas-kad ir "Čia"
user posted image Spaudžiam "Gerai"
4.Taip atrodo mūsų žinutė
user posted image
5.Peržiūrim ir turi atrodyti taip:
user posted image
O dabar truputį pagooglinkit,užsidėjusios raktinį žodį "Rankdarbių kraitelė" ,viskas kaip ant delno ir kuo už tai autorinės teisės kvepia schmoll.gif žinot?
Pvz. Čia ir iš Sm forumo rasit g.gif Ir mano arcyvą,jeigu ką g.gif Reiks naikint.

Atsakyti
Laura Irwin Boutique Knits
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmi: 05 gegužės 2009 - 22:30
QUOTE(Januse @ 2009 05 04, 23:45)
mielai ir as ka imesciau met vos su pinigais uz mokescius ir maista sukuos o apie zurnalus tenka tik pasvajot

Januse,aišku,aš apie tai nepagalvojau ir man tikrai negaila.Juk man,nusipirkus žurnalą,skanų jau nebereikia.Darau dėl kitų.Daugiau parašysiu AŽ.
netikėtai,labai šaunu būtų,kad galėtumėt pasidalinti senesniais žurnalais,kurių trūksta iki pilno rinkinio.Aš jau buvau praradusi viltį,kad kas nors atsilieps bigsmile.gif
Kiek pavyko,viskas yra Čia Dar ne visai pabaigtas sutvarkyti,bet jau galit naudotis.Jums visoms tereikia pasižiūrėti viršelio antraštę.
Analogiškai rasit ir kitus žurnalus.Sėkmės merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 05 05, 23:53)
Analogiškai rasit ir kitus žurnalus.Sėkmės merginos  4u.gif

AČIŪ TAU LABAI! notworthy.gif
Atsakyti
Daliute, jūs auksas. Ačiū aciuks.gif Bet, kad jau šokom per griovį, tai pasakom ir - op ax.gif blush2.gif O kaip ir kur geriausiai įdėti žurnaliukus, kad būtų galima parsisiūsti g.gif Mano picasą užblokavo, ta netinka schmoll.gif O jos atblokuoti neina po kiek nors laiko g.gif Turėjau daug gėrio, bet matyt autorinės teisės blush2.gif Man su anglų kalba tai nulis, tai sunkoka pačiai. Turiu senų Rankdarbių+visažinis, galėčiau nufotkinti, ba skenerio tai neturiu blush2.gif Gal kas mačytų ax.gif ax.gif
Atsakyti
daivulka78 atsidaryk nauja Pikasos albuma,tik jau viska rakink.Pikasa juk pilnai lietuviška,reikia tik pasikeisti kalbą į lietuvių.Kažkur yra šita funkcija,paieškosiu ir pafotkinsiu vakare.Įdomu,kokie žurnalai buvo,kad ištrynė? Man darbe užblokuotos SM,tai tik vakare parodysiu.
Atsakyti
user posted image
Šitoj vietoj Pikasoj keiciasi kalba.Pacioj apacioj Change Language.Jei reikia pagalbos atsidarant kita albumą,rašykite į el.paštą.
Atsakyti