Ligvita, ačiū tau
QUOTE(evax @ 2009 04 14, 09:55)
Sveikutes,
as gal nelabai i tema, bet gal kas turite sita zurnaliuka nuskanuota ir nesumazinta
nes reikia labai vienos schemos sijunuko (melyno tokio, kur kostiumelis yra, o sijonukas kaip is staltieses), bet kiek is kur besisiunciu, pamazintas formatas ir kai atsispausdinu nebeiziuriu zenklu butu labai didelis aciu mano el. pastas saulutte123@yahoo.com
as gal nelabai i tema, bet gal kas turite sita zurnaliuka nuskanuota ir nesumazinta
nes reikia labai vienos schemos sijunuko (melyno tokio, kur kostiumelis yra, o sijonukas kaip is staltieses), bet kiek is kur besisiunciu, pamazintas formatas ir kai atsispausdinu nebeiziuriu zenklu butu labai didelis aciu mano el. pastas saulutte123@yahoo.com
turiu pati zurnala. Namie neturiu skanerio,galeciau nuskanuoti po geguzes 5(jei iki to laiko neatsiras kas pasiulys), nes tuomet tik busiu darbe. Jei netycia randates Vilniuje(as gyvenu Pilaiteje) galeciau paskolinti zurnala.
QUOTE(jari @ 2009 04 24, 18:13)
turiu pati zurnala. Namie neturiu skanerio,galeciau nuskanuoti po geguzes 5(jei iki to laiko neatsiras kas pasiulys), nes tuomet tik busiu darbe. Jei netycia randates Vilniuje(as gyvenu Pilaiteje) galeciau paskolinti zurnala.
labai labai aciu atsiliepusioms i mano prasyma jau rastuka turiu, be galo dekinga uz pagalba
PHILDAR 804 žaislai
Sveikutės
Gal galėtumėt kas nuskanuot Pačios Nr17 4 modeliuko mezgimo schemutę. Iš anksto dėkui
Gal galėtumėt kas nuskanuot Pačios Nr17 4 modeliuko mezgimo schemutę. Iš anksto dėkui
QUOTE(Maja Di @ 2009 04 30, 13:42)
Sveikutės
Cia rasi visa zurnala
http://picasaweb.goo...PyX3auUm7KMpAE#
gal kuri nauja numeriuka rangdarbiu kraiteles turit?
QUOTE(Januse @ 2009 05 03, 16:56)
gal kuri nauja numeriuka rangdarbiu kraiteles turit?
http://picasaweb.goo...Nifkaj4vcyFuQE#
didelis dekui
QUOTE(Ane4ka @ 2009 04 30, 21:30)
Labai labai ačiū, o gal dar 16 numerį turit (žiūriu 2 modelį), vis neišsirenku ką iš mocheros numegzt
QUOTE(caulyte @ 2009 05 04, 09:47)
Merginos,labai prašau nerodyti viešai tiesioginių nuorodų i mano albumus
Negi norit,kad ištrintų šitiek darbo? Jau jai kitaip neišeina,tai į AŽ galima parašyt.
Januse,laukiam ir Tavo nors kokio žurnaliuko parodant šitoj temoj Pasidalinam visos,ką turim ką?
Ir,pagaliau,gal visos draugiškai perkam juos,palaikom,kad neužsidarytų ir nebankrutuotų ? Aš daugiau naujausių, prižadu,nebeskanuosiu